Sluiten

Camping Naturiste Origan in Puget Théniers

Camping Naturiste Origan

Camping Naturiste Origan is genesteld tegen een helling in de buurt een typisch dorp van de Haute Provence, in vogelvlucht op 30 km van de Middellandse Zee. Deze camping biedt u een verblijf aan in een regio met een door de goden gezegend klimaat.

Het naturistische farniente op zuidelijk gerichte terrassen en sprekende namen als Nice, Grasse, St Paul de Vence, Monaco, Cannes garanderen een naturistische vakantie van kwaliteit.

Camping Naturiste Origan ★★★★
2160 route du Savet
06260 - Puget Théniers
Frankrijk
Departement: Alpes-Maritimes
Tel: +33 493050600
Afstand vanaf Utrecht: 1260 km,
waarvan 1027 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.95860 / 6.86019
(43° 57' 31.0'' N    6° 51' 36.7'' O)
Aantal plaatsen: 100  / Hoogte: 548 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterglijbaan Rivier Verwarmd zwembad Naturistencamping Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie BBQ toegestaan
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard
Camping Naturiste Origan
Laatste mening

Algemene beoordeling

Heerlijke tijd gehad door het mooie zwembad en de prachtige omgeving. Dit stond in schril contrast met het onvriendelijke arrogante receptie personeel.
Mevr. van Roosmalen  02-07-2008
Plaats mening
Mening nr: 39411
Datum: 02-07-2008
Mevr. van Roosmalen 
april - juni 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Heerlijke tijd gehad door het mooie zwembad en de prachtige omgeving. Dit stond in schril contrast met het onvriendelijke arrogante receptie personeel.
Mening nr: 33008
Datum: 13-05-2007
Dhr. Willem Marsman 
april - juni 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij waren in de meivakantie op Origan, dankzij het verwarmde zwembad. Schitterende omgeving, unieke ligging terrein. Origan heeft veel huisjes / caravans en door de ligging zijn terrassen nodig voor de kampeerplaatsen. Wandelen op de berghelling met zicht op terrein mogelijk, daarnaast is er een strand aan de rivier de Var. De kampeerplaatsen zijn niet erg groot en liggen vrij dicht bij elkaar. In mei was er één sanitair gebouw open, dat niet zo goed van kwaliteit was.
Mening nr: 21693
Datum: 12-08-2005
Mevr. fam.v.d.Plas 
april - juni 2005
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij wilde eens een keer naar de Gorge du Verdon en kozen hiervoor deze camping in begin juni 2005. Onaangekondigd melde wij ons bij de receptie voor een sta-caravanne, maar bijna alles was bezet door de Fransen.Na het weekend was er keuze genoeg. Binnen 24 uur was ik op m'n slippertjes op het zeer steile weggetje naar de sta-carravan uitgegleden en daar liep ik met een grote wond aan m'n been. Mijn vrouw kreeg pijn aan haar heup van het klimmen naar het centrum en zwembad. Dit zwembad is heel mooi aangelegen en s'avonds heel mooi verlicht. Na het weekend zijn we verhuisd naar een moderne en mooie sta-caravanne die op dezelfde hoogte stond als het centrum. Heel veel nederlanders gingen met mij naar de intoductie presentatie in de activiteitenhal. De bedrijfsleider gaf een dermate rappe presentatie dat zelfs zijn collega nu nog staat te verzinnen wat hij eigenlijk te zeggen had. Behalve het vrouwtje van het supermarktje was 'het personeel niet commercieel vriendelijk.De terreinknecht vond ik zelfs lichtelijk vijandig. Het restaurant hebben we na de 1e dag niet meer bezocht. De bedienster van ongeveer 60 jaar kwam 4 keer lopen vanaf de bar naar onze tafel om een flesje bier, een frisdrank en 2 glazen te brengen. Ze had n.l. 1 hand in verband. sÁvonds hebben we er gegeten en ik schaamde mij om iets te bestellen. De hond van het restaurant liep vrijelijk tegen mijn auto aan te pissen en links en rechts te hopen. We zijn er uiteindelijk 14 dagen geweest, prachtig weer gehad en ook ruim de omgeving bekeken. Alhoewel het een geliefde camping bij hollandse gasten is, blijf ik voorlopig even weg. De 1.550 km vind ik te ver om deze camping weer op te zoeken.
Mening nr: 8758
Datum: 25-12-2003
Dhr. DEMEYERE 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prachtige camping in een fantasche streek. Ik heb er wel verbleven de eerste weken van juli, en het was er toen nog rustig.

Campingtips in de buurt