Sluiten

Vakantiepark Val de Durance in Cadenet

Vakantiepark Val de Durance

Vakantiepark Val De Durance tussen de Durance en de Luberon ligt in een bosrijke omgeving en er heerst een gezellige familiale sfeer.

Bij het zwembad en het meer van 4 hectare met aangelegd zandstrand vindt men activiteiten voor iedereen. Cadenet is ook een ideaal uitgangspunt om de Provence te verkennen.

Vakantiepark Val de Durance ★★★★
1649 Route du Camping
84160 - Cadenet
Frankrijk
Departement: Vaucluse
Tel: +33 490683775
Afstand vanaf Utrecht: 1169 km,
waarvan 1127 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.71826 / 5.35523
(43° 43' 5.7'' N    5° 21' 18.8'' O)
Aantal plaatsen: 252  / Hoogte: 156 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Waterpark Waterglijbaan Meer Verwarmd zwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Vakantiepark Val de Durance
Laatste mening

Algemene beoordeling

Alles aanwezig op de camping

Verouderde stacaravan

Wij zijn 2 jaar naar deze camping gekomen omdat deze ons zo beviel. Alles is aanwezig op de camping waardoor je gerust hele dagen autoloos op de camping kan doorbrengen. Zwembad met kinderbad en glijbanen, meer met zandstrand en ligstoelen, animatie, kruidenierswinkeltje met baguetten en koffiekoeken, restaurant met afhaalpizza,... De enige opmerking was dat we het eerste jaar in een mooie ruime stacaravan van Eurocamp stonden met een ruime plek en het 2e jaar hadden we een veel kleinere, verouderde stacaravan op een kleiner perceel via Homair. Zeker een aanrader!
Fam. Gwendolien - Lokeren  07-11-2022
Plaats mening

Meningen over Vakantiepark Val de Durance

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
9
9
Hoogste
9
9
Gemiddeld
9.0
9.0
* over de jaren 2019 en later.
Mening nr: 72181
Datum: 07-11-2022
Fam. Gwendolien - Lokeren 
juli - augustus 2021
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 9| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 10| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 10| Animatie/Activiteiten: 10| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 9|

Algemene beoordeling

Alles aanwezig op de camping

Verouderde stacaravan

Wij zijn 2 jaar naar deze camping gekomen omdat deze ons zo beviel. Alles is aanwezig op de camping waardoor je gerust hele dagen autoloos op de camping kan doorbrengen. Zwembad met kinderbad en glijbanen, meer met zandstrand en ligstoelen, animatie, kruidenierswinkeltje met baguetten en koffiekoeken, restaurant met afhaalpizza,... De enige opmerking was dat we het eerste jaar in een mooie ruime stacaravan van Eurocamp stonden met een ruime plek en het 2e jaar hadden we een veel kleinere, verouderde stacaravan op een kleiner perceel via Homair. Zeker een aanrader!
Mening nr: 64744
Datum: 07-01-2016
Fam. Anna - Prinsenbeek 
juli - augustus 2015
Gezin met (jonge) kind(eren)

Algemene beoordeling

Heerlijk meer met mooi zandstrand

Oud sanitair

Leuke camping met als grootste pluspunt het mooie meer. Leuke stormbaan op het water voor de kinderen. Zwembad prima met leuke glijbaan en vernieuwd kinderbadje. Lekker eten op het terras met gratis WiFi. Wij verbleven in een stacaravan dus geen last van het oudere sanitair. Mooie omgeving. Vlakbij diverse supermarkten
Mening nr: 61330
Datum: 29-06-2014
Dhr. J.Savelsberg - Hoensbroek 
april - juni 2014
(Echt)paar
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6| Hygiëne sanitair: 6| Ontvangst: 9| Faciliteiten: 9| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 8| Leiding van camping: 9| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Prachtige ligging in een schitterende omgeving

Camping bestaat uit 90% uit mobielhomes (verhuur)

