Sluiten

Camping Le Domaine de Beaulieu in Saint Gilles Croix de Vie

Camping Le Domaine de Beaulieu

Camping Le Domaine de Beaulieu ligt in Givrand/St. Gilles-Croix-de-Vie, op slechts 1 km van het strand. Het is een ontspannen plek om de regio te gaan ontdekken en door de faciliteiten en activiteiten is deze camping in Frankrijk ideaal voor het hele gezin.

Geniet tussen half mei en half september van de zwembaden met glijbaan en de whirlpool van Camping Le Domaine de Beaulieu. Iedere dag, met uitzondering van de zaterdag, worden er voor alle leeftijden activiteiten georganiseerd.

De kleintjes worden in de ochtend vermaakt met schat zoeken of grime, ’s middags is er een programma voor de tieners. In de avonden worden jong en oud vermaakt op Camping Le Domaine de Beaulieu met telkens een ander thema: muziekgroepen, karaoke, dans, show of bingo. Daag tijdens de vakantie familie of vrienden uit tijdens een wedstrijdje voetbal, tennis, petanque, minigolf, biljart of tafelvoetbal. Of huur een fiets en ga op ontdekkingstocht in de omgeving, bijvoorbeeld naar La Corniche Vendéenne, Le Puy du Fou, Saint-Gilles-Croix-de-Vie, Saint-Jean-de-Monts, Île de Noirmoutier en Île-d'Yeu.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Le Domaine de Beaulieu

Camping Le Domaine de Beaulieu
Laatste mening

Algemene beoordeling

Een weekje deze camping geboekt om te relaxen na twee weken in de Liore te hebben gezeten. De camping is ons erg tegengevallen, echt een camping die over zijn hoogtepunt heen is. Voor onze kinderen van 5, 4 en 1 jaar oud zijn nagenoeg geen voorzieningen. Magere animatie en een enkel speeltuintje in vervallen staat. Zwembad was wel aardig. De sanitairgebouwen waren niet al te proper. Afwassen en douche met lauw water. Ligging vlakbij St. Gilles is goed.
Dhr. W.Dirks  20-07-2007
Plaats mening
Mening nr: 33948
Datum: 20-07-2007
Dhr. W.Dirks 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 3| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Een weekje deze camping geboekt om te relaxen na twee weken in de Liore te hebben gezeten. De camping is ons erg tegengevallen, echt een camping die over zijn hoogtepunt heen is. Voor onze kinderen van 5, 4 en 1 jaar oud zijn nagenoeg geen voorzieningen. Magere animatie en een enkel speeltuintje in vervallen staat. Zwembad was wel aardig. De sanitairgebouwen waren niet al te proper. Afwassen en douche met lauw water. Ligging vlakbij St. Gilles is goed.
Mening nr: 29842
Datum: 17-08-2006
Dhr. R. Limburg 

Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Van 1 t/m 14 augustus op deze camping gestaan met eigen caravan, geboekt via Vacansoleil. Camping goed bevallen, ruime plek voor onze caravan, alleen jammer dat je steeds je eigen toiletrol mee moest nemen naar het sanitair gebouw (was nl. geen toiletpapier aanwezig, en dat verwacht je toch niet van een 4-sterren camping!?) en je had ook geen eigen waterkraantje op je plek, dus hiervoor ook met een jerrycan naar het sanitair gebouw. Zwembad was prima, lekker verwarmd water en volop ligstoelen. Campingwinkel was bescheiden (alleen voor brood en krant prima) maar een paar km verderop in St. Gilles waren voldoende grote supermarkten aanwezig. We hadden eigen fietsen meegenomen, en dat was maar goed ook, prima fietspaden aanwezig en het was maar 5 min. fietsen naar het (zand)strand. St. Gilles is een leuk stadje met haventje, een echte aanrader voor kinderen is het park Puy de Fou (bij Les Epesses), alles speeld zich hier af in de middeleeuwen met Romeinen, Vikingen etc.etc. (folders aanwezig bij de receptie)
Mening nr: 29644
Datum: 15-08-2006
Mevr. gast 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben leuke vakantie gehad (juli 2006). Zwembad was groot genoeg. Van toilet en douche hebben we geen gebruik gemaakt omdat we een stacaravan gehuurd hadden. De prijzen van ijs/bier zijn inderdaad belachelijk duur, maar dat is in deze streek overal zo. Gewoon in de supermarkt halen. Receptie komt niet echt vriendelijk/behulpzaam over. Spreken slecht Engels. We hadden geboekt via Vacanceselect en kwamen in een caravan van Reiz-Meer. De jongen die voor hen op de camping zit, kan bijna geen woord Engels, dus lastig als je meer informatie wilt. Bij vertrek kregen we persoonlijk OK van hem en ook de poetsploeg (bleek later de eigenaars te zijn) dat alle inventaris er was en dat het goed was. Krijgen we een week later de borg niet volledig teruggeboekt! Het is hun woord tegen het onze, maar wij trekken dus aan het kortste eind. Vraag dus altijd een schriftelijke verklaring dat je de volledige borg terugkrijg: dit voorkomt misschien een verassing bij thuiskomst !
Mening nr: 29165
Datum: 11-08-2006
Dhr. Robin Zonneveld 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Gewoon een lekkere camping om een weekje te verblijven. Wij zaten in een prima tent van Rent-a-tent. Deze organisatie heeft een zeer klantvriendelijk beheerders echtpaar gestationeerd, die een warm welkom (lekker, een koud drankje na die lange autorit) boden en nuttige informatie verstrekten. Hoe anders dan de (Franstalige) receptie, waar geen vriendelijk woord van af kon. Dit deel van de Vendee is voor de ongeoefende fietser een fraaie omgeving om in te rijden. Vrijliggende, goed aangegeven en slechts licht heuvelachtige geasfalteerde paden door de hele omgeving, die uitnodigen tot ontspannend fietsen. Voor tieners is de camping wat minder geschikt, maar met leeftijdgenoten zijn ze wel regelmatig naar het strand getrokken om daar tot laat in de nacht vertier te hebben.
Mening nr: 28002
Datum: 31-07-2006
Dhr. Familie Bouwmeester 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 6|

Algemene beoordeling

Wij verbleven van 8 t/m 22 juli 2006 op deze camping. Het is ons erg goed bevallen. Er is op de camping genoeg animatie voor kinderen. Het was erg mooi weer en helaas was het zwembad veel te klein voor de omvang van de camping. Dat was wel jammer. Maar gelukkig ben je met de auto binnen tien min. bij het strand. Wij hadden een stacaravan gehuurd via Easycamp. Daarbij vroegen we om een schaduwrijke plek en die hebben we ook gekregen. Dat was heerlijk. Maar, rond 7 uur 's-avonds douchen was levensgevaarlijk vooral met kleine kinderen. Het water was dan weer steenkoud en dan weer loeiheet. IJsjes en biertjes zijn belachelijk duur (vgl. Magnum € 2,60 en 500cl tapbier € 4,20). Dan ben je daar vast van op de hoogte. Het restaurant was alleen in het weekend open en net als bij het afhaalgedeelte was er steeds wel iets niet of niet goed. De omgeving van de camping vonden wij erg leuk. Het dorpje St. Gilles Croix de Vie heeft veel gezelligheid te bieden: kermis, winkeltjes, draaimolen, restaurantjes, creperies, ijssalon etc. Kort samengevat zijn wij te spreken over de omgeving, de stacaravan en het weer.
Mening nr: 24753
Datum: 11-11-2005
Dhr. Ubald Kragten 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

