Sluiten

Camping Moulin de Chaules in Saint Constant

Camping Moulin de Chaules

Camping Moulin de Chaules ligt midden in de natuur aan een kristalheldere beek, op het terrein van een voormalige watermolen, er zijn plaatsen van variabele grootte, verdeeld over een beneden terrein grenzend aan de beek en 5 terrassen die in de helling zijn gecreëerd.

Zowel vanuit de camping als in de directe omgeving zijn er uitstekende wandelmogelijkheden. In het hoogseizoen richt de camping zich speciaal op gezinnen met kinderen tot de leeftijd van zo’n 12 jaar.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
9
7
Hoogste
9
7
Gemiddeld
9.0
7.0

* over de jaren 2021 en later.
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Moulin de Chaules

Camping Moulin de Chaules
Laatste mening

Algemene beoordeling

Dit was de zesde keer dat wij op deze camping waren, steeds blijven we terug komen. Superfijne sfeer, gemoedelijk en gezellig. Prachtige omgeving en niet te vergeten super lieve eigenaren!! Kortom een parel!!
Fam. Mathijssen - Hilversum  14-12-2021
Plaats mening
Mening nr: 71040
Datum: 14-12-2021
Fam. Mathijssen - Hilversum 
juli - augustus 2021
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 10| Faciliteiten: 9| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 9| Leiding van camping: 10| Animatie/Activiteiten: 8| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 9|

Algemene beoordeling

Dit was de zesde keer dat wij op deze camping waren, steeds blijven we terug komen. Superfijne sfeer, gemoedelijk en gezellig. Prachtige omgeving en niet te vergeten super lieve eigenaren!! Kortom een parel!!
Mening nr: 63143
Datum: 23-12-2014
Fam. Svl - brugge 
®  
juli - augustus 2010
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 9| Ontvangst: 9| Accomodatie/plaats: 9| Leiding van camping: 10|

Algemene beoordeling

gemoedelijke, rustige sfeer

weinig te doen in de omgeving tenzij wandelen, weer is niet altijd zo goed...

