Terug

Campings in Bourgogne

Campings in Bourgogne

De regio Bourgogne in Frankrijk is een prachtige regio vol met culturele bezienswaardigheden, wijnvelden en gastronomische hoogstandjes. De regio is gelegen in het oosten van Frankrijk en is vooral bekend om haar wijnen, zoals de beroemde wijnen uit de Chablis en de Meursault.

Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in de regio is het kasteel van Sully-sur-Loire. Dit prachtige kasteel dateert uit de 15e eeuw en is gelegen aan de rivier de Loire. Het kasteel is een populaire bestemming voor toeristen die geïnteresseerd zijn in historie en architectuur.

Daarnaast biedt de regio Bourgogne ook prachtige natuur, zoals de Morvan, een prachtig bosgebied met meren, rivieren en heuvels. Het is een populaire bestemming voor wandelaars, fietsers en kampeerders.

Als je op zoek bent naar een kampeerplek in de regio Bourgogne, zijn er tal van campings beschikbaar. Er zijn campings voor iedereen, van eenvoudige staanplaatsen tot luxe chalets. Sommige campings hebben ook voorzieningen zoals zwembaden, speeltuinen en sportfaciliteiten. Een van de populairste campings in de regio is Camping Les Moulins, gelegen in het hart van de Morvan. De camping biedt staanplaatsen voor tenten, caravans en campers, evenals chalets en stacaravans.

Al met al is de regio Bourgogne een prachtige bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar een combinatie van culturele bezienswaardigheden, natuur en gastronomie. De campings in de regio bieden een uitstekende accommodatie voor iedereen die op zoek is naar een kampeerplek in dit prachtige gebied.