In Juli twee weken op deze camping gestaan. De voorzieningen op de camping zijn in orde maar er is nogal een grote varieteit van plaatsen varierend van prima tot op elkaars lip, midden in de zon en ook nog langs de weg. Het zwembad is bescheiden en ook de andere recreatie mogelijkheden zijn in orde maar sober uitgevoerd. Dit geldt ook voor levensmiddelen e.d maar met 5 min in de auto heb je alles bij de hand dus zo'n probleem is dat niet. Het personeel op de camping was zonder meer vriendelijk en het sanitair werd goed onderhouden. De douches zijn wel wat krap. De camping ligt op loopafstand (2 km) van het strand waar het goed toeven is. Doordat er verder relatief weinig campings in de buurt zijn, is de omgeving duidelijk rustiger dan b.v. de streek boven St Gilles. Met de fiets kun je prima de omgeving verkennen en de Fransen zijn druk bezig leuke fietsroute's uit te zetten zowel langs de kust als in het binnenland. De Vendee is niet de meest spannende streek maar het weer was lekker en je komt wel ontspannen terug.
Mening nr: 23376
Datum: 29-08-2005
Mevr. R. van Dinter 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn in augustus dit jaar met onze zoon van 2 1/2 naar deze camping geweest. Het is een leuke camping met veel kinderen van alle leeftijden. Daar is dan ook veel voor te doen. Het sanitair is matig tot goed. We hadden een grote plek met half schaduw / half zon. We hebben een tent gehuurd via Rent-a-Tent. Dit is ons zeer goed bevallen. Ons advies is fietsen mee te nemen. Dit hebben wij ook gedaan en dat is erg goed bevallen. Het strand en het dorp zijn op fietsafstand. En er zijn fietsroutes langs de kust.
Mening nr: 20405
Datum: 01-08-2005
Mevr. Marijke 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Onze tijd op deze camping was top. Het strand is dan wel verder dan aangegeven in boeken maar als je er eemaal bent is het toppie top. Wij met onze kinderen van 10 en 12 hadden ons prima vermaakt. Personeel was erg aardig. Toen wij er waren was het sanitair redelijk goed. Het zwembad is klein. Maar genoeg ruimte voor een kleine verkoeling. Deze camping is niet een camping waarvan je zegt Nou naar deze camping wil ik nog 5 jaar gaan.
Mening nr: 15481
Datum: 01-09-2004
Mevr. Samantha (23) 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Hallo! Samen met een groepje vrienden 4 weken rondgetrokken door West Frankrijk, en ook 6 dagen op deze camping verbleven. We waren er in het hoogseizoen, zonder van te voren te boeken. Gelukkig was er nog plaats op de zogenaamde Annexe, een veld achter de camping (zonder electriciteit). Erg warm, want het was een veld zonder bomen, maar de 10 procent korting beviel ons erg! Personeel over het algemeen erg aardig, en we waren blij verrast toen de receptioniste Nederlands bleek te spreken. Zij was wel de enige, maar voor vragen over excursies of camping-aangelegenheden altijd open. Voor volgend jaar hopen we er nog even terug te komen, en na mijn cursus Frans hoop ik me dan wat beter te redden! Want echt Nederlands gericht is de rest van de camping niet. We maakten eigenlijk alleen de avond-activiteiten soms mee, dat waren vaak bandjes en dan hing er een gezellige sfeer. Zoals al eeder genoemd dan ook een speciale drank voor een goedkopere prijs per avond. Wat zijn jullie meningen verder! Wellicht waren we tegelijkertijd op deze camping!
Mening nr: 13924
Datum: 14-08-2004
Mevr. marjanne 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Niet van te voren geboekt, in het super hoog seizoen verbleven wij in totaal 10 nachten op deze camping met 2 pubers van 16 en 15 jr. Zij toonden weinig initiatief, maar er werd genoeg georganiseerd en veel leeftijdsgenoten gezien die ook samen naar het activiteitenveld gingen. Engelsen en fransen en nederlanders, wel in de minderheid. Elke avond een activiteit te doen met een speciaal drankthema, tegen een redelijke prijs te koop. Mooi zwembad met genoeg ligstoelen, alleen sluitingstijd 19.00 uur is wel erg vroeg als het heet is. Aardig personeel, en toiletten e.d. geen klagen ondanks het superhoogseizoen. Een fijne tijd gehad. Alleen raar dat je per dag betaald i.p.v. per nacht, zeker omdat je pas laat in de middag aankomt en bij het weggaan weer vroeg, maar ok. Wel fijn dat we op vertoon van onze CCI-kaart 10% kregen. Wij hebben het er leuk gehad en konden op de fiets naar het dichtsbijzijnde strand. Anders met de auto, liever naar J.J.-de Monts met het mooiste zand van Frankrijk vlgs. ons. en zeer goede parkeergelegenheid.
Mening nr: 12837
Datum: 03-08-2004
Dhr. Jan Strijbosch 
juli - augustus 2002
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Een leuke camping met een aardig zwembad (maar niet te groot). Toen wij er waren (een tent via Vacansoleil) was het sanitair redelijk in orde, maar werd het niet al te goed bijgehouden. De omgeving is vlak, maar er zijn meer dan voldoende leuke plaatsen te bezichtigen. Een aanrader voor een leuke dag weg is "le Grand Parc du Puy du Fou" (www.puydufou.com). Spectaculaire voorstellingen uit de oudheid (Romeinen, Vikingen, Ridders, etc). Trek hier wel een hele dag voor uit! Vanaf de camping is het strand wel te voet te bereiken, maar met (kleine) kinderen is dit aan te raden.
Mening nr: 8247
Datum: 09-11-2003
Dhr. J.M. Buysse 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Twee weken op deze camping verbleven. Had vier sterren en cijfers ANBW 8.0/8.1. Voor ons duidelijk NIET herkenbaar. Zwembad en speeltuin viel tegen - slechte onderhouden. Voldoende sanitair maar ook slecht onderhouden. Weinig/geen animatie voor kinderen. Geen aanrader ! Afstand tot strand was verder dan aangegeven in boeken. Alleen met auto of per fiets bereikbaar. Zeer lange duinovergang - geen aanrader voor kleine kinderen. Omgeving was wel zeer mooi en st. Gilles Croix De Vie is een leuk vissersplaatje.
Mening nr: 7513
Datum: 06-09-2003
Dhr. Fam.R.Berendsen 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