Heerlijke familiecamping, die niet groot is. Zeer vriendelijke eigenaars die alles doen om je te helpen. Leuke plaatsen, ook aan rivier waar kinderen uren in gespeeld hebben. Leuk kampvuur met broodjes bakken. Klein maar proper zwembad (helaas bij ons slechter weer en dus te koud om in zwembad te spelen). Sanitair was verouderd maar wel kraaknet! Liever oud en net dan modern en vies zeg ik dan!
Mening nr: 58094
Datum: 07-09-2012
Fam. Bos 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Personeel super vriendelijk en zeer bereidwillig! Mobilhome sober, maar door het mooie weer alleen gebruikt om te slapen. Voor kleine kinderen super; zwembad en speeltuin voldoen ruim aan de verwachting. Ruimte per plek ook ruim voldoende. Wij hebben enorm genoten en deze camping is een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen (tot 10 jaar). Activiteiten waaronder broodbakken en botenrace simpel, maar erg gezellig om te doen, grote deelname. Sfeer erg gemoedelijk.
Mening nr: 57930
Datum: 26-08-2012
Fam. houben 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn net terug na 2 weken vakantie op deze camping. Met 3 kinderen (leeftijden 8,6 en 2) een fijne camping voor hen en voor ons als ouders. We hadden een mobilhome gehuurd, prima onderkomen om te koken en te slapen, verder alleen maar buiten geweest, prachtig weer en bij een enkele bui onder het afdak eten. Op de camping genoeg te doen, veel leeftijdgenootjes voor de kinderen, echt leuke dingen te doen georganiseerd door de camping en zwemmen en spelen in de beek. Buiten de camping steden, brocantes, dorpjes, marktjes, evt pretpark of klimbos en kano-varen. Goede services, hele vriendelijke en bescheiden mensen, die de camping runnen. Kortom een fijne camping voor een gezin met jonge kinderen!
Mening nr: 56809
Datum: 23-07-2012
Fam. Fam Arntz 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Net terug van 3 geweldige weken op deze camping. Wij hebben twee kleine kinderen en die hebben zich uitstekend vermaakt. Heerlijk in de beek spelen en met andere kinderen, botenrace, broodjes bakken. Geen auto's op de camping, heerlijk rustig. Allemaal lieve en leuke mensen, wij gaan nooit naar de dezelfde camping terug, maar de verleiding is groot! Een super aanrader!!
Mening nr: 55725
Datum: 23-12-2011
Fam. Schaeps 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Veel gelezen over de camping, voordat we afgelopen zomer zelf eens zijn gaan kijken. Alle positieve verhalen kloppen. Het is een fantastische camping voor gezinnen (kids tot ongeveer 10 jaar). De terrassen geven een leuk effect aan de camping. Hoe verder omhoog, hoe meer rust en privacy, maar wel een hele klim. Dus dat is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. De eigenaar zorgt er trouwens wel voor, dat er na 22:30 uur geen herrie meer op de camping is. Ik had verwacht, dat het sanitairgebouw wat minder zou zijn door de opmerking over verouderd enz. Maar juist daardoor was ik verrast: ja, het is geen hypermodern gebouw, maar dat zou ook niet staan op deze camping. Het is een prachtig gebouw en van binnen gezellig, juist omdat het niet groot en nieuw en luxe is. Er wordt leuke franse muziek gedraaid, waar ik elke keer weer van genoot als ik het gebouw in kwam. Kan deze camping aan iedereen aanraden. Wij hebben in ieder geval voor 2012 al geboekt!!
Mening nr: 53774
Datum: 29-07-2011
Dhr. klaas bakker 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Top camping, van alles niet te veel. Boten race en broordjes bakken, meiden van animatie mogen wel wat meer ervaring hebben hoe te organiseren. Ze deden zeker wel hun best!! Komen zeken nog een keer terug.
Mening nr: 50715
Datum: 10-08-2010
Fam. Krmer 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Een leuke camping als je niet van grootschalig houd. Prima plekken, ruim en ook voldoende schaduw. Voor de kinderen is er voldoende vermaak door de vriendjes, het zwembad, het beekje waarin kleine visjes gevangen konden worden. Daarnaast werd er om de dag ook een leuke activiteit georganiseerd vanuit de camping. Sanitair is verouderd maar wel redelijk schoon. Het blijft natuurlijk altijd afhankelijk van je mede-kampeerders hoe zij het achterlaten. In de omgeving zijn er leuke dingen te doen, gemiddeld op een rij-afstand van ongeveer 3 kwartier.
Mening nr: 48858
Datum: 22-02-2010
Fam. johan 
