Sluiten

Camping Iserand in Vion

Camping Iserand

Kom en geniet van een fijne vakantie op deze heerlijke familie camping, gelegen tussen de 'Groene Ardèche en de 'Drôme des Collines', in het hart van de beroemde wijnstreek 'St-Joseph'.

Camping Iserand biedt een terrassencamping met uitzicht op de 'Rhône' en de kluizenaarsberg 'Hermitage', de camping ligt 7 km van het oude stadje Tournon, en 25 vanaf de stad Valence.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina
Top van de pagina

Meningen over Camping Iserand

Camping Iserand
Laatste mening

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Dhr. Johan (webmaster) - .  05-09-2018
Plaats mening
Mening nr: 68397
Datum: 05-09-2018
Dhr. Johan (webmaster) - . 
®  
juli - augustus 2018
Anders

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 56185
Datum: 30-05-2012
Fam. Elly de Vries 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij zijn tweemaal op deze camping geweest en hebben het er erg goed naar onze zin gehad. Vriendelijke en prettige campingbeheerders echtpaar. De kinderen hebben het ook erg naar de zin gehad samen met andere kinderen op de camping. Iedere dag was het oke. Zo goed, dat wij nu zelfs denken om er weer heen te gaan.
Mening nr: 48425
Datum: 05-11-2009
Fam. Zoer 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