De camping was wel leuk maar met regen was er te weinig te doen. `s Avonds altijd leuke bandjes. En er was wel een gezellige sfeer. Het zwembad was te vroeg dicht voor de weersomstandigheden. `s Avonds was het nog warm en wouden we graag nog even zwemmen.
Mening nr: 7430
Datum: 01-09-2003
Dhr. Fam. J.M.Lens 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

De camping is op zich best wel leuk voor kinderen in alle leeftijdsklassen.In het hoogseizoen wordt er aardig wat georganiseerd voor de jeugd o.a.disco. Het zwembad is niet groot maar voor verkoeling voldoende.De sanitaire ruimtes worden slecht schoongemaakt, 1 keer per dag in het hoogseizoen is te weinig. De plaats Givrand waar de camping zich bevind stelt niet veel voor. Het vissersdorp Saint Gilles Croix De Vie is heel leuk om te wandelen en het grote strand aldaar is geweldig.Deze plaats ligt op hooguit 3 km van de camping.
Mening nr: 782
Datum: 21-05-2002
Mevr. marijke 
juli - augustus 2001
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

zou 1km van strand liggen maar dat was verder zwembad was erg simpel kinderen zijn er zo op uit gekeken en het was erg klein. voor tieners was er weinig te doen. het dorp is wel leuk en gezellig. receptie spreekt slecht engels
Mening nr: 192
Datum: 30-12-2001
Mevr. I.Danicki 
juli - augustus 2001
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Aardige camping in een leuk stadje.Vervoer is noodzakelijk om in de bewoonde wereld te komen.Voor een gezin met tieners geen aanrader omdat de camping niet erg kindvriendelijk is naar jongeren.