september - oktober 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Na 20 jaar hier weer eens gaan kamperen.Tijdens ons verblijf half september waren er ongeveer 3 a 4 kampeerplaatsen bezet, voor ons geen probleem want het was heerlijk rustig .Ook zie je dan op de camping en in de omgeving veel wild. Sanitair prima schoon, en ook de caravan van een hoger gelegen terras afhalen was geen probleem met de tractor. Kortom prima camping verder niets aan toe te voegen.
Mening nr: 48461
Datum: 16-11-2009
Dhr. Jafeth Valk 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Tsja wat moet je toevoegen aan je positieve mening als je al voor het derde jaar op deze camping komt?! Nou het is de eigenaren, de fam van Osta, weer gelukt. Het is en blijft een fantastische camping voor jonge gezinnen met kinderen tot ongeveer 12 jaar. er is animatie maar niet zo dat je er een agenda op moet na houden. De kinderen vermaken zichzelf de gehele dag zonder moeite. Zie mijn mening over het vorige jaar en deze is en blijft ongewijzigd. Eerder aangevuld met de lof voor het hele gezin. Met zn allen maken ze de camping tot een gastvrij en gezellig onderkomen, NO NONSENS, heerlijk. Wederom bedankt voor een fantastische tijd fam van Osta. Jafeth, Mirjam en Noa.
Mening nr: 48366
Datum: 24-10-2009
Dhr. michel 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een zeer leuke gezellige knusse camping. We hadden geen notie waar we terecht zouden komen in het uithoekje van de Auvergne. We stonden met drie gezinnen (bestaande uit 14p) op deze camping. Onze voorkeur was dat we op een bepaalde plek met ons 3-en zouden staan. We zijn bijna 3 weken gebleven met veel plezier en bij elkaar met een grote tent, een vouwwagen en een caravan. Bas en Marieke succes en graag tot ziens.
Mening nr: 47445
Datum: 25-08-2009
Mevr. Breedveld 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben 14 dagen op deze camping gestaan en vonden het echt super. De beek was heerlijk. Vooral lekker koel toen het zo warm was. Prima zwembad. Een gezellig terras met een leuk speeltuintje. Vanaf het terras kon je prima de kids in de gaten houden. Heerlijk kersenbier! De zelf gebakken croissantjes waren echt geweldig, maar je kon de broodjes pas vanaf 9 uur halen en dat vonden wij wat laat. Onze kinderen waren rond zeven uur wakker en dan is het lang wachten totdat je zo'n heerlijk vers croissantje kunt eten. Broodjes bakken op het kampvuur vond onze zoon ook helemaal geweldig, net zoals de botenrace. Er moet zeker geen wifi op het terras komen. Ik ben op vakantie en dan wil ik niet op een terrasje zitten met allemaal computers om me heen. Ons dagelijkse leven wordt al beheerst door computers. Lees een boek of neem pen en papier ter hand en ga iets schrijven. De omgeving was erg mooi en er was genoeg te doen. We waren eerder in het noorden van de Auvergne geweest, maar dat viel ons tegen. Hier is het erg mooi en er is genoeg te doen. Soms wel wat ver rijden, maar dat heb je veel in Frankrijk. Salers en Rocamadour zijn erg mooi. We zijn hier nog zeker niet uitgekeken. Wij gaan nooit twee keer naar dezelfde plek, maar hebben nu al besloten om weer te boeken voor volgend jaar. Een dikke tien voor bas en marieke! Familie Breedveld
Mening nr: 47441
Datum: 25-08-2009
Fam. menno mulder 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben 17 dagen op deze camping gestaan en wij hebben het zeer naar onze zin gehad. Onze plek lag op het 5e terras, inderdaad een redelijk klim een paar keer per dag maar ook dat went. Je hebt wel veel meer privacy en weinig mensen die langs je tent lopen. De overige kampeerders waren wel voor 90% nederlanders. De ontvangst door Bas was aller vriendelijkst en tja.... het welkomstdrankje ontbrak maar ik vond het niet een bezwaar. In tegenstelling tot een eerdere mening van iemand wist Bas al vrij snel mijn naam en was zeker niet contactarm, ligt denk ik ook aan hoe je jezelf opstelt misschien.....Personeel was altijd behulpzaam en wij hebben ook nooit lanterfantende medewerkers gezien. We hebben twee keer in het restaurant gegeten en vonden het erg lekker, voor de kinderen is er een speciaal (hollands) kindermenu. Er is ruime keuze aan drankjes in de bar en een gezellig terras. Buiten dineren gebeurt niet, vind ik ook wel jammer maar zo is het nou eenmaal. Het restaurant is lekker koel en dat was wel prettig met de warmte! Kleine plekken zijn er altijd op een camping maar hier waren voldoende ruime plaatsen naar mijn mening. Het sanitair bovenin mag van mij uitgebreid worden met één wc. En dat je