Sluiten

Vakantiepark Domaine de La Brèche in Varennes sur Loire

Vakantiepark Domaine de La Brèche

Vakantiepark Domaine de La Brèche heeft een oppervlakte van 24 hectare veld en bos rond een voormalige herenhuis uit de zeventiende eeuw.

De camping is ruim opgezet, er is een speelveld met speeltuin, een voetbalveld, een zwembad met glijbanen, een peuterbad, een overdekt bad, een manege.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Vakantiepark Domaine de La Brèche

Vakantiepark Domaine de La Brèche
Laatste mening

Algemene beoordeling

Onze dochter vond dat de pony's dat waren.

Wat verder rijden voor boodschappen en uitjes

Rustige, ruime camping waar veel te doen is voor kinderen. Ligt naast de Loire, maar die zie je pas op de hoge dijk. Camping organiseert veel voor jonge kinderen. Knutselen en sporttoernooien. Aantal keer savonds diverse spellen. Kinderen vonden dat geweldig. Net als de lasergame weide, boogschieten en de pony's. Savonds geen harde muziek, wel 1x per week livemuziek op het terras. Camping is savonds na 23.00 uur stil. Het zwembad is goed, glijbanen liggen wat achteraf in een hoek. Dat is bij het ene zwembad lekker rustig, met kindjes die net kunnen zwemmen mis je dan wel het zicht.
Mevr. Erica2 - Brabant  25-04-2023
Plaats mening
Mening nr: 72270
Datum: 25-04-2023
Mevr. Erica2 - Brabant 
juli - augustus 2019
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 8| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 7| Comfort: 7| Animatie/Activiteiten: 9| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Onze dochter vond dat de pony's dat waren.

Wat verder rijden voor boodschappen en uitjes

Rustige, ruime camping waar veel te doen is voor kinderen. Ligt naast de Loire, maar die zie je pas op de hoge dijk. Camping organiseert veel voor jonge kinderen. Knutselen en sporttoernooien. Aantal keer savonds diverse spellen. Kinderen vonden dat geweldig. Net als de lasergame weide, boogschieten en de pony's. Savonds geen harde muziek, wel 1x per week livemuziek op het terras. Camping is savonds na 23.00 uur stil. Het zwembad is goed, glijbanen liggen wat achteraf in een hoek. Dat is bij het ene zwembad lekker rustig, met kindjes die net kunnen zwemmen mis je dan wel het zicht.
Mening nr: 66137
Datum: 14-11-2016
Fam. N - België 
juli - augustus 2016
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 9| Ontvangst: 9| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 10| Comfort: 9| Leiding van camping: 8| Animatie/Activiteiten: 7| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 9|

Algemene beoordeling

Veel speeltuintjes. Prima ligging in mooie omgeving. Rustig domein en toch genoeg te doen voor onze

Wifi betalend en slechte ontvangst

Leuke kindvriendelijke camping. Toen wij er waren begin juli, waren er voor onze kindjes weinig nl- taligen aanwezig, waardoor ze minder snel vriendjes maakten, maar na een weekje werd dat ruimschoots goedgemaakt door een aantal nl kinderen. Op de camping zijn veel Britten en Schotten maar gelukkig allemaal fatsoenlijke rustige en vriendelijke mensen. Wij vonden deze camping ideaal, bij minder weer is er genoeg te doen in de omgeving en het stadje Saumur is geweldig.
Mening nr: 61871
Datum: 06-08-2014
Fam. Simonse - Amersfoort 
juli - augustus 2014
Gezin met tieners
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 8| Leiding van camping: 8| Animatie/Activiteiten: 8| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

Erg relaxte camping in mooie omgeving

Het sanitair is op zich schoon, maar de douches mogen gerenoveerd worden.