We waren deze zomer al voor de derde keer op deze camping. De eerste keer met 1 dochter van 3 en zwanger van de tweede. In 2008 voor het eerst met beide dochters en afgelopen zomer voor de derde keer. Onze kinderen hebben het ontzettend naar hun zin op de camping. De campingeigenaar en zijn vrouw zijn ontzettend vriendelijke, rustige mensen en er komt meteen rust over je heen als je je op de camping settled. In de zomer van 2010 zullen we zeker weer van de partij zijn. Bij aankomst zijn we meteen in de relax-stemming. Niets moet, veel kan!!!
Mening nr: 46374
Datum: 10-08-2009
Fam. Willems 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben drie weken doorgebracht in een chalet op deze camping en het erg naar ons zin gehad. Onze kinderen van 7 en 10 hadden vanaf het moment van aankomst aansluiting met allemaal kinderen en hebben een geweldige tijd gehad. De camping eigenaars verzorgen leuke activiteiten voor de jonge, maar ook voor de wat oudere kinderen. De bezetting van de camping bestond voornamelijk uit Fransen en Nederlanders, maar ook uit Denen en Duitsers. Van de trein die langs de camping rijdt hebben wij niet veel last gehad, maar misschien komt dat omdat we wel wat gewend zijn (we wonen in een grote stad). Dat geldt ook voor de relatief drukke weg die langs de camping loopt. In de omgeving is verder genoeg te doen voor een beetje actieve vakantie. Kortom, een leuke plek om de vakantie door te brengen.
Mening nr: 44210
Datum: 05-04-2009
Fam. Koster 
september - oktober 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Jammer van de goederentrein die erg vaak langs kwam en veel lawaai met zich meebracht. De camping plaatsen waren ruim van opzet. Het sanitair is wat verouderd, maar wel schoon en voldoende warm water. Wij waren in september op de camping en hadden dus alle ruimte voor ons zelf. Een mooie omgeving en veel te doen. De eigenaren waren erg behulpzaam met diverse folders en tips voor allerlei bezoeken.
Mening nr: 41379
Datum: 10-08-2008
Fam. Marcel, Nicolette en Kay 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een zeer relaxe camping, lekker kleinschalig, rustige omgeving, voor kinderen tot een jaar of 10 leuk. Kinderen kan je zeer goed in de gaten houden omdat de camping overzichtelijk is opgebouwd. Ook het zwembad is overzichtelijk en over het algemeen lekker rustig. Ze hebben wel wat animatie, het meeste gaat volledig in het Frans, maar activiteiten worden ook in het Engels uitgelegd. De eerste week grootste gedeelte van de camping bezet met Nederlanders, 2e week 50/50 Nederlanders en Fransen. Als je iets wil organiseren, geen probleem zij willen zelfs meehelpen. Er rijdt een goederentrein langs de camping, je hoort hem wel maar geen last van gehad. Wij zaten in een chalet op een terras vrienden van ons hadden de andere chalet op het betreffende terras. Mooier kon niet. Al met al kijken wij terug op 2 heerlijke weken, voor personen met kinderen tot 10 jaar of zonder kinderen een aanrader. Prijs/kwaliteit: top!
Mening nr: 39459
Datum: 04-07-2008
Fam. van den Bosch 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben met veel plezier op deze camping gestaan. Hadden eerst niet geboekt maar konden voor een paar dagen blijven, dit zijn er in plaats van vier tien geworden. Inderdaad de goederentrein hoor je wel maar na twee dagen wen je er ook aan. Worden leuke dingen georganiseerd op de camping, zoals een paar keer in de week aquajoggen, kano varen in het zwembad, moonlightswimming voor de jeugd. Een mooie speeltuin, tafeltennistafel, midgetgolf. Broodjes op bestelling en ijs, pizza en patat kun je kopen. Ook voor een heerlijk koud biertje.... Wat ik persoonlijk wel leuk vind op de camping zijn de naambordjes bij de verschillende soorten bomen. Het sanitair is oud maar werd goed schoongemaakt. Een camping om zeker nog eens terug te komen. Wij houden wel van kleinschalige campings.
Mening nr: 36203
Datum: 17-08-2007
Fam. Maan 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Wij hebben hier 9 nachten met een tent gestaan. Eigenlijk geboekt voor 20 maar dat hield ik niet langer uit. Het is een mooi aangelegde terrassencamping met aardige eigenaars. het zwembad is heel erg klein maar de kinderen vonden het prima. geen ligbedden of stoelen. geen winkeltje. Brood moet je bestellen. er is een klein terras waar je wat kunt drinken of patat of pizza eten. het sanitair was heel erg oud en niet erg schoon. En de reden dat wij weg zijn gegaan, en die ik nergens lees, is de goederenspoorlijn die vlak langs de camping loopt! Ongeveer 3 per uur met zo'n 20 wagons. Ik kon er niet van slapen en overdag stoorde het mij ontzettend. Voor de kinderen werd een paar maal per week iets georganiseerd zoals t-shirt verven, knutselen, ponyrijden. Er kwam een ballonnen-clown en een zang-optreden.
Mening nr: 31547
Datum: 05-10-2006
Mevr. Natalie  
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn eind juli 2 weken op deze camping geweest. Wij hadden een enorm grote plaats met mooi uitzicht, het zwembad was niet erg groot maar voor onze kleine kinderen groot genoeg, het sanitair was oud maar wel schoon. Het is een gemoedelijke, kleine camping, er worden dingen georganiseerd, voor jonge met kinderen tot ongeveer 10 jaar is het ideaal.
Mening nr: 28040
Datum: 01-08-2006
Mevr. Maartje 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij zijn de laatste 2 weken van Juli 2006 op deze camping geweest. We hadden een all comfort chaletje gehuurd wat ons erg goed is bevallen. Het was een vrij nieuw chalet hoewel er ook oudere typen stonden. Het is een hele kleine, gemoedelijke camping. Er worden regelmatig dingen georganiseerd voor alle campinggasten. Het eigenaarspaar spreekt goed engels en is zeer betrokken bij de gasten. Het sanitair heb ik niet gezien maar van horen zeggen was het erg schoon. Wij en onze kinderen van 3 en 4 hebben een geweldige vakantie gehad.
Mening nr: 17996
Datum: 05-04-2005
Dhr. bakelaar 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Een leuke overzichtelijke camping waar van alles te doen is met een fijn zwembad, kleine speeltuin, tafeltennis, minigolf, jeu de boule. Vooral voor de kleintjes wordt er regelmatig wat georganiseerd. Achter de terassencamping is er volop wandelplezier te vinden met verschillende routes. In de buurt van de camping is van alles te doen, raften kanovaren, wijnproeven enz. De eigenaar spreekt goed engels en is zeer behulpzaam. Kortom een aanrader.
Mening nr: 17912
Datum: 27-03-2005
Mevr. j.roos 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn een gezin met 2 kinderen meisje van 4 en jongen van 8 jaar. Deze camping komen wij al 6 jaar. De prijs/kwaliteit van de camping is prima. Je wordt in het Engels aangesproken.... Op de camping is een zwembad met een kinderbadje dat prima wordt onderhouden. Er is een tafelvoetbalspel en 1 flipperkast. Je kunt brood bestellen voor de volgende dag. Je koelelementen kun je laten invriezen of een bevroren waterfles kopen voor 1,00 euro. Voor de kinderen is er bijna elke dag een activiteit zoals oefenen met kano in het zwembad, schminken, jeu de bloc (kindervariant op jeu de boules), knutselen enz. Voor de kinderen is er een tafeltennistafel en een klein speeltuintje. Aquagym wordt 's morgens gegeven door de campingeigenaaresse Mougat. Het is een vooral rustige maar o zo gezellige franse camping waar u, uw kinderen rustig kunt laten lopen en een mentaliteit heerst van 'ons kent ons'. Vion ligt zo'n 10 min. met de auto van het stadje Tournon sur Rhone waar eens per week een leuke markt is. Er zijn leuke terrasjes en je kunt er leuk winkelen.... Verder kun je 's avonds met de kinderen genieten van de prachtige sterrenhemel die je in Nederland nog nooit gezien hebt.... en ervaar je het volledige vakantiegevoel..... De plaatsen zijn ruim en deels in de schaduw.... Voor verder informatie kunt u mij mailen..... jannekeroos@wanadoo.nl