op het terras niet kan WiFi-en vind ik een zege. Ik heb geen zin in al die laptoppende mensen om mij heen, dat verstoort nou weer MIJN vakantiegevoel. Binnen heb je WiFi, die gelegenheid wordt dus geboden en het is nog gratis ook! Prettig is ook de aanwezigheid van een skype telefoon waardoor je voor 3ct per minuut naar NL kunt bellen. De prijzen zijn goed, zowel het eten als het drinken. Onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in zwembad en beek. Het zwembad is prima, geen ligbedden inderdaad ( dan moet je naar een ander soort camping), de ruimte is gewoon beperkt maar er staan stoelen en tafels. De omgeving vinden wij prachtig en er is voldoende te bezoeken, allemaal wel op een half uur tot uur rijden. Voor je boodschappen etc ga je naar Maurs op 10 minuten rijden, mooi plaatsje ook. Wij willen Frankrijk verder ontdekken dus zullen wij niet terugkeren volgend jaar maar voor gezinnen met kleine kinderen is dit een uitstekende camping! Tot ooit Marieke en Bas! Familie Mulder
Mening nr: 46984
Datum: 18-08-2009
Fam. Irma van Eeken 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben dit jaar op Moulin de Chaules gestaan. We hadden een prachtige grote plek op het veld beneden aan de beek. De plekken hogerop op de terrassen vereisen wel een goede conditie (steil paadje of veel traptreetjes) De kinderen (3 en 7) hebben genoten van het spelen in de beek, zwemmen in het zwembad. Er waren veel Nederlandse vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen. Het sanitair was mooi schoon, lekker warm water om te douchen en om af te wassen. De eigenaars erg vriendelijk en behulpzaam, maakten zelfs een afspraak voor mij bij de huisartsenpost in de buurt. De meisjes achter de bar verzorgden ook kleinschalige animatie, leuk en spontaan. Meer hadden onze kinderen niet nodig, die vermaakten zich prima op de camping. Een paar Nederlandse meisjes organiseerden zelf een rivierwandeling, groot succes. De botenrace misten we helaas, omdat we verder gingen naar een andere camping. In de bar lag een map met wandelingen en fietstochten (vanwege de warmte hebben we hier weinig gebruik van gemaakt). Wij hebben een prima tijd gehad, aanrader deze camping!
Mening nr: 46759
Datum: 15-08-2009
Fam. Frans van Velzen 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij komen hier al vier jaar met veel plezier. Op een camping moet het jezelf naar de zin maken en daar stellen Bas en Marieke je zeer goed toe in staat. De eigenaren steken veel energie om de kortgeleden overgenomen camping verder te professionaliseren, kijk maar naar de nieuwe riolering. Wat ons betreft een topper! Frans van Velzen
Mening nr: 46644
Datum: 13-08-2009
Fam. D. Bergsma 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Helaas kunnen wij de enthousiaste meningen van de vorige rescensisten niet delen. Wij zijn in augustus een week op deze camping geweest terwijl de bedoeling was om er ruim 1,5 week te blijven. De ontvangst is de eerste indruk die je van een camping krijgt en deze was niet echt positief. Er werd jammergenoeg niet even gevraagd of we een goede reis hadden gehad maar we werden snel naar onze plaats verwezen. Het zou leuk zijn als de campingeigenaar je naam weet (hoeveel mensen ontvang je nou op een dag op zo'n kleine camping?)en je eventueel een drankje aanbiedt. De plekken op deze camping zijn erg klein. De animatie is voldoende maar wordt zonder enthousiasme gebracht. Het zwembad nodigt niet uit om naar toe te gaan: er zijn geen bedjes en er is geen ondiep kinderbad. Als je in het restaurant wilt eten kan dat alleen binnen. Terwijl er buiten wel terras is (een heel gezellig terras!) en de kinderen dan lekker zouden kunnen spelen in de speeltuin. Het is een kleine camping (50 plekken) maar de eigenaars doen geen moeite om contact te krijgen met hun gasten. Het zou allemaal wat persoonlijker kunnen, met name omdat het een hele kleine camping is waar je toch voor kiest om de persoonlijke sfeer. Het personeel straalt geen enthousiasme uit en loopt een beetje verveelt rond of zit achter de computer. Wat ook jammer is, is dat er geen wifi op het terras is maar alleen binnen bij de bar. Het terras zou gezellig vol kunnen zitten als je daar wifi kunt ontvangen. Wij hadden meer van deze camping verwacht en hebben dit met de eigenaar besproken. Hij heeft beterschap beloofd.
Mening nr: 42744
Datum: 01-09-2008
Fam. g. en r. meijer 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