Wij zijn net terug van twee weken verblijf op deze camping (die nu officieel Domaine de la Brèche heet). Geweldige camping om te verblijven en de prachtige omgeving met vele mooie kastelen en leuke plaatsjes te ontdekken. Ook de kinderen (13, 12 en 10) hebben zich uitstekend vermaakt. Wij hadden expres een rustige plek uitgekozen (ver weg van het zwembad en het speelveld voor kleine kinderen) en dat is uitstekend bevallen. Ruime plaatsen met naar keuze zon en schaduw, prima voorzieningen met elke dag vers brood, relaxte sfeer, vriendelijk personeel. Het sanitair is op zich schoon, maar de douches zijn aan vervanging toe. Ook voor oudere pubers is dit volgens mij een prima camping ze hebben hun eigen plek en zoeken elkaar op. Kortom: alle ingredienten aanwezig voor een heerlijke vakantie. Ik zou er zo weer naartoe gaan. Het publiek bestaat voor driekwart uit Engelsen. Verder vrij veel Nederlanders.
Mening nr: 55810
Datum: 05-01-2012
Fam. Huib 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn afgelopen zomer op deze camping geweest. Voor ons was het geweldig. Opvallend vonden we de ruime opzet. Zoveel ruimte dat er zelfs een dag een circus werd opgebouwd op een vrij veld. Wij stonden aan het grote veld met de speeltuinen met onze kinderen van bijna twee en bijna vijf. Ideaal. Ze konden heerlijk spelen op het veld en wij zaten lekker bij de caravan aan de koffie. Zelfs de jongste liep met zijn emmertje naar het zand en zat lekker te spelen terwijl wij ze vanaf onze plaats konden zien. Zwembad leuk, leuke glijbanen en peuterbad en veilig met hekjes. Een manege op de camping met leuke ritjes voor kleine kinderen over de camping. Sanitair was netjes en schoon, wc papier altijd aanwezig. Bij wasplaats zelfs een magnetron voor algemeen gebruik aanwezig (die ik overigens altijd schoon aantrof). Wat ons betreft echt een aanrader. Enige minpuntje voor onze dochter was, dat er geen minidisco ofzo was. Maar goed dat is wat ons betreft ook geen vereiste. Heb je vragen, mail gerust.
Mening nr: 55047
Datum: 28-08-2011
Fam. marc en fam 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Wij zitten op dit moment op camping L'Etang de la Brèche. Wij zijn hier met een baby en een peuter van 3 jaar. Mede door de goede beoordelingen op diverse beoordelings-sites hebben wij voor deze camping gekozen. Alleen ervaren wij het nu heel anders. De campingplekken zijn inderdaad zeer ruim. Maar van privacy is geen sprake, hagen of struiken tussen je buren zijn er niet. Verder ervaren wij de Engelsen als herrieschoppers, ze zijn hier in grote aantallen. Wij zitten aan een soort meertje, waar gevist kan worden, achter het meertje zijn drie andere meertjes. Deze meertjes zijn niets anders dan een riool-depot voor de gehele camping en de stankoverlast is dan ook niet normaal, vooral op ons straatje 'sectie H'. Er zijn voor ons stuk drie wc's , dit aantal is ver onder de maat. En verder wordt het sanitair één keer per dag gereinigd. De beloofde babyruimtes zijn te vies voor woorden en wij hebben er maar twee gevonden. De zwembaden.. nou die zijn niet een béétje te klein, deze zijn niet te doen met een peuter van 3 jaar, hij word onder de voet gelopen door te veel bezoekers.( zielig) De receptie, vooral jonge meisjes, weten nog niet te vertellen waar een pin-automaat is. Om op de kampeerplekken terug te komen, die worden niet nagekeken na vertrek. De volgende kan er zo op. Onderhoud? Wij hebben zelf het oud blad en takken weggehaald. Verder viel het ons op dat de kinderen niet zo jong zijn als hier beschreven wordt, leeftijd 13 plus is massaal aanwezig, die zich ook geen bal aantrekken van de 22.00 uur regel. Wij hebben best wel voor de kinderen een leuke tijd gehad. Ondanks stank elke dag opnieuw? in de omgeving rond gekeken en naar het dorenroosje kasteel geweest. Onderweg (15km van camping) kom je langs een kerncentrale, je rijdt op steenworp afstand van het hek, dus alles goed te zien en te horen (raampje open), niet echt bevorderend voor je vakantie-gevoel. Er is een golfbaan aanwezig, maar dat is een soort boerengolfbaan. Wij vinden het gemiddelde cijfer veel te hoog voor deze camping.
Mening nr: 51740
Datum: 30-08-2010
Mevr. Kool 