Deze camping heeft maar ongeveer 10% kampeerplaatsen! Wij hadden een mobielhome gehuurd. Goed ontvangst door behulpzaam in vriendelijk personeel. Camping ligt aan een klein meertje met een prachtig zandstrand. Camping heeft ook een zwembad met een glijbaan. Camping ligt in een schitterende omgeving (natuurpark) 'Luberon'. Er zijn prachtige dorpjes in de omgeving van de camping. (Bonnieux, Cucoron, Ansouis, etc) Op de camping is ook een restaurant aanwezig met een (te) kleine kaart. De kwaliteit is redelijk/goed! Tijdens ons verblijf werden wij een aantal dagen 'getrakteerd' door 'Equipe mont Ventoux', 400 pubers met een geschiedenis met 50 begeleiders. Ik vond de groep te groot voor deze camping, met alle gevolgen vandien. Ik heb wel veel respect en waardering voor de organisatie van dit evenement.
Mening nr: 59316
Datum: 16-07-2013
Dhr. Buekenhout johnny 
april - juni 2013
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Leuke camping wel wat afgelegen van het dorp +30 min te voet Goed zwembad en meertje om in zwemmen,ook leuk voor de hond. Sanitair is wel wat verouderd.
Mening nr: 57642
Datum: 17-08-2012
Fam. Vanessa 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Dit jaar in juli-augustus op vakantie geweest met eigen tent. Alhoewel het meertje en het zwembad een paradijs was voor de kinderen en daarom ook voor ons, en de omgeving prachtig is met vele leuke fietsroutes, de dame die ons 's ochtends het brood verkocht ons behandelde als waren wij goden in Frankrijk, was de campingplaats daarentegen dramatisch, droog en stoffig waarbij het campingpersoneel zelf met hoge snelheid voorbijscheurde in de auto met als gevolg dat het eten soms veranderde in een hap zand. Het campingmanagment lijkt absoluut niet geinteresseerd om kampeerders ten dienste te zijn en het lawaai 's avonds door de animatie is dusdanig dat een boek lezen eigenlijk niet eens meer lukt. Het is overduidelijk dat deze camping zijn inkomsten haalt uit de verhuur van mobilhomes en dat wij gewone kampeerders er met een verouderd, slecht verzorgd sanitair maar een beetje bijhangen.
Mening nr: 53459
Datum: 16-07-2011
Mevr. roos hout 
®  
april - juni 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Dit jaar in juni-juli 10 nachtjes op deze camping gestaan. Nette camping met redelijk en schoon sanitair, een groot mooi zwembad, klein winkeltje en goed formaat plaatsen met schaduw. Bij de balie wordt er amper Nederlands gesproken maar dat hoefde van ons ook niet. Er zijn ongeveer 20 plaatsen voor tenten/ caravans/ campers, de rest zijn mobile homes, dit vonden wij geen nadeel. Er is een avond-programma met oa karaoke, maar dat duurt van 20.30- 22.30 en wij hadden hier geen last van. Overdag (tussen 8.30-20.00 uur) maakten de cicades wel een behoorlijk kabaal, maar daar kan de camping niets aan doen.
Mening nr: 52390
Datum: 07-11-2010
Fam. Fam. Vogelzang 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