In augustus hebben we 2,5 weken op deze prachtige camping gestaan, het weer viel tegen, maar in welk land niet?? Lekkere pizza's gegeten. Het restaurant viel ook in de smaak en Bas en Marieke probeerden het iedereen naar de zin te maken. Onze caravanplek was de grootste op de camping en we hadden uitzicht op de "grange" en het terras. Sanitair is gedateerd maar werd goed schoongehouden. (Een aanrader: zonnepanelen om het zwembad bij te verwarmen! Iets voor het nieuwe seizoen!?!) Boodschappen en krant verkrijgbaar in Maurs; Conques en Marcolès zijn mooie plaatsen om te bezichtigen. De berg Puy Mary, de middeleeuwse stad Sarlat en 2e bedevaartplaats Rocamadour met zijn roofvogelshow zijn beslist aanraders, die iets verder van de camping afliggen.
Mening nr: 41904
Datum: 16-08-2008
Fam. Fam van Raay 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben in juli 2 weken op deze camping gestaan met 3 gezinnen met kinderen van 4 tot 9 jaar en het was er super genieten! De camping is prachtig gelegen. Vanuit de camping maar ook in de directe omgeving kun je geweldig wandelen, relaxen bij de vele beekjes en mountain-biken. De kinderen wilden eigenlijk niet eens van de camping af vanwege het beekje wat bij de camping stroomt en waar ze uren alleen in zoet konden zijn. De activiteiten op de camping zijn helemaal geweldig voor de kinderen, zoals de zelfgemaakte botenrace en het stokbrood bakken, waar ze het nog steeds over hebben. De campingeigenaren Bas en Marieke zijn heel relaxed en doen er alles aan het iedereen naar hun zin te maken. We wilden langer blijven dan gepland en dat was alleen nog mogelijk op het 5e terras (een flinke klim die wel went en super is voor de conditie!) We moesten dus tent en alles wat daarbij hoort verhuizen van terras 1 naar 5, maar daar was Bas met zijn tractor!!! Het was een prachtzicht de hele huisraad op de tractor naar boven te zien verhuizen. (Bas nog bedankt!) Het eten in het restaurant is echt heerlijk en betaalbaar en ook het afhalen, de kriekjes op het terras en iedere dag vers stokbrood was helemaal geweldig. Een echte aanrader voor wie in een mooie omgeving wilt zitten en dan met name voor kinderen tot een jaar of 10. Genieten!
Mening nr: 41485
Datum: 11-08-2008
Fam. van bemmelen 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben hier een hele fijne vakantie gehad met onze drie kinderen van 7, 6 en 1 jaar. Pluspunten Gezellige authentieke sfeer, veilig gevoel (de kids hebben zich vrij kunnen bewegen over de hele camping), leuke activiteiten voor de kinderen, prima restaurant, behulpzame eigenaren (ook de meiden die zomerwerk deden), leuk zwembad voor oudere kinderen Minpunten Flinke klim wanneer je hoger dan de tweede etage zit (wij zaten op de derde en raakten er na een paar dgn wel aan gewend), eenvoudig sanitair, hier en daar mag het wel iets luxer maar verder prima, heel heel jammer dat er geen ondiep zwembadje is voor de kleintjes, onze dochter van 1 heeft zich overigens prima vermaakt in het voetenbad. Neem warme kleding voor de avonden mee, het kan erg snel afkoelen. Wij waren zeer tevreden en hadden graag nog een weekje langer gebleven!
Mening nr: 40412
Datum: 30-07-2008
Fam. Teune-Oosterbaan 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

In juli 2008 op deze camping gestaan. Geweldige sfeer! De gebouwtjes op de camping zijn gewoon erg mooi, zoals op de foto van de site. Vriendelijke eigenaren. Schoon, maar eenvoudig sanitair. Met onze dochter van 2 stonden we op het benedenterrein. Ik was blij dat we niet hoger stonden, het is hoger dan het tweede terras een behoorlijke klim. Er is een leuke speeltuin, een prima zwembad, een zandbak, gezellig terrasje, internet (maar geen bereik met de mobiele telefoon). Een leuk riviertje waar je (ook als tweejarige) heerlijk dammen in kunt bouwen. Kleine animatieactiviteiten, zoals broodjes roosteren, knutselen, spelletjes e.d. Niet hele grote plekken. We stonden vrij dicht op elkaar naar onze mening. Een camping voor kinderen t/m ong. 10 jaar. Geen toeristische omgeving, wat wij wel heerlijk vonden.