Sluiten

Camping La Source in Therondels

Camping La Source

Camping La Source is een terrassen-camping aan het Lac de Sarrans, een stuwmeer in de Aveyron. De camping heeft een zwembad met waterglijbaan, een speeltuin, multi-sportterrein, tafeltennis-tafels, jeu-de-boule-terrein, een tennisbaan en een speelzaal met biljart en video-games (tegen betaling).

Er kunnen waterfietsen, kano's en moterboten gehuurd worden. Er is een kampwinkel en een bar/restaurant/pizzeria. In het meer (500 m vanaf de entree van de Camping La Source) kan gezwommen, gevaren, gewaterskied en gevist worden.

Camping La Source ★★★★
Presqui'ile de Laussac
12600 - Therondels
Frankrijk
Departement: Aveyron
Tel: +33 565660562
Afstand vanaf Utrecht: 1032 km,
waarvan 962 km snelweg.
GPS coördinaten: 44.85418 / 2.77050
(44° 51' 15.0'' N    2° 46' 13.8'' O)
Aantal plaatsen: 101  / Hoogte: 657 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterglijbaan Meer Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Camping La Source
Laatste mening

Algemene beoordeling

In de zomer van 2014 (april - oktober) zal het Lac de Sarrans, waar deze camping aan ligt, leeggemaakt worden ivm onderhoud aan de barrage (stuwdam). Ook zal de camping het komende seizoen niet in staat zijn om al zijn normale diensten aan te bieden: het is niet zeker of er animatie is, de campingwinkel zal niet bevoorraad zijn en het zwembad is gesloten ivm renovatie-werkzaamheden. De camping is wel geopend van 28 juni tot 31 augustus. De tarieven zullen aangepast/verlaagd zijn.
Dhr. Johan (webmaster)  10-01-2014
Plaats mening
Mening nr: 60814
Datum: 10-01-2014
Dhr. Johan (webmaster) 