april - juni 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Zeer leuke camping. Schoon sanitair, vrijwel altijd warme douches en schone toiletten met toiletpapier. Er wordt regelmatig schoongemaakt en het gras wordt ook regelmatig gemaaid. Het personeel is ook heel aardig. In het voorseizoen wel weinig oudere jongeren, vooral veel jeugd tussen de 10 en 15 en heel veel jonge kinderen. Verder is het een zeer ruim opgezette camping, grote plaatsen en veel groene stroken met speetuintjes. Er is een manege aanwezig en er kan dus ook paard gereden worden. Het zwembad is van redelijk formaat, met 2 soorten glijbanen, waarvan 1 een kronkelige en de ander zijn 3 glijbanen direct naast elkaar en gaan in een rechte lijn naar beneden. Het diepere zwembad is, wanneer het koud is of regent, overdekt en verwarmd. Het peuterbadje heeft ook twee glijbaantjes en is netjes afgesloten van de diepere zwembaden. Verder heeft de camping onder andere skelters en fietsen te huur. Buiten dit alles is er niet zoveel te doen in de buurt en op de camping, de animatie begint pas in het hoogseizoen, daardoor heb je 's avonds dus geen geluids overlast (er is sowieso een avondklok van 10 uur en iedereen houdt zich daar over het algemeen wel aan). De verhalen over de kikkerconcerten en goederentrein die 's nachts een aantal keer voorbij dendert, kloppen helaas wel, maar daar wen je snel aan. De camping ligt in een mooi gebied, maar ik had alleen mijn fiets dus werd het soms wat lastig om ergens te komen. Ondanks dat heb ik toch best veel van de omgeving gezien. Ik kon nl met de fiets naar het treinstation van Saumur en van daaruit kan je feitelijks overal heen. Het probleem is alleen de tijdstippen waarop sommige treinen rijden, die zijn niet altijd even praktisch, maar Tours en Angers waren goed te doen. Angers vond ik een hele mooie stad, veel winkeltjes en mooie gebouwen. Tours was wat minder, klein winkelstraatje en ik kon er geen mooie gebouwen ontdekken, maar die schijnen er wel te zijn. In de periode dat ik op de camping zat hebben ze op een zondag de weg om de camping heen afgesloten voor auto's en kon je heel mooi rondfietsen in de omgeving. Ik ben toen naar het kasteel van Montsoreau gefietst. Je kwam dan ook langs een museum en restaurant: Champignonniere du saut aux loups, schijnt ook heel leuk te zijn (als je van champignons houdt, denk ik zo). Bijna overal langs de rivier de Loire heb je mooie plekjes om te relaxen of te picknicken aan de rivier, met een heel mooi uitzicht. (ik weet overigens niet of ze hier daadwerkelijk voor bedoeld zijn, maar ik heb er vaak heerlijk ge-relaxed)
Mening nr: 50864
Datum: 13-08-2010
Fam. janssen 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een prima camping, dit jaar door de ANWB beoordeeld met een 8.6. Ook wij hebben vonden het een goede camping, schoon sanitair (werd zeer regelmatig schoongemaakt) met altijd aanwezig toilet papier, toiletseats (papieren hoes voor op de wc-bril) zeep en een blazer. Altijd warm (heet) water, ook voor de afwas, zelfs afdruiprekken bij de afwasbakken. EN....Super ruime kampeer plaatsen, op onze plek konden wel 3 vouwwagens staan en dat is echt niet overdreven. Er was een kids club maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt, onze kinderen (meisjes 12 en 14 jaar) vond de jeugd wel op het veldje naast het voetbalveld. Zwembad was leuk (jammer dat het reserveren van een ligbed met een handdoek blijft, vooral tijdens de lange lunch pauzes) glijbanen waren leuk, zwembaden veilig van elkaar afgesloten via hekken met moeilijke knoppen voor de kleintjes. De jeugd die er op dat moment was was vooral rond de 12 jaar. De mensen op de camping waren Fransen, Engelsen en Nederlanders, een mooie mix. In de omgeving is veel te zien, je moet wel van kastelen houden, die zijn er in overvloed daarvoor staat deze streek ook bekend. Het was allemaal goed te rijden, vaak binnen 3 kwartier /uur was je al op de plaats van bestemming, bijv. Angers, leuke stad, leuke winkels en bezienswaardigheden, voor Angers een parcours met een klimpartij in de boomtoppen. Leuk voor onze leeftijd kinderen. De winkels waren erg dichtbij, met de auto 10 min. Wij hebben een erg leuke vakantie gehad.
Mening nr: 49085
Datum: 09-05-2010
Fam. houtman 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

