Geplaatst door: ® Jan K 
, Datum:
23.04.2025 21:26
Welk brood eten de Fransen als de bakker een dag gesloten is ??
Kun je stokbrood een dag bewaren of in de oven opwarmen ??
Geplaatst door: ® Ineke 
, Datum:
23.04.2025 21:47
Geen probleem hoor Jan je kan het brood bewaren in folie en dan piep je het de volgende dag op in de koekenpan of oventje
Geplaatst door: ® Ineke 
, Datum:
23.04.2025 23:40
Ff vochtig maken voor het oppiepen
Geplaatst door: ® Johan 
, Datum:
24.04.2025 09:46
Er zijn ook andere broden, zoals pain complet, bij de bakker of supermarkt te koop die je wel één of twee dagen kunt bewaren zonder dat ze niet meer te eten zijn.
Geplaatst door: Johann 
, Datum:
24.04.2025 11:58
Geplaatst door: Marijke 
, Datum:
24.04.2025 16:23
Ze bewaren het ook vaak in de vriezer. Maar daar zal je op de camping weinig aan hebben. Maar er is zoveel meer keus dan dat. Ook brood dat iets langer houdbaar is en voorverpakt. Is iets minder lekker, maar wel makkelijk.
Geplaatst door: Suzan 
, Datum:
24.04.2025 16:30
Als je het brood in een plastic zak bewaart, dan wordt hij niet hard
Geplaatst door: Hans030 
, Datum:
25.04.2025 18:15
Het komt zelden voor dat alle bakkers in een plaats dicht zijn. Dit geldt voor wat grotere stadjes natuurlijk. Wij kopen eigenlijk zelden het traditionele witte stokbrood meer maar heel vaak een pain aux cereales. En die kun je de dag erna nog best oppiepen. Liever halen we vers natuurlijk. Vind dat vaak een uitje zo'n Franse bakker.