We hebben 14 dagen op een kampeerplaats van Vacansoleil gestaan op deze camping, we werden aangenaam verrast toen we op de campingplaats aankwamen en dachten een plaats te hebben van 10x10 mtr, maar het bleek slechts een plaats te zijn van 7x9 mtr met ook nog eens een boom 1,5x1,5 mtr uit de hoek, met als gevolg dat we onze spullen niet kwijt konden. Onze voortent kon er niet aan en de auto moest dan maar op de parkeerplaats, jammer dat je zo lekker gemaakt wordt om een kampeerplaats te huren. Vacansoleil laat niets van zich terug horen, ook al is het alleen maar om het verhaal eens even rustig aan te horen, wel jammer. Verder hebben we er zelf maar wat van gemaakt zoals het ook moet, de kinderen hebben zich vermaakt, het zwembad lijkt groter dan het is, maar is verder leuk. Omgeving is weinig te doen en het meer waaraan de camping grenst is super, campingeigenaren zijn stug en kunnen Nederlands als het hun uitkomt, maar als je moeilijkheden hebt zoals wij over onze kampeerplaats kunnen ze in ??n keer geen Nederlands meer en wordt je verzocht in het Frans te praten. Hoofdzakelijk stacaravans op de camping, wat wel mooi opgesteld is trouwens, kampeerplaatsen is voor deze camping een beetje bijzaak volgens ons. Doe er jullie voordeel mee, groeten !!!
Mening nr: 50233
Datum: 02-08-2010
Fam. vreys 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Wij zijn absoluut niet tevreden over onze vakantie in juli 2010. Wij stonden met onze caravan naast de rioolput wat de hele dag een geweldige stank veroorzaakte, het sanitair was zeker niet proper om een 4 sterren camping waard te zijn, aan de bar van het restaurant werden de vuile glazen die je terug bracht niet eens gespoeld alvorens ze opnieuw gevuld werden. Deze camping is zeker niet meer geschikt voor caravans, er staan bijna overal staancaravans. Hier gaan wij nooit meer terug naartoe.
Mening nr: 46974
Datum: 18-08-2009
Mevr. Marieke 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben 10 nachten verbleven op deze camping en hebben een prima vakantie gehad. Het betreft een leuke camping met mooi zwemmeer, van het zwembad hebben wij geen gebruik gemaakt. De plekken zijn "natuurlijk" van elkaar gescheiden, en ruim van opzet. Ik denk dat 3/4 deel van de camping bezet is met mobil homes, toch stoorde ons dat als tentkampeerders niet. Het sanitair is van wat oudere datum, echter het werd wel tweemaal daags gepoetst en werd ook netjes achtergelaten door de gasten. Wij hebben geen overlast gehad van animatie, er was maar enkele avonden muziek en dat vonden wij niet storend. Tip, ga in het dorpje naar de bakker, die is veel beter als op de camping! Mooie omgeving, vele prachtige dorpjes en wij zijn diverse avonden in Lourmarin (10 autominuten) een hapje gaan eten. Kortom wij hebben er een heerlijke en rustige vakantie gehad!
Mening nr: 43117
Datum: 21-09-2008
Fam. fam.gabreels 
september - oktober 2008
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Val de Durance, deze camping is bijna niet meer geschikt voor caravans, 1e : je moet er niet aan denken dat het enige dagen regent, want de weg door de camping heen ligt ca 20 cm hoger dan de omliggende caravanstaanplaatsen. 2e. op iedere hoek van een staanplaats staat een boom die heel breed uitstaat, Als je de caravan de staanplaats op wilt rijden moet je precies door het midden de plaats op rijden , maar dan nog moet je heel goed uitkijken dat de zijkanten de bomen niet raken. Al met al een camping waar we niet meer terug komen, ook omdat de ontvangst bij de receptie zeer onvriendelijk was.
Mening nr: 41902
Datum: 16-08-2008
Fam. Wattel 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Leuke camping met een redelijk zwembad, heerlijk meer om in te zwemmen. Zeer ruime plaatsen en tot onze verbazing waren er nog meer dan genoeg plaatsen (dit ondanks het hoofdseizoen). De dag van aankomst waren we zeer content met deze camping.......... tot het donker werd............... de camping veranderde in een zeer luidruchtige plaats, animatie staat zeer luid, over de luidspreker werd er om 21.30 uur omgeroepen dat de karaoke ging beginnen, pas om 23.30 uur afgelopen, daarna allerlei luidruchtige jongeren met radio's (ondanks dat er genoeg securty rond liep!?). De volgende dag volgende er nog allerlei mededelingen door de luidsprekers (het leek wel een speciale aanbieding boodschap van een groot warenhuis). Hebben het nog een nacht aangezien maar zijn helaas daarna vertrokken, zonder luidruchtige animatie was dit absoluut een topcamping geweest, erg jammer.......
Mening nr: 41077
Datum: 07-08-2008
Fam. Fam Timmerman 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7|

