Sluiten

Camping Les Sources in Saint Jean du Gard

Camping Les Sources

Camping les Sources is een gezellige, rustige gezinscamping vol bloemen onder de Zuidfranse zon, hier kunnen de kinderen genieten van het zwemmen in de rivier de Gardon vlakbij!

In de prachtige Cevennen valt genoeg te doen, maar het is er ook heerlijk luieren in een aangename en groene omgeving. Het ontdekken van de vele bezienswaardigheden en van de hoogtepunten van de geschiedenis maken van de Cevennen een zeer boeiende en authentieke streek. Dit beschermde natuurgebied is een ideale omgeving voor wandel-, fiets- of paardrijtochten.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina
Top van de pagina

Meningen over Camping Les Sources

Camping Les Sources
Laatste mening

Algemene beoordeling

In het voorjaar is er erg veel schaduw!

Wij waren er in mei en het weer was niet erg warm dan is een zonnige plek fijn.Er zijn veel plaatsen met veel schaduw in de zomer fijn maar niet in het voorjaar.
Fam. Ria en wim - Enschede  26-06-2018
Plaats mening
Mening nr: 67688
Datum: 26-06-2018
Fam. Ria en wim - Enschede 
april - juni 2018
(Echt)paar
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 6| Accomodatie/plaats: 7| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

In het voorjaar is er erg veel schaduw!

Wij waren er in mei en het weer was niet erg warm dan is een zonnige plek fijn.Er zijn veel plaatsen met veel schaduw in de zomer fijn maar niet in het voorjaar.
Mening nr: 61544
Datum: 15-07-2014
Dhr. Johan - Leiden 
juli - augustus 2014
Anders

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 51920
Datum: 07-09-2010
Fam. ingrid van den bosch 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Een prachtige camping met mooie plaatsen. Sommige zijn erg klein dus let op welke u neemt. Schitterende omgeving met veel mogelijkheden voor uitstapjes! Een mooi en schoon zwembad, een speeltuintje en kinderanimatie in juli en augustus. Een goed restaurantje en s'morgens vers brood en een krantje. Wat wilt u nog meer. Een oase van rust en mooi warm weer. Voor ons een ideale camping in de bergen en wij hadden een zeer grote staanplaats.
Mening nr: 46630
Datum: 13-08-2009
Fam. esther 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Deze camping ligt in een prachtige omgeving! Niet al te groot met nog geen 100 plaatsen en een leuke verdeling van fransen/nederlanders/belgen en britten. Het sanitair is netjes! De plaatsen niet erg groot en dat was dan ook het grootste nadeel van deze camping. De 'beekjes' waar ze op de website over spreken bestaan niet, maar men bedoelt hier de 'source' , de bron mee waar je het water van kunt drinken. De eigenaresse straalt geen gastvrijheid uit, maar verder geen problemen met haar gehad. Zwembad is prima, niet al te groot, maar heerlijk om in af te koelen en voor onze kinderen van 4 ook prima! Al met al een redelijk leuke camping in de prachtige cevennen...
Mening nr: 40655
Datum: 03-08-2008
Fam. van Bakel 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Leuke camping in prachtige omgeving. Mooi (nieuw) sanitair, leuk zwembad en speeltuintje. Maar....veel te kleine plaatsen. Ik kon mijn 5 persoonstent nauwelijks plaatsen. En doordat ik mijn bagagewagentje ook nog kwijt moest, kon de auto niet op de plaats. Dit is voor mij de reden om niet meer naar deze camping terug te komen. Dat is jammer, want de rest is o.k.
Mening nr: 36899
Datum: 27-08-2007
Fam. Hans Geersing 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Sanitair was top. Verder erg kleine plaatsen. Onze vouwwagen kon er geen apart slaaptentje voor onze dochter bij hebben. Ik had het al gauw gezien hier. We zijn doorgetrokken.
Mening nr: 25341
Datum: 29-01-2006
Dhr. Sander 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Leuke weken doorgebracht op deze camping. Eigen bron met helder koud water. Animatie stelt niet veel voor, is franstalig en wordt door de vaste gasten (75% v/d camping) georganiseerd. Zeer mooi en doordacht sanitairgebouw. St Jean is rustiger dan Anduze. Uitgebreide weekmarkt. Snacks is eenvoudig, pizza's uit de diepvries. In St Jean zit een goede pizzabakker. Er schijnt in het voorseizoen veel georganiseerd te worden op artistiek gebied (pottenbakken en zo) De plaatsen zijn veelal klein. Het grootste deel is al gereserveerd voor de vele vaste gasten die hier al tientalle jaren komen. Deze mensen gaan als een grote familie met elkaar om. Hoewel we tijdens reservering uitgebreide voorkeuren hadden aangegeven werden we op een niet acceptabele plaats gewezen. Na zeer veel overleg kon er toch een beter plaats voor twee gezinnen geregeld worden. Achteraf blij dat we gebleven zijn. 4 weken gestaan. Kleine aankopen zijn op de camping te doen, net als brood 's ochtends.
Mening nr: 20611
Datum: 03-08-2005
Mevr. Ingrid Paumen 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Niet al te grote camping met redelijk kleine plaatsen. Je zit al snel dicht op je buurman. Naar mijn idee werden de groepen een beetje verdeeld. De Nederlanders stonden beneden en de Fransen boven. Er waren ook een paar Zwitsers en veel Belgen. Kwamen veel vaste gasten die de caravan in een stalling hebben in de buurt die dan daar voor een paar weken wordt neergezet. Wel veel last van honden gehad. De Franse mensen hadden honden die de hele dag werden achtergelaten terwijl zij weg waren en daardoor veel blaften. Zeer vriendelijke eigenaren en ook op het sanitair was niets aan te merken. Animatie niet elke dag en erg gevarieerd.
Mening nr: 19073
Datum: 30-06-2005
Mevr. Dina Matthijs 
september - oktober 2002
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Door de watersnood was Castel Rose verwoest en moesten we uitwijken naar een andere camping. Zijn zo in St-Jean-du-Gard bij Les Sources terecht gekomen. Mooie camping, maar te kleine plaatsen onderverdeeld in plateau's, waardoor je wel altijd in iemand's nek keek. Wel schaduwrijk en de eigenaars waren vriendelijk.
Mening nr: 16078
Datum: 02-10-2004
Mevr. melanie 
juli - augustus 2000
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Prima camping, mooi zwembad, zeer goed sanitair. Toen wij hier waren (2000) was het sanitairblok net vernieuwd en dus in prima staat, maar werd ook zeer goed bijgehouden. Mooie, ruime plaatsen, bijna allemaal beschut. Aardige eigenaren. Afhaalmaaltijden. St. Jean du Gard is ook een leuk plaatsje.