eerst de positieve dingen mooie ruime plekken goed sanitair en een heerlijke opzet van de camping, fantastisch boardingveld, leuk zwembad. Genoeg te doen golf voetbal fietsen zwemmen. alleen Saumur is een leuk stadje in de buurt minder goede dingen, met eigen caravan geweldig, mobil homes echt in een uithoek van de camping. Animatie erg zwak, disco was compleet lach wekkend geen k3 of nederlandse liedjes kinderen kenden de muziek niet eens. De loire die vlak bij is is een dode rivier, geen bootjes niet vissen kortom niets aan. De omgeving is saai als je de dordogne of de ardeche gewent bent, kom je hier nooit weer. Wij hebben hier met drie kids toch echt wel een leuke vakantie gehad, ondanks een week slecht weer hebben we wel genoten. Volgend jaat trekken we toch echt weer verder weg op zoek naar mooi weer.
Mening nr: 46433
Datum: 11-08-2009
Fam. Kikstra 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 7|

Algemene beoordeling

Na 2 weken op een hele leuke camping aan de Westkust te hebben gezeten viel Camping Etang de la Breche ons enigzins tegen. We hadden een mobilhome gehuurd die helemaal achterin de camping staan. Dus best ver lopen naar het zwembad en de winkel. (lastig met kleintjes) Er loopt een spoorlijn achter de camping langs en de goederentreinen hoor je de hele nacht langs denderen. De camping heeft wel hele grote plaatsen. De camping ligt niet op loopafstand van een dorp en langs de Loire loopt een hele drukke weg dus fietsen is daar ook niet aan te raden. Wel mooie kastelen bezocht. Ussé is erg leuk om met kinderen heen te gaan. Het zwembad heeft in verhouding weinig ligbedjes en die waren ook al vroeg bezet steeds. De gehuurde caravan (pacifique) was netjes maar heeft een kleine leefruimte en weinig kastruimte. De bedden lagen waardeloos en de tuinset bestaat uit een hard houten bistro stel. Dat zit ook niet lekker. De camping is keurig onderhouden maar wij vonden een week lang genoeg en zullen hier geen tweede keer voor kiezen.
Mening nr: 45212
Datum: 19-07-2009
Dhr. Frank 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prima camping!! Net terug van twee weken en ons daar prima vermaakt met onze kinderen van 1,5 en 3,5 jaar oud. De eerste camping die op de site een verwarmd peuterbad belooft en dat ook waar maakt. Verder lekkere grote plekken, eenvoudig maar goed sanitair. Genoeg te doen voor de kinderen, leuke animatie. In de omgeving veel te doen, dierentuin is een aanrader! Jammer van de chagrijnige nederlandse eigenaresse! Weinig positieve verhalen over haar gehoord. Maar goed, dit maakt de camping wel weer goed. Beslist de moeite waard eens te bezoeken.
Mening nr: 44893
Datum: 03-07-2009
Fam. De jong 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Ik ga dit jaar voor de 16 achter 1 volgende keer naar deze camping! ik kom hier al sinds mijn 2e. Het is egt een top camping kinderen vermaken zich prima en het is ook tiener toegankelijk.. Zo heeft iedereen ze dingetje. Kinderen spelen papa en mama rust! Over 3 weken ga ik er weer naar toe (mijn 2e thuis basis). Het is gewoon elk jaar were net of dat je were thuis komt heerlijk gevoel geeft dat tog:D
Mening nr: 43777
Datum: 11-01-2009
Fam. Fam. van der Deen 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben in juli 2008 twee weken hier gestaan met de vouwwagen en hebben het enorm naar ons zin gehad! Ook onze kinderen (7,10, 12 en 14) hebben genoten. Ze hebben meegedaan aan de sporttoernooitjes en verder vermaakten ze zich prima op de camping. Er was een grote groep Nederlandse tieners, die elke avond bij elkaar kwamen (heel gezellig, geen herrie schoppen).De plekken zijn heel erg ruim (!), het sanitair is uitstekend, de warme douches heel goed, altijd warm water. Het zwembad was erg leuk, vooral de glijbanen. De kinderen hebben ook een paar keer ponygereden op de camping. We vonden het een sfeervolle camping. We hebben deze twee weken geen regen gehad, vrijwel altijd lekker warm en twee dagen iets bewolkt. Omdat we geen enkele andere camping kunnen vinden, waar zowel de jongste als de oudste zich kunnen vermaken, komen we hier in 2009 weer gewoon terug!!!
Mening nr: 42383
Datum: 23-08-2008
Fam. vanderstraeten 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Zeer ruime plaatsen met voldoende schaduw, zeer rustige camping. Zwembad iets te klein, maar met leuke glijbanen voor de kids en een overdekt stukje. Is in tegenstelling tot vele anderen zijn vier sterren ruim waard.
Mening nr: 42145
Datum: 18-08-2008
Fam. de Wit 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

