Sluiten

Camping Le Château de Galaure in Chateauneuf de Galaure

Camping Le Château de Galaure

Het hele gezin zal het naar zijn zin hebben op camping Le Château de Galaure. Niet alleen de jonge kinderen en hun ouders, maar ook de tieners! De camping ademt een relaxed en gezellig sfeertje, zoals het een echt vakantieplekje betaamt.

Winkeltjes en terrasjes vind je om de hoek, de ingang van camping Le Château de Galaure ligt praktisch naast het dorp. Wellicht kun je 's middags zelfs even meedoen aan een potje jeu de boules met de lokale bewoners.

Er zijn twee zwembaden met waterglijbanen en een speciaal ondiep bad voor de kleintjes. In het kinderbad staat een waterval-paddestoel en een glijbaantje waar ze zich prima mee vermaken. Ook is hier de Lazy River te vinden, een spectaculaire waterglijbaan en de lagune met zandstrand, de sauna en de massage cabine.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
7
6
Hoogste
7
6
Gemiddeld
7.0
6.0

* over de jaren 2021 en later.
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Le Château de Galaure

Camping Le Château de Galaure
Laatste mening

Algemene beoordeling

Zwembad met glijbanen en lagune Wel erg druk. Veel tieners/kinderen

Vieze toiletten, wcpapier vaak op, doucheafvoeren vol haren, en vaak koud water of loeiheet

Personeel bij de bar is zo traaaaaaag. Je staat met een smeltend ijsje te wachten en de helft vh personeel doet niks. Camping wel netjes qua onderhoud. Ruime plekken.
Fam. Karin - Coevorden  26-08-2021
Plaats mening
Mening nr: 70751
Datum: 26-08-2021
Fam. Karin - Coevorden 
juli - augustus 2021
Gezin met tieners
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6| Hygiëne sanitair: 6| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 7| Comfort: 7| Leiding van camping: 7| Animatie/Activiteiten: 8| Omgeving: 6| Prijs/Kwaliteit: 6|

Algemene beoordeling

Zwembad met glijbanen en lagune Wel erg druk. Veel tieners/kinderen

Vieze toiletten, wcpapier vaak op, doucheafvoeren vol haren, en vaak koud water of loeiheet

Personeel bij de bar is zo traaaaaaag. Je staat met een smeltend ijsje te wachten en de helft vh personeel doet niks. Camping wel netjes qua onderhoud. Ruime plekken.
Mening nr: 62145
Datum: 13-08-2014
Fam. vd Laar - Rijen 
®  
juli - augustus 2014
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5| Hygiëne sanitair: 5| Ontvangst: 7| Faciliteiten: 5| Accomodatie/plaats: 7| Comfort: 5| Leiding van camping: 6| Animatie/Activiteiten: 6| Omgeving: 7| Prijs/Kwaliteit: 5|

Algemene beoordeling

Waterglijbanen

Sanitair

Ontzettend dure camping in verhouding met hetgeen wat je krijgt. Te weinig douches, bij de dames maar 3 die werkten van de 4. 3 sanitairblokken waar er maar 1 van werkte mbt warm water met douchen(meestal) met als gevolg lange wachtrijen. Dit verwacht je niet bij een 4 sterren camping. Sanitair word niet gepoetst maar er word even met de slang doorheen gespoten. Zwembad overvol, niet toereikend voor het aantal gasten. Ook koud, terwijl geadverteerd word dat het zwemwater verwarmd is.Zwemmeertje vies water, kind zat onder de alg bij uit het water komen. Geen betrokkenheid gezien vanuit camping toen tenten onder water kwamen te staan. Omgeving is erg mooi, wel wat verder rijden om iets te zien, maar dat wisten we van te voren. Verder een echt Hollandse camping, een enkele Belg of Fransman.
Mening nr: 58745
Datum: 24-02-2013
Mevr. sandra 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 3|

