Sluiten

Camping Le Bouquier in Caromb

Camping Le Bouquier

Camping Le Bouquier ligt in Caromb, vlakbij Carpentras in Caromb, te midden van de wijnvelden en vlakbij de Mont Ventoux. Men kan uitstapjes maken naar Le Mont Ventoux, les Dentelles de Montmirail, les Gorges du Toulourenc, les Gorges de la Nesque, les Ocres du Colorado, la Fontaine de Vaucluse, les collines du Lubéron...

Camping Le Bouquier ★★
1330, Avenue Charles de Gaulle
84330 - Caromb
Frankrijk
Departement: Vaucluse
Tel: +33 490280057 / +33 787039832
Afstand vanaf Utrecht: 1121 km,
waarvan 1078 km snelweg.
GPS coördinaten: 44.12353 / 5.11032
(44° 7' 24.7'' N    5° 6' 37.2'' O)
Aantal plaatsen: 35  / Hoogte: 247 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Buitenzwembad Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard
Camping Le Bouquier
Laatste mening

Algemene beoordeling

bijna nieuw sanitair

geen

Fijne kleinschalige camping 28 plaatsen die redelijk van afmeting zijn en er schoon bij liggen. beheerder is aardig en behulpzaam en heeft alles op goede orde sanitair is vernieuwd en schoon, er is een klein zwembadje op de camping waar je met heet weer lekker kunt afkoelen. voor jongeren is er niets te doen dus die zijn er ook niet. de omgeving is mooi er er is genoeg te beleven als u van een rustige camping houd bent u hier zeker op uw plek camping is echt een aanrader
Fam. Schuilenburg - Leersum  03-09-2021
Plaats mening

Meningen over Camping Le Bouquier

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
7
8
Hoogste
7
8
Gemiddeld
7.0
8.0
* over de jaren 2020 en later.
Mening nr: 70814
Datum: 03-09-2021
Fam. Schuilenburg - Leersum 
juli - augustus 2021
(Echt)paar
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 6| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 7| Leiding van camping: 8| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

bijna nieuw sanitair

geen

Fijne kleinschalige camping 28 plaatsen die redelijk van afmeting zijn en er schoon bij liggen. beheerder is aardig en behulpzaam en heeft alles op goede orde sanitair is vernieuwd en schoon, er is een klein zwembadje op de camping waar je met heet weer lekker kunt afkoelen. voor jongeren is er niets te doen dus die zijn er ook niet. de omgeving is mooi er er is genoeg te beleven als u van een rustige camping houd bent u hier zeker op uw plek camping is echt een aanrader
Mening nr: 60495
Datum: 16-09-2013
Mevr. Ann 
juli - augustus 2013
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 4|

Algemene beoordeling

Dit was ooit een schitterende camping!! We waren hier 3 jaar geleden voor het eerst en omdat het ons toen zo goed bevallen was zijn we dit jaar terug gegaan. Maar wat een tegenvaller, ons zien ze hier niet meer terug als het beheer blijft wat het nu is. De gemeente Caromb heeft beslist om het beheer van de camping niet meer door de twee zussen te laten doen. Ze heeft dit jaar het beheer over gelaten aan een stel pubers die van het runnen van een camping helemaal niets af weten. Ze hebben totaal geen interesse in de mensen die verblijven op de camping en nog veel minder in het onderhoud en algemeen beheer van de camping. De mobil-home die we huurden lag vol met stof en de sporen van vorige bewoners waren nog aanwezig.... We hadden ook meer geen warm water in de douche dan wel, en het sanitair blok op de camping zelf was al helemaal niet proper. Het zwembad werd ook helemaal niet goed onderhouden, ofwel teveel water erin, ofwel teveel chloor erin ofwel heel veel vuil erin en troebel water. Kortom, een mooie camping die door een slecht management helemaal om zeep geholpen wordt. Wij zoeken alvast een andere plaats in de streek voor onze volgende vakantie. Echt jammer!!
Mening nr: 53966
Datum: 03-08-2011
Fam. Croonen 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Heerlijke knusse camping, schoon sanitair. Geweldige sfeer. Mooie plek voor onze tent gehad, prachtig uitzicht.
Mening nr: 53894
Datum: 01-08-2011
Fam. Remco 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Prima camping! Knusse camping, niet geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.
Mening nr: 53176
Datum: 22-06-2011
Mevr. Coby de Dood-Celie 
april - juni 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Camping zelf... Toppie!!!!! Maar.... die weg? Om half 6 al geraas van auto's en vrachtwagens.... Misschien als je hoger op een plaats op de camping staat, dat je minder last er van hebt, maar wij hadden (beneden) er erg veel last van... Zo jammer!, omdat de camping zelf niets op aan de merken valt en de omgeving ook prachting is... Misschien dat we nog een keer terug komen, maar dan niet meer een plaats langs die (drukke) weg!
Mening nr: 52934
Datum: 11-05-2011
Mevr. Els 
®  
april - juni 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