We zijn hier 2 weken geweest met onze vouwwagen. Grote plaats (200 m2), tegenover een speeltuin aan het grote veld. Er zijn alleen maar grote plaatsen. Er waren veel Engelsen, ook redelijk wat Nederlanders. Mooi zwembad met glijbanen. Peuterbad met leuke glijbanen is volledig afgeschermd van het grote bad door plexieglas wand. Animatie was in Frans en Engels, maar onze kinderen (3 en 1) waren hier toch nog te klein voor. Nederlands sprekend meisje bij receptie. Heel vriendelijk personeel! Er kwam zelfs een circus op de camping. Deze begon om 20.30 uur, wat helaas te laat was voor ons. In de omgeving veel kastelen. Saumur is een leuk plaatsje met winkeltjes/terrasjes. Kortom we hebben een fijne vakantie gehad, zeker een aanrader.
Mening nr: 40107
Datum: 26-07-2008
Fam. Burm 
®  
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

In de periode van 6 t/m 20juli hier verbleven. Ronduit een super camping. Zeer ruime plaatsen. Alles wordt uitstekend onderhouden en het sanitair is schoon! Wij stonden op een geweldige plaats met voor onze vouwwagen een grasstrook waardoor de kids niet gelijk op de weg stonden. Kids hadden zo vriendjes en de zwembaden waren voor ieder wat wils. De jongste zoon was vaak te vinden in de "voetbal-kooi", zelfs ons dochtertje van 4 jr. kon zich prima redden zonder verloren te lopen. Plannen voor volgend jaar liggen er weer al en daar staat deze camping zeer zeker op vernoemd
Mening nr: 40095
Datum: 26-07-2008
Fam. Fam. Rossenaar 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Fraaie camping aan de Loire, vlakbij Saumur. Zeer ruime staanplaatsten (ca. 150m2) en de meeste staanplaatsen hebben een zeer groot grasveld voor hun plek of staan aan de brede (ca. 40 mter) graslaan. Goed sanitair, mooie zwembaden waavan er één overdekt kan worden in geval van slecht weer, voetbalveldje dat om 21.30 sluit, 2 tennisbanen en aan de laan 2 speeltuintjes voor de kleintjes. 's Avonds is het heerlijk rustig op de camping, geen animatie, echt een camping voor jonge kinderen. De camping ligt ten zuidwesten van Tours en in de omgeving zijn diverse kastelen te bekijken en er zijn fraaie routes te rijden. Zwembad en winkel zijn vooraan op de camping dus is een fiets heel handig. Sta je achteraan dan is het namelijk een behoorlijk eind lopen. Op de camping is ook een meertje om te vissen. In de nabijheid ook een hele mooie dierentuin (Doué la Fontaine). Saumur (5 minuten rijden) is een hele leuke stad en er zit een grote supermarkt. Van het boeken van deze camping krijg je geen spijt!
Mening nr: 39669
Datum: 14-07-2008