Algemene beoordeling

Op zich een mooie camping. Zeer mooie omgeving. Wij hadden de Mistral sta-caravan van Homair. Ruime plaatsen. Wij hebben geen last ondervonden van stank. Wel heel veel herrie, tussen 0800 en 2100h, van krekels?? De service gerichtheid van Restaurant en winkelpersoneel van de camping zijn van het niveau "Fawlty towers". Het duurde een tijdje voordat wij in de gaten hadden dat ze ons steeds nog niet geheel afgebakken stokbrood aansmeerden. Na opmerking kreeg men dan iets dat wel bruin was. Overigens ging het bij het afrekenen meestal in hun voordeel fout. Personeel achter de bar dat met de rug naar de klanten staat en klanten niet opmerkt. Eten in het restaurant: bedroevend slecht. Een voorbeeld: 2 volwassenen en 2 kinderen(9 en 11 jaar). Terwijl op het restaurant terras twee tafels van de circa 15 bezet waren kregen we onze warme spijzen lauw of inmiddels koud geserveerd. Nadat de maaltijden van de kinderen opgewarmd waren.... kregen mijn vrouw haar "warme" maaltijd. Ook koud en retour. Na aflevering duurde het relatief lang voordat ze er bestek bij kreeg. Toen kwam mijn eveneens inmiddels koude maaltijd. Alles retour gestuurd en terras verlaten. De desinterresse voor het terras laat zich waarschijnlijk verklaren door het aantal afhaal pizza's wat men levert vanuit her restaurant. Jammer, iets meer klantgerichtheid en de omzet zou met gemak omhoog kunnen. Alhoewel de bedienden allemaal rond de twintig waren sprak er geeneen enig woord engels. Of hielden ze me ook hiet voor het lapje.....
Mening nr: 35679
Datum: 11-08-2007
Fam. hester 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Deze zomer hebben wij 2 weken een stacaravan gehuurd op deze camping. De lokatie is prima, maar het stinkt er vreselijk vanwege de waterreiniging. Hierdoor hadden wij erg veel last van muggen. Het personeel is erg vriendelijk, maar erg op geld belust. Als je geen fooi geeft, dan wordt je vies aangekeken. Het schoonmaken van de caravan is een verhaal apart. Ze komen letterlijk controleren of je het goed doet. Ik zat op mijn knieen te poetsen, terwijl het personeel lachend om me heen stond (erg vernederend). Na een uur poetsen waren ze alsnog niet tevreden en moest ik 60 euro !! schoonmaakkosten betalen. Dat vond ik erg fors, zeker gezien de hoge dagelijkse kosten van meer dan 100 euro.
Mening nr: 30731
Datum: 29-08-2006
Dhr. Jan 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Te duur, slecht sanitair. Animatie op fransen gericht karaoke, zangers
Mening nr: 30679
Datum: 28-08-2006
Dhr. Gert 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Gevlucht voor het slechte weer in de vogezen dit jaar op de bonnefooi op deze camping terecht gekomen. Voor ons "echte" tent kampeerders met 3 kinderen voldeed de camping niet. Animatie maken we geen gebruik van. Het zwembad en het meertje waren wel goed. Sanitair is zeker geen 4 sterren waard, douches die lekken en door de hele ruimte spuiten, niet echt schone toiletten een toilet dat een week lekt. .De prijs ruim 45 Euro per nacht ( geen electriciteit) is dan ook te hoog! Na een week hadden we het dan ook wel gezien. Van de karaoke en franse zangers s'avonds maken we ook geen gebruik. De omgeving is wel aan te bevelen men kan er mooie wandeltochten maken. Gorges de Regalon zijn de zeker aan te bevelen een 8 voor de omgeving.
Mening nr: 30602
Datum: 27-08-2006
Mevr. Vleugels 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Niet doen! Ook wij hebben de indruk dat over 1-2 jaar deze camping geheel door stacaravans is overgenomen. Veel te duur (E 47 p/n) voor wat er geboden wordt. Geen aanrader dus als je zelf nog kampeert. In de (sanitaire) voorzieningen voor kampeerders wordt niet meer geinvesteerd. Enkele toiletten, gedeeld met de bezoekers van de bar, worden niet meer onderhouden (deur verdwenen, lamp kapot etc) en gereinigd door even natspuiten met een tuinslang. Schande! Gevlucht voor slechte weer hebben wij hier toch nog enkele nachten gestaan. Kinderen (7 en 5) hadden plezier in het zwembad en op het centrale speelveld. Want hun betreft mochten we nog wel blijven.
Mening nr: 29162
Datum: 11-08-2006
Dhr. Rob 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Net terug na een verblijf van 14 dagen op deze camping heb ik wat gemengde gevoelens. Inderdaad een lekkere, misschien wel te, rustige camping. Ondanks hoogseizoen was de camping slechts voor 75% bezet. Onze tieners (z 16/d 14) hebben zich dan ook stierlijk verveeld, want voor hen was geen aansprekende annimatie, disco of bar. En als kinderen zich vervelen, heeft dat een negatieve invloed op mijn vakantie. Wij zaten in een mooie schone stacaravan en de service van personeel is prima. Een lege gasfles werd binnen enkele minuten vervangen, maar met de tieners zullen we niet snel terugkeren.
Mening nr: 26205
Datum: 07-05-2006
Dhr. Paul 
april - juni 2006
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

