Sluiten

Camping Le Bardou in Saint Germain

Camping Le Bardou
Camping Le Bardou ligt in het mooie rustige dorp St Germain dicht bij de berg met de zelfde naam. De kampeerders kunnen genieten van de mooie omgeving, het zonnige klimaat, de dichtbij gelegen rivieren en hebben ook de gelegenheid het zwembad van de camping te gebruiken, de kinderspeelplaats (schommel, tafeltennis) en een jeu de boules terrein.
+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina
Top van de pagina

Meningen over Camping Le Bardou

Camping Le Bardou
Laatste mening

Algemene beoordeling

Prima camping, wij zijn er 2 keer geweest en hebben ons prima vermaakt. Sanitair is niet van deze tijd maar wel schoon. Wij gaan er zekers nog een keertje heen.
Fam. fam eelsing  26-05-2013
Plaats mening
Mening nr: 58961
Datum: 26-05-2013
Fam. fam eelsing 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Prima camping, wij zijn er 2 keer geweest en hebben ons prima vermaakt. Sanitair is niet van deze tijd maar wel schoon. Wij gaan er zekers nog een keertje heen.
Mening nr: 53638
Datum: 24-07-2011
Mevr. Esther 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Gemoedelijke camping tussen de wijnvelden. Redelijk ruime plaatsen, niet overal schaduw. Entree van de camping is erg rommelig, net een soort uitdragerij van antieke landbouwwerktuigen. Het zwembad is heerlijk en schoon. Er zijn 3 douches, 2 hurktoiletten en 2 "gewone" toiletten en een kinderwc-tje. Als de camping vol staat is dit vrij weinig. Het sanitairgebouwtje "ziet er niet uit", er zijn een paar hokjes vol puin, die waarschijnlijk ooit doucheruimte moeten worden. Het sanitair is redelijk schoon. De camping ligt net buiten de grote drukte, en vanaf de camping kun je veel leuke uitstapjes maken. Er zijn veel Nederlandse gezinnen met kleine kinderen. Prima plek voor een relaxte vakantie, als je echter voor luxe gaat moet je hier niet zijn.
Mening nr: 52333
Datum: 26-10-2010
Fam. Boots 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn met drie kinderen voor vierde keer op deze camping geweest. Heerlijk wat een rust en niet de directe drukte van de Ardeche. Een mooie omgeving. De camping is heel eenvoudig, precies goed voor de rust zoeker. Het sanitair wordt elk jaar iets beter. Het zwembad daarentegen is super. De kinderen vermaken zich met de andere camping-kinderen en dat is elke keer weer heel gezellig. Elk jaar wordt er wel een jeu de boule toernooitje gehouden. Achter de camping kan je prima wandelen en fietsen. Wij komen hier zeker weer terug zolang de kinderen niet meer eisen aan een camping stellen.
Mening nr: 52320
Datum: 24-10-2010
Mevr. ina 
®  
april - juni 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Wei die uitkijkt over de wijnvelden. Er is niets behalve een zwembad. Sanitair ooit neergezet maar nog steeds niet af? Maar alles werkt en een zee van ruimte Enig minpuntje is de weg die door dorp gaat. Vooral 's morgens vroeg toch wel wat storend. Maar een fantastische week gehad met fantastisch weer kado.
Mening nr: 34744
Datum: 31-07-2007
Fam. Honderdors 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Net terug van deze rustige camping. Veel Nederlanders aanwezig. Het is bij een wijnboer achterom gelegen in een boomgaard. Het sanitair is nog in aanbouw en is matig van kwaliteit. Het zwembad daarentegen is super. Er is geen animatie. Je kunt er wel wijn kopen. In het dorpje zelf is alleen een kleine buurtsuper waar je 's ochtends wel brood kunt kopen. Voor de uitgebreide boodschappen moet je naar Villeneuve de Berg of Lavilledieu. Kleine kinderen (t/m 6 jaar) amuseren zich hier wel.