In juni-juli 2006 hebben we onze vakantie hier besteed en nog denken we er met veel plezier aan terug. Aanvankelijk wilden we naar een andere camping, maar aangezien die vol was, zijn we op Le Bouquier terecht gekomen. Kleine camping met net sanitair en een fijn (klein) zwembad. Verder een leuk restaurantje met heerlijke frites à la maison. een klein nadeel: omdat we een grote tent hadden en graag stroom wilden, kwamen we op een plek vlakbij de ingang terecht (denk dat deze voornamelijk voor caravans bedoeld zijn) en de grond was hier erg hard, dus dat leverde wat moeilijkheden met de haringen op!
Mening nr: 52831
Datum: 02-04-2011
Fam. Gijs en Johanna Verheij 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

ZEER vriendelijke ontvangst (Engels), en erg betrokken bij het reilen en zeilen op de camping. Het personeel weet vanaf de eerste dag waar je thuis hoort. Terrein is super schoon en onderhouden. Toiletgebouw een plaatje, en heerlijk schoon en fris. Je kunt zelfs niet ruiken dat het een toiletgebouw is. Een fijne sfeer met een mengeling van nationaliteiten. De plaatsen onderlangs kunnen (denken wij) geluidshinder hebben van de langs lopende weg. Prachtig zwemmeer in de buurt. Een omgeving die vraagt om gezien te worden. (lopen/fietsen/auto) Voor ons niet van toepassing, maar geen animatie voor kinderen.
Mening nr: 52700
Datum: 13-02-2011
Fam. Bos 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Wij waren hier eind augustus, de camping was goed bezet, op de storende weg na, is het hier prima vertoeven, met ruime plaatsen. Het sanitair is zeer apart, een soort van binnenhofje, knus ingericht, wij waren hier hoofdzakelijk voor de Mont Ventoux, maar verder is de directe omgeving ook best de moeite waard.
Mening nr: 52238
Datum: 06-10-2010
Dhr. Huub de Kunder 
september - oktober 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Het zal niet vaak voorkomen dat iemand voor de 2e maal een mening geeft over dezelfde camping. Het moet dan maar. Dit jaar (2010) in augustus en september weer op Le Bouquier verbleven: in aug. 10 dagen met m'n dochter en in sept. 3 weken met m'n ega). De camping is nog steeds OK. In aug. een gemixt gezelschap, alhoewel weinig jongeren en jonge gezinnen gezien en in sept. veel pensionados van allerlei pluimage en nationaliteit. Er is overigens in beide perioden altijd wel plek. Het sanitair heeft inmiddels, in vergelijking met 2008, een opknapbeurt nodig: er is wat stuc- en schilderwerk te verrichten. Toch is alles zeer schoon en de beide zussen die camping bestieren is niets te veel: nog immer zeer gastvrij en hulpvaardig. Het verkeer op de weg langs de camping vonden we in vergelijking met 2008 meer storen (misschien meer verkeer op deze D-weg ?). Och, als je dat allemaal een beetje voor lief neemt, is Le Bouquier nog steeds een prima camping en een goede uitvalsbasis voor allerlei uitstapjes in dit mooie deel van de Provence.
Mening nr: 49466
Datum: 29-06-2010
Mevr. Ann 
april - juni 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Wij hadden een superleuke vakantie op deze camping!! We huurden een mobilhome voor 10 dagen en die was tip top in orde en proper! Wat de camping zo aantrekkelijk maakt is dat hij niet zo groot is (max 60 plaatsen) en hij wordt door 2 hele lieve dames (zussen) gerund. Deze vrouwen werken keihard om van hun domein een aangename, leuke en propere camping te maken! Ze staan constant in om hun gasten een supervakantie te bezorgen! Het sanitair is superproper, wordt tot 3 keer per dag schoon gemaakt!!!! Wij hadden nu wel een mobilhome, maar de plaatsen zijn allemaal zeer ruim en mooi, ook die voor de tenten. Van boven aan de camping heb je trouwens een prachtig zicht op de omgeving. Caromb is een klein en gezellig dorpje met winkels en restaurants en zo, het is op wandelafstand (+/- 1,5km) van de camping. De broodservice aan de receptie is ook superhandig! Is zeker voor herhaling vatbaar!!
Mening nr: 48985
Datum: 13-04-2010
Dhr. SWERTS JURN 
september - oktober 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Zeer tevreden over de camping. Vriendelijke bediening, mooi gelegen en zeer hygienisch, de vriendelijke uitbaatsters doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen en offeren zichzelf hiervoor 24 u per dag op, echt chapeau aan deze dames- een aanrader.
Mening nr: 48325
Datum: 16-10-2009
Mevr. CB 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Mooie camping, gunstige ligging ten opzichte van de omgeving. Vriendelijk ontvangst op de camping. Sanitair is netjes, er wordt elke dag grondig gepoetst (heerlijke lavendelgeur in het 'sanitair-patio'!!). Zwembad klein maar schoon. Lekkere hapjes bij de camping-bar, menukaart mag echter wel iets uitgebreider. Mooie ruime plaats ('terrasplaats') voor je tent, prachtig uitzicht! De terrasplaatsen voor losse tenten zijn erg schaduwrijk! Wel veel Hollanders in verhouding, maar dat ben ik zelf ook:) Totaal geen last gehad van de weg beneden (misschien was onze plaats hoog genoeg), wel van de vele wielrenners in de omgeving (maar dat zal ook door de tour de France zijn geweest). Gelukkig geen animatie op de camping, heerlijk rustig! Ik zou er zeker nog eens terug gaan!
Mening nr: 48119
Datum: 22-09-2009
Dhr. J.Strijbosch 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Een kleine camping, vriendelijke ontvangst. Een paar mindere puntjes zijn de storende weg dicht bij de camping, niet erg veel schaduw en een harde bodem. Maar dat weegt ruimschoots op tegen het moois van de omgeving. Gratis internet (WIFI) en veel informatie over de omgeving. Wandel- en fietsparadijs. Een aardigheidje is dat in het dichtbij gelegen meer Lac de Paty zwemmen verboden is (er staan borden) en dat de politie erg vriendelijk komt kijken of het zwemmen wel goed gaat. Desgevraagd werd ons uitgelegd dat in Frankrijk het "zwemmen verboden" betekent dat het zwemmen op eigen risico is. Toiletgebouw en zwembadje zijn schoon en goed onderhouden.
Mening nr: 46825
Datum: 16-08-2009
Dhr. Jaap 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