Fam. Remy 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn een Belgische familie met 2 kids van 6 en 9,5 jaar. We verbleven op deze schitterende camping van 4 t/m 11juli 2008. We hadden een grote plaats met schaduw gevraagd en die hebben we ook gekregen. Vriendelijk onthaal (Nederlandstalig zelfs !), heel veel groen, plaatsen netjes gemaaid, mogelijkheid om een koelkast te huren, heel net sanitair (mét wc-papier :o) ), aangenaam zwembadcomplex (4 baden, voor elk wat wils) met ligzetels errond. De kinderen hebben er fun gehad ! Er zijn ook twee visvijvers. Best geen plaatsje daar in de buurt, want 's avonds en 's ochtens is er een kikkerconcert !! Winkeltje levert basisbenodigdheden en vooral : héél lekker vers stokbrood en ontbijtkoeken. Vooraf bestellen is niet nodig. We waren er vroeg in het seizoen, dus het was nog vrij rustig. Het sprookjesachtig kasteel van Ussé is leuk voor de kinderen ! We hebben hier een toffe vakantie gehad !
Mening nr: 39226
Datum: 18-06-2008
Fam. Tersteeg-Colet 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wat een mooie camping is dit!! Je betaalt er wel voor maar het is er echt mooi. Hele mooie plaatsen, lekker groot en voldoende zon en schaduw. Wij stonden aan het de laan waar in het midden een groot grasveld is met 2 speeltuintjes voor de kids. We konden ze dus vanuit de plek prima in de gaten houden. Sanitair prima in orde.
Mening nr: 38446
Datum: 30-01-2008
Mevr. annemieke 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij komen al een aantal jaren op deze camping en altijd met heel veel plezier. De eigenaresse spreekt zeer goed engels en het perzoneel ook. Maar nederlands verstaat ze ook. Het brood is altijd heerlijk en vers. Het kamp winkeltje is klein.de staan plaatsen heerlijk groot. De toilet gebouwen worden 3 keer per dag schoon gemaakt en je hoeft niet met je wc rol onder je oksel naar het toilet. De douches zijn lekker en het restaurantje is prima en je kunt er heerlik ijs halen. Je moet d.m.v een hek naar het zwembad. Zo kunnen de kleintjes niet "zomaar" in en uit lopen. De controle op vervelende gasten is groot en als het niet naar madame haar zin is, word je zonder pardon van de camping verwijderd. De eigenaresse kan wat stug overkomen maar het is een pracht mens. Mocht je besluiten om hier naar toe te gaan, heb je een goede keuze gemaakt!!
Mening nr: 35835
Datum: 13-08-2007
Fam. Tames 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prima camping , ook voor de jeugd tot 17 jaar, ondanks dat er weinig animatie was maar de vele jongeren zoeken elkaar wel op. Om 23 uur was het stil. Schoon sanitair. Leuk zwembad. Wij hadden een zeer grote plek met zon en schaduw. Veel Engelse campinggasten, weinig Fransen. Grote supermarkt in Saumur (leuk stadje) op 10 min. met de auto. Veel info over de omgeving bij de receptie, vriendelijk personeel. Wij vonden bij warm weer een leuk strandje aan de Loire (le Port) op 10 min. van de camping, dat we helemaal voor ons zelf hadden. In de directe omgeving van de camping veel maisvelden en boomgaarden. Kortom, een leuke camping voor gezinnen met jonge en oudere kinderen.