Sluiten

Camping Loz'aire Naturelle in Quezac

Camping Loz'aire Naturelle

Camping Loz'aire Naturelle ligt in Quezac, vlakbij Mende in de Lozére, aan de oevers van de rivier de Tarn, een omgeving met een rijke historie en talloze activiteiten.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina
Top van de pagina

Meningen over Camping Loz'aire Naturelle

Camping Loz'aire Naturelle
Laatste mening

Algemene beoordeling

Foto's van de camping klik hier voor foto's
Dhr. Johan (webmaster) - -  26-07-2018
Plaats mening
Mening nr: 67941
Datum: 26-07-2018
Dhr. Johan (webmaster) - - 
®  
juli - augustus 2018
Anders

Algemene beoordeling

Foto's van de camping klik hier voor foto's
Mening nr: 65342
Datum: 26-07-2016
Fam. Van der Meer - Ede 
juli - augustus 2016
(Echt)paar
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 9| Accomodatie/plaats: 10| Omgeving: 9|

Algemene beoordeling

Kleinschalig met enorm ruime plaatsen, geweldige rivier om te zwemmen

Altijd wanneer we naar Frankrijk op vakantie gaan (ongeveer eens in de drie jaar, want er zijn ook veel andere mooie landen) dan doen we -als het maar even kan- deze camping aan voor een aantal dagen. De enige in zijn soort, qua ligging, kleinschaligheid, enorme ruime plaatsen (er is nauwelijks een echte plaatsindeling). Samen met de honden kunnen we geweldig zwemmen, het klimaat is er meestal OK en we houden echt van deze plek om helemaal tot rust te komen. OK, het sanitair is zeer eenvoudig, maar de toiletten altijd schoon en je kunt er douchen. Fijn dat het er zo rustig is, maar we maken ons zorgen of de camping met zo weinig bezoekers wel open kan blijven......
Mening nr: 58060
Datum: 04-09-2012
Mevr. MP 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Fijne camping! Mooi aan rivier gelegen. Plekken zijn erg verschillend qua formaat (wel zelfde prijs, dus het is geluk hebben). Volop in de zon, of verscholen (en hoger gelegen) tussen de bomen. Wij hadden een prachtige grote plek aan de rivier. Had wel 't idee dat er meer geplaatst wordt dan waar ze een vergunning voor hebben. De tekening die bij de receptie hangt heeft aanzienlijk minder plaatsen (aan het water) dan er tenten stonden (volgens de eigenaresse kwam dat, omdat het terrein ieder jaar verandert door de rivier, maar het verschil was wel heel erg groot)! Met 2 douches en 3 toiletten is het sanitair ook niet voldoende, en het sanitairblokje is erg klein (je staat je tanden te poetsen in de lucht en geluiden van de toiletten, en als er een deur open gaat, sta je al in de weg). Op sommige plekken kon je zwemmen in de rivier, maar wel veel algen. Camping ligt in de buurt van Florac, en er is een broodservice. Iedere avond komt er een meisje langs om je bestelling op te nemen, en 's morgens ligt het voor je tent. Perfect! Heerlijk rustig plekje!
Mening nr: 57711
Datum: 19-08-2012
Fam. Cas 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hele fijne camping voor mensen die van echt kamperen houden. De sfeer is gemoedelijk, de voorzieningen zijn basic en je hebt echt het gevoel op een echte Franse camping te zijn. De omgeving is schitterrend, het dorpje Ispagnac is easy going, en de buurtsuper in Florac voldoet uitstekend voor alle dagelijkse boodschappen. We hebben hier drie weken gestaan met onze zoon van drie, en je hoeft eigenlijk verder helemaal niks.
Mening nr: 53819
Datum: 30-07-2011
Fam. C.O. 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Prachtig gelegen camping met schitterende, grote plaatsen. In de Tarn kun je zwemmen. Er is een soort huiskamer met spelletjes, tv en boeken en een houtkachel en je kunt er brood bestellen wat bij je tent gebracht wordt. Eigenaresse is vriendelijk en behulpzaam. Jammer dat de Route Nationale langs deze camping loopt en daardoor voor geluidsoverlast zorgt. Sanitair is sober, heerlijke warme douches maar het wordt erg matig schoongehouden.
Mening nr: 52745
Datum: 27-02-2011
Mevr. Tineke 
®  
juli - augustus 2010

Algemene beoordeling

Foto's: klik hier voor foto's
Mening nr: 49810
Datum: 22-07-2010
Fam. Strik 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een rustige camping waar je hartelijk wordt ontvangen. De plaatsen zijn ruim opgezet. Het is mogelijk om aan de rivier de Tarn te staan of op een schaduwrijke plek er boven.

    Campingtips in de buurt