Algemene beoordeling

In de zomer van 2014 (april - oktober) zal het Lac de Sarrans, waar deze camping aan ligt, leeggemaakt worden ivm onderhoud aan de barrage (stuwdam). Ook zal de camping het komende seizoen niet in staat zijn om al zijn normale diensten aan te bieden: het is niet zeker of er animatie is, de campingwinkel zal niet bevoorraad zijn en het zwembad is gesloten ivm renovatie-werkzaamheden. De camping is wel geopend van 28 juni tot 31 augustus. De tarieven zullen aangepast/verlaagd zijn.
Mening nr: 57201
Datum: 06-08-2012
Fam. De Bruyckere 
april - juni 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prachtige camping met zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars. We zijn hier nu voor de vierde! keer geweest, juist omdat deze streek en camping ons biedt waarnaar we op zoek zijn voor een succesvolle vakantie. We houden van de rust, het toch wel zeldzaam mooie uitzicht van op elke staanplaats, het superlekkere eten in een 'auberge' op een 20-tal km rijden, de ontspannende wandelingen... De noodzakelijke levensmiddelen kunnen reeds gekocht worden in het dorp Thérondels op 7km. Op de terugweg van een uitstap is er vlug wat ingekocht in de verderop gelegen stadjes, waar er ook fijne wekelijkse marktjes zijn. Omdat er de mogelijkheid bestaat om een ijskast te huren, kan je voor een paar dagen eten indoen. Kortom, we zijn zeker van plan om nog terug te gaan naar Camping La Source!
Mening nr: 57012
Datum: 31-07-2012
Dhr. TJ 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Door toeval op deze camping terecht gekomen. Konden 12 dagen blijven en dat was precies genoeg. Over het algemeen zeer positief. Prachtige ligging met uitzicht op meer. Maar wel overal ver vandaan. Een beetje supermarkt op een half uurtje rijden. En verwacht dan geen weidewinkel. Veel hoogte verschil op de camping. Maar laten we maar zeggen, dat dit goed voor de conditie is. Toegang tot meer viel tegen. Bij de camping niet echt om te zwemmen of te vissen. Verderop iets meer mogelijkheden. Zwembad was precies groot genoeg en netjes en schoon. Sanitair was netjes en goed, maar vaker met een hogedrukspuit er doorheen en alles meenemen zou een 9 opleveren. Nu maar een 7. Eigenaren zijn erg zuinig op hun camping. En komen dan tot soms rare dingen. Bij een beetje wind mocht er niet meer gewaterfietst worden. Zeer positief was de vriendelijke ontvangst. Door eigenaresse in zeer goed Engels. Ook medewerkers zijn vriendelijk en proberen je in alle talen te woord te staan.Restaurant/Pizzeria was best goed. Vanuit de omgeving komen ze ook hier eten. Ondanks een vervelend incident gingen de verschillende groepen jeugd goed met elkaar om. Sport werd met en tegen elkaar gedaan. Sportveld is ook het trefpunt. Redelijk veel Nederlanders. Waarschijnlijk dankzij verhuur Vacansoleil. Animatie in het Frans. In het algemeen gewoon een prima camping in een prachtige omgeving. Wil je echt vertier, dan moet je hier niet zijn. Je moet jezelf vermaken en er is niet veel te beleven. Bootliefhebbers kunnen hun bootje meenemen. Zeilen is lastig door dwarrelwinden. Totaal durf ik wel een 9 te geven.
Mening nr: 55886
Datum: 21-01-2012
Mevr. melissa 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Heerlijke camping, kan niet anders zeggen. Het personeel is zeer vriendelijk, voelde me meteen welkom! Dat heb ik op veel campings wel anders meegemaakt! Ze bezorgen 's ochtends vroeg zelfs je broodjes!! De eigenaren spreken Engels, wat erg prettig is en het personeel bestaat uit voldoende Nederlanders. De natuur is subliem, je hebt daar echt het gevoel even helemaal weg te zijn. We keken onze ogen uit! Goed zwemmen daar ook! Sanitair en de wasmachines in prima staat, mijn was hoefde ik thuis niet nogmaals te doen, zoals meestal na een vakantie. Het restaurant is erg goed, wanneer je van biefstuk houdt moet je er eens een pavé bestellen! Als je een dagje naar de stad wil, is het autoritje zeker geen straf, prachtige omgeving en de steden erg leuk (goed geslaagd met shoppen ook haha). Al met al een echte aanrader!
Mening nr: 48084
Datum: 19-09-2009