We hebben ruim anderhalve week gestaan (vouwwagen), begin augustus. Schone, rustige camping, geleid door 2 vriendelijke dames. Ruime plaats afgescheiden met hegjes en de ondergrond in een soort grind/gravel. Kost veel moeite om de (spijker)haringen in de grond te krijgen. De weg langs de camping is ronduit storend en dat begint al vroeg in de morgen. Omgeving is prachtig en de Mont Ventoux is indrukwekkend.
Mening nr: 45273
Datum: 21-07-2009
Fam. Linssen 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We zijn in juli 4 nachten op deze camping geweest. We hadden geluk dat we nog 4 nachten met de tent konden verblijven. De camping is in het hoogseizoen zo goed als compleet. Mooie plaatsen voor middelgrote caravans en campers, tenten kunnen op terrassen bovenop het terrein staan. Je hebt er een prachtig uitzicht ! De camping is eenvoudig maar netjes, sfeervol, basic maar geen kitsj : kortom een charmante kleine camping. Ideaal gelegen voor uitstappen in de provence omgeving Mont Ventoux.
Mening nr: 45267
Datum: 21-07-2009
Dhr. Snoks K. 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben 3 nachten op deze camping verbleven. De camping is klein, maar gezellig. Het personeel is vriendelijk en staat altijd klaar. Het zwembad is redelijk klein, maar is proper. Een ideale camping waaruit je de omgeving kan verkennen. Het sanitair was heel goed onderhouden!
Mening nr: 44578
Datum: 05-06-2009
Fam. Polfliet Eric 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Goede ontvangst op deze rustige camping in juli 2008, spijtig lang moeten wachten op onze plaatsen. Plaatsen tegen de weg zijn soms wat meer onrustig door het verkeer. Degelijk sanitair, ruime plaatsen en Caromb op wandelafstand +/- 1km (cafe, brasserie, restaurant, boulanger, pinnen). Zwembad is aan de kleine kant. Camping geschikt voor echtpaar zonder kinderen, er is geen animatie.
Mening nr: 44168
Datum: 24-03-2009
Dhr. Jan Brouwer 
april - juni 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Leuke camping in een mooie omgeving. Vooral het gedeelte voor de tenten kan het wel eens dat je er alleen staat in het vroege seizoen. Lekker rustig
Mening nr: 43100
Datum: 20-09-2008
Dhr. Huub de Kunder 
september - oktober 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hartelijke ontvangst op deze mooie, rustige camping in september 2008. Wat last gehad van 't verkeer 's morgens vroeg en 's avonds na werktijd. Maar dat is dan ook 't enige minpuntje. Mooi, verwarmd sanitair, ruime plaatsen en Caromb op wandelafstand (cafe, brasserie, restaurant, boulanger, pinnen). Vanaf de camping kun je goed wandelen: een fantastisch uitzicht is gegarandeerd (Mont Ventoux en de Dentelles). Zelfs onze teckel had geen problemen met 't hoogteverschil... Le Bouquier is een goed uitgangspunt voor uitstapjes naar Carpentras, Malaucene enz.. Al met al hebben we 2 weken genoten van de gastvrijheid op deze camping.
Mening nr: 38739
Datum: 08-04-2008
Dhr. Frits Ringers 
april - juni 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Aan de rand van het nog vrij rustige Caromb, in de regio Mont Ventoux is het ook in april al goed toeven op deze camping. Het sanitair is verwarmd (lekker na de vaak nog koude nachten) en de ontvangst is uitermate vriendelijk. Prima regio voor wandel- en fietstochten en restaurantbezoek in omliggende dorpen als Bedoin en Malaucene.

Campingtips in de buurt