Sluiten

Camping Les Rives du Lac in Sévrier

Camping Les Rives du Lac

Camping Les Rives du Lac ligt aan het Lác d'Annecy, dat in de zomer 24 graden is, omgeven door de bergen van de Savoie, op een hoogte van 447 m.

Langs het meer ligt een fietsroute van 32 km en zijn er diverse wandelroutes en mogelijkheden voor diverse watersportactiviteiten, en kan men grotten en kastelen bezoeken.

Camping Les Rives du Lac ★★★
331, Chemin des Communaux
74320 - Sévrier
Frankrijk
Departement: Haute-Savoie
Tel: +33 450524014
Afstand vanaf Utrecht: 959 km,
waarvan 901 km snelweg.
GPS coördinaten: 45.84820 / 6.15247
(45° 50' 53.5'' N    6° 9' 8.9'' O)
Aantal plaatsen: 104  / Hoogte: 450 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Meer Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard
Camping Les Rives du Lac
Laatste mening

Algemene beoordeling

Mooi direct aan het meer

Zou het niet weten

Een schitterende camping direct aan het meer.
Dhr. Bert Schenkel - Gorredijk  21-07-2021
Plaats mening

Meningen over Camping Les Rives du Lac

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
9
9
Hoogste
9
9
Gemiddeld
9.0
9.0
* over de jaren 2018 en later.
Mening nr: 70481
Datum: 21-07-2021
Dhr. Bert Schenkel - Gorredijk 
juli - augustus 2021
(Echt)paar
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 10| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 9| Leiding van camping: 9| Animatie/Activiteiten: 9| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Mooi direct aan het meer

Zou het niet weten

Een schitterende camping direct aan het meer.
Mening nr: 52974
Datum: 18-05-2011
Dhr. spmverheij 
april - juni 2011
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Een aardige, nog rustige camping. We hadden een stacaravan gehuurd. Daar was niets mis mee. Het is jammer dat er problemen met betrekking tot de borg ontstonden. Bij aankomst moest je Euro 50 borg betalen voor de schoonmaak. Dat bedrag kreeg je terug als je de caravan zelf schoonmaakte. Dit hadden wij gedaan en dat was ook in orde. Wij vroegen naar de borg en die was aan een familielid meegegeven, zo vertelde de beheerster. Dit bleek niet te kloppen. Toen werd het verhaal dat de borg niet betaald was; het stond niet in de computer. We kregen de borg niet terug, wat gewoon diefstal is.
Mening nr: 39773
Datum: 18-07-2008
Fam. steendam 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn net terug in Nederland na heerlijk 14 dagen op camping les rives du lac te zijn geweest. Het is een prettige rustige nette kleine camping aan het meer, met erg vriendelijk personeel. Ze doen erg hun best om zich verstaanbaar te maken in het Engels, en ach, wat handen en voeten-werk is ook prima, toch? Het sanitair wordt zeer regelmatig schoongemaakt en je hoeft voor de douche en warm water voor de afwas of een wasje geen muntjes te kopen. Helaas kun je je koelelementen niet inleveren, maar ach, voor 50 eurocent koop je een fles bevroren water die je in je koelbox doet. Werkt uitstekend! Vanaf deze camping zit je op loopafstand van een Lidl en een hele grote supermarkt Champion. Het is ongeveer 20 minuten fietsen naar Annecy en in de omgeving kun je leuke dingen ondernemen: naar de Mont Blanc, rodelen, prachtig wandelen, fietsen, en uiteraard genieten van het heerlijke meer van Annecy. De camping is in vergelijking met veel andere campings in de buurt nog betaalbaar, goede prijs-kwaliteitsverhouding! Wij komen graag nog es terug in de toekomst.
Mening nr: 24006
Datum: 12-09-2005
Mevr. Les Rives du Lac 

Algemene beoordeling

Goedendag, Ik ben de beheerder van de camping. Het is zeker het jonge meisje geweest, die hier tijdens de zomer op de receptie heeft gewerkt die u gevraagd heeft te vertrekken. Tegelijkertijd verbaasd het me dat ze onbeleefd zou zijn geweest. Ik denk dat haar woorden eerder verkeerd geinterpreteerd zijn. U moet weten dat er veel mensen zijn die zonder toestemming onze camping op gaan, en onze gasten maken ons er op attent dat er veel mensen zijn die zich op ons strand installeren zonder toestemming en zonder te betalen terwijl er op een bord in alle talen vermeldt staat dat men zich aan de receptie moet melden. Wanneer u het bord bij de ingang "gemist" heeft is het toch normaal om zich bij de receptie te melden om toestemming te vragen om de camping op te mogen. Het is jammer dat u door deze opmerking van de juffrouw boos bent geworden en als deze juffrouw werkelijk onbeleefd is geweest dan excuseren wij ons daarvoor. Wij hopen dat u toch een goede vakantie heeft gehad en wanneer u wenst om onze camping opnieuw te bezoeken zal ik u dat zeer graag toestaan. Vriendelijke groeten Les rives du Lac
Mening nr: 23891
Datum: 09-09-2005
Dhr. Jorien van Veldhoven 
juli - augustus 2005

Algemene beoordeling

Zeer onklantvriendelijke behandeling op deze camping. Onze ervaring is dat het personeel al op mogelijke klanten begint te schelden als ze alleen al de camping willen bekijken. Dit laatste werd ons ook resoluut geweigerd. Gewoon een andere camping uitzoeken in de omgeving zou ik zeggen. Er zijn er genoeg.

Campingtips in de buurt