Fam. Van Brabant 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Alleen als je van heel veel rust houdt, en erg afgelegen wilt zitten, dan ben je hier op je plaats. Neem wel genoeg levensmiddelen mee, een beetje supermarkt is ruim een uur rijden. Niet erg kindvriendelijk, voor de badmeester is verschrikkelijk. Met zijn vieze schoenen en een sigaret in de mond stuurt meneer doodleuk kinderen uit het zwembad waarvan de zwembroek ook maar iets te groot is. De camping is erg steil. De plaatsen op zijn mooi, maar het sanitair is verschrikkelijk. Lage wc's, erg weinig, niet gescheiden (voor dames en heren), zonder wc-bril. Kortom, bezint voor ge begint. De bedoeling was drie weken, maar na vier dagen hadden we het gezien en zijn we vertrokken naar een leuke camping
Mening nr: 39467
Datum: 05-07-2008
Mevr. Erika Berkhof 
april - juni 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben deze camping als tussenstop bezocht op onze thuisreis vanuit Spanje. Wij waren blij verrast door de vriendelijke ontvangst en de vriendelijkheid van al het personeel. De camping heeft een prachtige ligging en het hoogteverschil is inderdaad aanzienlijk. Gelukkig hadden wij de beschikking over eigen saintair in de stacaravan, dus de tocht naar het toiletgebouw hebben we niet hoeven maken. We kunnen ons voorstellen, dat het terrein voor ouders met wat kleinere kinderen minder geschikt is. Spelen met bijv. een fietsje zou volgens ons levensgevaarlijk zijn. Een nadeel is inderdaad de afstand tot de dichtstbijzijnde plaats met een supermarkt, maar daar zou je dan rekening mee houden. In de campingwinkel is het hoognodige te verkrijgen en je kan er ook vlees bestellen voor de volgende dag. De broodjesservice is top. Tot slot hebben we een heerlijke biefstuk gegeten in het restaurant en je kan er ook een lekkere pizza eten. Als enige minpunt zouden wij het 'strandje' willen noemen. Dat leek helemaal nergens op en was bezaaid met allerlei rommel, stenen en hout. Verder hebben wij genoten van een paar heerlijke dagen op deze camping.
Mening nr: 37813
Datum: 14-10-2007
Dhr. siem 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prima camping met inderdaad veel hoogteverschil. Maar dat staat overal vermeld en een ieder die op vakantie gaat verdiept zich toch in de camping waar hij naar toe gaat.? De puber chagerijn die af en toe voor badmeester speelde gaf veel ergenis bij de nederlanders. Met een peuk in z`n mond boven een zak stokbroden was de bekende druppel waarme hij zijn laatste beetje krediet verspeelde. `s Middag brood bestellen `s morgens hong het dan aan je tent. Geweldig toch. De rest doet haar best om het u naar de zin te maken en spreekt redelijk engels. De verdeling nederland frankrijk was half/half. Ook oudere jeugd 14-18 aanwezig. `s avonds wel een rustig maar jeugd zoekt elkaar op en vermaakt zich prima. Restaurant was goed, mensen van buiten camping zorgden voor wat extra reuring. Camping ligt in prachtige omgeving, en inderdaad voor boodschappen moet je gauw een half uurtje rijden. Maar rustig aan het is vakantie en dan zie je meteen wat van de omgeving.
Mening nr: 36751
Datum: 23-08-2007
Fam. Paulusma 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Ik lees al die mooie verhalen en vraag me dan af op wij wel op dezelfde camping hebben gestaan, ik wil deze camping geenszins onderuit halen maar wil wel graag een wat realistischer beeld scheppen, op deze camping is sprake van een hoogteverschil tot 80 meter, het fietsen/spelen op alle wegen/paden behalve die op het laagste niveau is uitgesloten, het woord speeltuin is met een klimrek, een huisje en 2 wipkippen een groot woord, los hiervan was in deze speeltuin geen sprake van zand maar van steentjes, de omgeving heeft feitelijk alleen qua natuurschoon wat te bieden, de dichtsbijzijnde fatsoenlijke supermarkt bevindt zich op 50 min afstand, het restaurant is niks meer als een veredelde cafetaria / pizzeria, het accent voor dit "restaurant" lag ook nog eens op gasten van buiten de camping waardoor mensen van de camping zelf werden gedwongen te reserveren, bij het zwembad was wel degelijke sprake van strenge regels welke ten uitvoer werden gebracht door een slechts af en toe aanwezige puber met een chagerijnige blik die blijkbaar alleen de "overtredingen" van jongens wilde zien en dan bij voorkeur die van de niet franse jongens, met het zwembad was niks mis zolang je het tekort aan ligstoelen naast je neer wil leggen, sanitair was niet in relatie tot genoemde 4-sterren, wij hebben met onze kinderen van 3 en 5 er nog een redelijke vakantie van kunnen maken mede dankzij onze aanwezige kennisen en een aantal andere nederlande families maar: DIT WAS EENS EN NOOIT MEER !
