Sluiten

Camping de Trente Pas in Saint Ferréol Trente Pas

Camping de Trente Pas

Camping de Trente Pas ligt in een mooie regio, en is familiecamping, en ideaal gelegen om de regio te ontdekken met al zijn bezienswaardigheden.

Camping de Trente Pas ★★
01, Le Village
26110 - Saint Ferréol Trente Pas
Frankrijk
Departement: Drôme
Tel: +33 475277069
Afstand vanaf Utrecht: 1101 km,
waarvan 1030 km snelweg.
GPS coördinaten: 44.42581 / 5.21936
(44° 25' 32.9'' N    5° 13' 9.7'' O)
Aantal plaatsen: 75  / Hoogte: 426 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Buitenzwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie BBQ toegestaan
Camping de Trente Pas
Laatste mening

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Dhr. Johan (webmaster) - -  16-06-2016
Plaats mening
Mening nr: 65064
Datum: 16-06-2016
Dhr. Johan (webmaster) - - 
®  
april - juni 2016
Anders

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 41266
Datum: 09-08-2008
Mevr. Yvonne 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Leuke camping qua locatie, er zijn twee plekjes met een mooi uitzicht op de kerk van het dorpje. Gelukkig hadden wij 1 van die plekjes! De plekken zijn wel krap. De ligging is gunstig voor leuke uitstapjes en ook het wekelijks georganiseerde gezamenlijk diner (bij ons een supergoede paella) is echt heel Frans gezellig. De eigenaresse is vriendelijk en je kan terecht aan een barretje voor onder andere goeie koffie. Het speeltoestel voor de kids voldoet prima voor de leeftijd van 2-6. Het zwembad is OK, lekker koud wat goed is op warme dagen. Waarom we eerder weggingen dan de bedoeling was: het sanitair is gewoon slecht: er hangt een vieze lucht, de sloten deden het bij de meeste wc's en douches niet of nauwelijks. De boel is ook niet echt schoon en om de haverklap was het warme water op (1 keer warm gedoucht, 3 keer koud). Ook hebben de buren een paar flinke honden die stipt 6 uur 's-ochtends zo'n herrie maakten dat je helemaal wakker was.
Mening nr: 35915
Datum: 13-08-2007
Fam. Berkouwer 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Stiekem is deze camping een goed bewaard geheim midden in de drome... Hier kom je tot rust, ideaal voor gezinnen met wat kleinere kinderen. Lekker zwembadje, grote plaatsen, veel schaduw, schoon sanitair, speeltuintje, veel te zien in de omgeving, wekelijkse op donderdag bbq/paella plus disco waardoor die avond luid maar gezellig is, relaxte activiteiten georganiseerd door 'de burgemeester', beekje op de capming, zeer vriendelijke eigenaren, barretje voor koude drankjes, ruimte om te spelen, 's avonds heerlijk stil (behalve dus na de bbq/paella), pizzabus eens per week voor de lekkerste pizza's, markt in Nyons is aanrader.
Mening nr: 35567
Datum: 10-08-2007
Fam. westers 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Leuke, echte franse camping! niet te druk, zelfs in het hoogseizoen nog meerdere plaatsen vrij waardoor de hele camping een rustige indruk geeft. Mooi sanitairgebouw met heerlijke douches en optimaal schoongemaakt!! uitstekende plaats om de omgeving te verkennen. Nyons is een fantastische stad en er is heel veel te zien in de omgeving. Toen wij er stonden werd er een BBQ georganiseerd voor de hele camping; eigen stoelen, borden en bestek mee.....een grote kring gevormd in het midden van de camping...alle gasten door elkaar en lekker eten. Groot vat wijn waar je uit kon tappen en de kinderen kregen limonade uit een gieter. Wij hebben er met zijn allen van genoten!! Verder is er een speelveld met net om te badmintonnen of te volleyballen. Het watertje dat langs de camping stroomt is leuk voor de kinderen. Het zwembad is erg klein maar biedt wel heerlijke verkoeling, want het kan hier in de zomer erg warm zijn.

Campingtips in de buurt