We zijn net terug voor een weekje ( begin mei) op deze camping. We zaten in een nette, schone stacaravan. De plaatsen zijn voldoende ruim en in het voorseisoen is het er lekker rustig. De dichtsbij zijnde supermarkt van redelijke omvang zit al in Lauris op nog geen 5 autominuten van de camping. In het dorp kun je bij de bakker aan de rotonde (naast de dorps supermarkt) lekker brood halen, en ze zijn altijd even vriendelijk. Op de camping wordt je vriendelijke geholpen en het meer is geweldig. Er is een klein winkeltje en je kunt eventueel ook brood reserveren. De kinderen kunnen er lekker spelen en de omgeving is erg mooi. Tevens is het maar een klein stuk van de snelweg.
Mening nr: 26064
Datum: 17-04-2006
Dhr. Dirk Toté 
april - juni 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij zijn juist terug van een week Paas vakantie op deze camping. De camping was tot hier toe netjes en verzorgd, maar dit was wel de kalmste periode van het jaar. Het personeel was vriendelijk voor zover ik ze iets moest vragen want er was nog niets open (Bar, winkel, brood enz..). Het leek me wel een camping die voor wat entertainment kan zorgen in de zomerperiode. Het meertje is leuk en in de omgeving kun je wandelen in het natuurpark Luberon.
Mening nr: 24141
Datum: 17-09-2005
Mevr. Pe 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Wij zijn een week op deze camping geweest die naar mijn menig veel te duur is voor wat ze bieden. Veel animatie is er wel, maar gebruik je toch mondjes maat. Het meer is rond uit schitterend, maar het water is bijna altijd koud. Ze maken wel schoon, maar als het er van binnen goet uitziet doen ze gauw de deur weer dicht. Wij hebben er nooit kunnen ruiken dat ze andie of zo gebruikten. Dat komt denk ik omdat ze op de camping steeds meer van die mobile homes plaatsen die zelf voorzieningen hebben en met een paar jaar kun je er met je tentje niet meer terecht denk ik. Verder is het om 12 uur stil en rustig.

Campingtips in de buurt