Mening nr: 36481
Datum: 20-08-2007
Dhr. R Roijmans 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Een schitterende familie camping. Veel gezinnen met kinderen van verschillende leeftijden. Veel animatie voor iedereen wat wils. Zwembad altijd warm zonder strenge regels of badmeesters. In de omgeving veel te zien en te doen. Gelegen aan een groot stuwmeer waarin gezwommen kan worden. Ook heel leuk om het meer te ontdekken met de watertfiets, kano of moterbootje. Personeel heel aardig en open, de meesten spreken ook goed engels. Sanitair altijd schoon en wordt meerdere keren op een dag gecontroleerd. jammer van het weer maar dat was overal een stuk minder. Marielle en Stephane Thank you very very much for all the weeks. I will see you again.
Mening nr: 36232
Datum: 17-08-2007
Fam. fam de swart 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We zijn in de bouwvak van 2007 in een stacaravan hier geweest was heel mooi caravan was nog nieuw. Het is wel een hele klim van boven naar beneden, maar daar raak je wel aan gewend. Het zwembad met de glijbaan was heel leuk voor de kinderen (2 en 4) en van de hele strenge regels heb ik niet veel gemerkt. Dit is meer als je wat oudere kinderen hebt die wat wilder zijn. Speeltuintje was ook leuk. Als je wilde kon je broodjes bestellen die dan 's ochtends aan de deur hangen. Als je van een sportieve fietstocht houdt, kom je hier wel aan je trekken want is weinig verkeer en je hebt mooie klimmetjes. Je kunt op de camping geen fietsen huren en met een gewone fiets kun je hier niets doen. Aan het meer is het ook leuk; je kunt daar lekker liggen en aan de kant kun je gerust zwemmen. Als je een stuk in de auto rijd, kun je echt hele mooie dingen zien (waterval, plomb du chantal, puy mary enz). Als je naar die bergen gaat moet je dat wel met mooi weer doen want anders is het en heel koud en je ziet niet veel omdat je dan in de wolken zit. Een hele mooie camping in een hele mooie rustige omgeving. We hebben hier twee weken genoten.
Mening nr: 31677
Datum: 24-10-2006
Mevr. digi-oma 
september - oktober 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben de laatste week voordat de camping sloot hier gestaan. We waren de enige gasten. Evengoed kwam de eigenaar vragen of we nog brood nodig hadden voor de volgende dag en dat werd inderdaad '' aan huis" bezorgd. Wel ging de eigenaar om een uur of 6 's avonds naar huis (woont op 15 km. afstand) en hij kwam de volgende ochtend rond een uur of 9 weer eens kijken of we er nog waren. Geen probleem... we zijn totaal niet bang . Het zwembad bleef tot de allerlaatste dag tot onze beschikking; perfecte watertemperatuur, waarschijnlijk door de zon. Het water in het meer stond laag. Sanitair perfect (de achterste helft was afgesloten, maar de rest stond tot onze beschikking. Voldoende heet water en grote ruime douches met zowel een douche- als een wasbak achter een deur; dus echt riant. Ruime schone toiletten, voorzien van toiletpapier. De paden van en naar het toiletgebouw zijn inderdaad ontzettend steil; bekaf na het toiletbezoek! Vanaf St. Flour (boodschappen, 40 minuten) is het een eind rijden door de landerijen en de bossen, soms door wel heel smalle straatjes in de dorpen. Ach... het is vakantie. Heel veel heel mooi natuurschoon en op de camping ligt o.a. een folder met allerlei dagtochtjes in de nabije omgeving, waaronder naar een bos met allerlei sculpturen van hout en een soort sprookjesbos. Wij vinden het een prima camping.
Mening nr: 27838
Datum: 29-07-2006
Dhr. Guy Callens 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Dit is een schitterende camping. De anomatie was top, het personeel aan de bar zeer vriendelijk en ook de uitbaters waren zeer aardig. Onze kinderen(en wij ook) beleefden één van de mooiste vakantie's in jaren. enigminpunt is dat de dichtst bijzijnde grote stad op een 45 tal km ligt en dit door de bergen. Prachtige streek , zeer mooi meer en niet de grote drukte. Een aanrader.
Mening nr: 25065
Datum: 31-12-2005
Mevr. Annette 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

De camping is afgelegen in een super mooi gebied. Je moet wel van stukken rijden houden om wat te kunnen zien, maar dan heb je ook wat. Het meer en het zwembad zijn beide erg koud. De badmeeter was zeer streng. De camping is in terrassen verdeeld waardoor je vaak een grote klim moet maken. Echter na een paar dagen merk je daar niets meer van. 's Ochtends werd het brood bij je tent gebracht. Wij stonden bovenaan bij de camping en hadden altijd schoon sanitair en hoefden bijna nooit te wachten. Omdat de camping in een niet touristisch gebied ligt kun je in een heleboel dorpjes nog heel voordelig eten (€ 15, - voor een heerlijke ribeye). We hebben een superleuke vakantie gehad.
Mening nr: 23368
Datum: 29-08-2005
Mevr. Els  
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Een prima Franse terrassencamping. Goede service op de camping, je wordt bij aankomst naar je plek gebracht en als bijv. de gasfles van je mobile home leeg is, wordt deze binnen de 10 min. vervangen. Als je brood bestelt, wordt het 's morgens gebracht! Het meer is mooi om te zien, maar niet geschikt om in te zwemmen. Het zwembad is klein, maar als je rond 13.00 uur hier naar toe gaat, heb je alle ruimte (dus als de Fransen uitgebreid eten). Het water is inderdaad koud, maar als het goed weer is (bij ons 25-30 graden) is de afkoeling heerlijk. Je mag inderdaad geen bommetjes maken, rennen etc. Streng toezicht dus! Alle animatie is in het Frans. Het eten is redelijk, zowel qua prijs als menukaart. Omgeving: St. Flour ideaal voor boodschappen en markt; maar wel 45 km rijden! Verder zijn wij o.a. op Safari geweest en hebben we een boottochtje gemaakt Viaduc de Grabbit (±60 km vanaf de camping). Safari is de moeite waard, boottocht viel tegen. Met KPN heb je overal goed mobiel bereik op de camping, met andere providers wordt het lastiger. Sanitair: gelukkig hadden wij familie in een mobil-home naast ons staan, zodat we niet steeds onder het tennisveld hoefden te douchen. Heen is niet erg, maar je moet ook weer terug! Er is eigenlijk maar 1 goed sanitairgebouw incl. wasmachine, droger, strijkplank.
Mening nr: 23236
Datum: 27-08-2005
Dhr. Wilfried 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Leuke verzorgde camping op zich maar nogal afgelegen. Op de camping zelf is door de terrassen structuur alles behalve de kampeerplaats nogal klein, zeer klein voetbalveldje op kunstgras, waar ook volleybal (op een klein veld) op gespeeld word en badminton. Het water van het zwembad is zeer koud, het water van het meer is zelf warmer! En als de badmeester aanwezig is mag er echt niets, je mag zelf niet eens in het water springen. De sanitair blokken zijn niet verwarmd en de douches staan in direct kontact met de buiten lucht, dus niet ideaal als je 's morgens of 's avonds laat wilt gaan douchen, en in het hoogseizoen is 's avonds het water koud. Animatie voor de kinderen alleen in het Frans. Ik vraag me dan ook af waar ze al die sterren ( vier) verdiend hebben?.
Mening nr: 21553
Datum: 11-08-2005
Dhr. van Milligen 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Leuke camping maar je moet wel van klimmen houden want het is een echte terrassencamping. Het meer is leuk om te zien maar ongeschikt om in te zwemmen. In het zwembad zijn ze ontzettend kinderachtig je mag er helemaal niks, de kinderen kregen vaak straf van de badmeester voor de domste dingen. Het eten voor aan de camping was goed en niet bijzonder duur.In de omgeving is helemaal niets te beleven.
Mening nr: 16213
Datum: 16-10-2004
Dhr. Robbedoes 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Goed verzorgde schoen camping. Wij stonden dit jaar op plaats nr 4 hier is veel last van het vele auto verkeer wat over de camping raast. Als je het stads gevoel niet wilt missen zijn de eerste 5 plaatsen een aanrader. Op zich lijkt het bezorgen van brood aan de tent wel leuk, maar wij werden iedere morgen wakker met de lucht van dieselolie afkomstig van de bezorger..... De avondrust wordt met een franse slag gehandhaafd zelfs na 24.00 uur rijden er nog voertuigen over de camping. 's morgens om 5.00 uur komt de schoonmaker al weer met zijn auto. Dus zoek je een camping met veel gemotoriseerd vermaak dan ben je hier prima op zijn plaats allles kan en mag je met de auto doen. Camping eigenaar en personeel rijdt ook de hele dag met een quad over het terrein. Het meer ligt dieper weg dan de foto's doen vermoeden. Om in te zwemmen is het meer niet geschikt daar er heel veel jetskies en speedboten varen. Ook hier geldt als je gek bent van gemotoriseerd vermaak ben je hier prima op zijn plek.
Mening nr: 14793
Datum: 23-08-2004
Mevr. familie le mahieu 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mooie camping, als je graag frans onder de fransen wilt zijn, is deze camping ideaal. Onze kinderen misten wel een beetje de nederlandse taal vooral bij de animatie, die wel gevarieerd was (kinderen zijn 11, 16 en 18). 3 Keer in de week disco met vooral franse liedjes! Bij het zwembad werd erg streng opgetreden tegen springen, duiken, rennen, je mocht jezelf alleen zachtjes het water in laten zakken. Dus als er geen badmeester te zien was, was het een feest van jewelste. Sanitair was keurig, de douches waren heerlijk en groot, lekker warm en goeie straal. Voor de rest was alles ook goed verzorgd, met zelfs je bestelde brood 's morgens bij de tent gebracht. Je had op de camping en ver daarbuiten ging bereik met de mobiele telefoon en om boodschappen te doen bij een grote supermarkt moest je zeker 40 minuten rijden, een kleinere supermarkt was ongeveer 15 autominuten verderop. Ook voor uitstapjes moet je wel een uurtje autorijden uittrekken. Het meer naast de camping was leuk om op te varen of te jetskieen. Personeel bij de receptie erg vriendelijk, spreken niet allemaal engels, of heel gebrekkig. Van sommige van het overige personeel kregen we soms de indruk dat ze de fransen voortrokken, vooral bij de animatie. De plaatsen waren over het algemeen ruim genoeg, met alle aansluitingen. Je staat op terrassen, alleen het uitzicht op het meer ontbreekt door de vele begroeiing, een keertje met een zaag erdoorheen zou geen overbodige luxe zijn hadden wij al bedacht, kan je het meer tenminste zien liggen.
Mening nr: 14459
Datum: 19-08-2004
Dhr. fam Voet 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hele leuke camping, vooral voor mensen die het gevoel willen krijgen in het buitenland op de camping te staan, want de camping wordt voornamelijk bezocht door Fransen, hoewel er natuurlijk overal, dus ook op deze camping, Nederlanders zijn. De plaatsen zijn mooi, maar zorg ervoor dat je niet plek 1 t/m 5 reserveerd, want dat is hartstikke druk. Het sanitair was prima en de mensen aan de receptie behoorlijk behulpzaam en vriendelijk. Ook het animatieprogramma was afwisselend en heel leuk om mee te doen, ook al werd er alleen Frans gesproken, maar je bent tenslotte in Frankrijk. Wij vonden deze camping een echte aanrader, want de omgeving is heel mooi. Hou wel rekening met lange reistijden, want alles is gewoon ver weg.
Mening nr: 12976
Datum: 05-08-2004
Mevr. E,Beijk 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Prachtig gelegen camping. Steil langs de oever van een mooi stuwmeer. Goed verzorgt(besteld brood 's-morgens om 8 uur bij je tent)Merendeel franse gasten, ook redelijk wat nederlanders. Helaas is alle animiatie alleen frans !!! Zwembad is niet al te groot maar leuk. Alleen is het personeel van mening dat de regels (niet springen enzo) op een zeer straffe manier gecontroleerd moeten worden. Ook hier hebben ze vaaker meer moeite met de niet frans- taligen. Zelfs buiten zwembad tijden (op het terras werden mensen aangesproken op voorvallen uit het zwembad), helaas. Verder een schone camping waar genoeg te doen is. Alleen in de omgeving is door de ligging niet veel te beleven. (wel voor wandelaars en fietsers). Allleen na lange autoritten.

Campingtips in de buurt