Algemene beoordeling

Deze camping is ons erg tegengevallen, ten eerste het sanitair..geen water en als het er was was het koud, schoonmaak wel gezien, maar wat die deden geen idee..altijd was het vies, plukken haren lieten ze liggen, echt smerig. De plaats, die we kregen, was erg klein, ik schat zo'n 70/80m2. Zwembad overvol met een waas van zonnebrandolie in het water, crazy-river-glijbaan viel tegen, werd ook al snel om gedoopt tot lazy river. Dan de rivier: was aardig eindje lopen, dan moest je door de struiken en was je bij een beekje...enkelhoog water. De mobilhomes waren allemaal nieuw en oogde als een nieuwbouwwijk, ongezellig en op apart stuk van de camping. Animatie zal best leuk zijn, als je er van houdt, onze kinderen vonden het niks. Nee geen camping voor ons...
Mening nr: 58742
Datum: 24-02-2013
Fam. Leon 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Deze camping is 2, 9 en 16 maart 2013 te zien bij het programma campinglife op RTL4. Wij hebben hier in 2007 2 weken gestaan. Toen was het er begin juli erg rustig en een beetje onderkomen, vergane glorie, zeker als je vergeleek met wat destijds op de website stond. Maar nu is de camping overgenomen en heeft Vacansoleil er vanalles staan. In de directe omgeving is ook weing te zien of het moet het Palais Idéal zijn in het leuke plaatsje Hauterives. In Anneyron is een grote outlet van Lafuma. En de Rhonevallei si natuurlijk leuk.
Mening nr: 57644
Datum: 17-08-2012
Mevr. Corine 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Van 7 - 21 juli 2012 op deze camping gestaan met een eigen tent. Via Labyrinth een alleenstaande ouder vakantie geboekt op deze camping, waar tot dit jaar maximaal 25 gasten aanwezig waren in de zomer. Ik zag vooraf al dat dit voor wat problemen kon gaan zorgen. Dat de Lazy River niet af was bij aankomst, verbaasde mij niets. Het is Frankrijk! Niet Nederland! Als je op vakantie gaat, kun je rekening houden met de cultuur van een land. Het zwembad was echt veel te klein en gevaarlijk, ik heb begrepen dat er plannen zijn voor een 2e zwemcomplex rechts achter op de camping. De eerste dag na aankomst, was het winkeltje nog niet eens ingericht. De camping was gewoonweg nog niet klaar voor veel bezoekers. Geen afvalemmers bij de afwasbakken en in de toiletten, waterproblemen zoals verstopte afvoer en koud water. Dit zijn echt startproblemen voor een camping die niet op 1.600 bezoekers is ingesteld. Mitch de onderdirecteur is een geschikte Nederlander die zijn best heeft gedaan om zoveel mogelijk leed te besparen, maar in een weekje kun je gewoon niet al het oude zeer weg halen. Vacansoleil moet gewoon de sanitairgebouwen vernieuwen en aanpassen op het aantal camping aanwezigen!! Geen ouderwetse krotten meer die stinken en koud water geven, maar gebouwen die voldoen aan de eisen van deze tijd. Het riviertje is niets bijzonder en de omgeving is best leuk, als je verder rijdt wordt het mooier, meer natuur, meer bergen, leuke grotten, lavendelvelden, kanotochten. De locatie van de camping is niet bijzonder en met een klein kind kun je niet gemakkelijk even boodschappen doen en iets eten in het dorp. Nog even een aparte postieve notitie: animatie en campingkids staan garant voor herrie en activiteiten op de camping. Als je boekt, dan weet je dat dit herrie geeft! Ik wil een compliment maken aan het animatie team, ze doen echt hun best, zijn erg aardig en zorgden voor een gezellige sfeer op de camping. Over 2 jaar is deze camping een ster rijker en klaar voor de grote aantallen bezoekers, tot die tijd is het een beetje behelpen! Wij hebben met zijn tweetjes een heerlijke vakantie gehad. Kamperen is nu eenmaal iets primitiever dan thuis.
Mening nr: 57383
Datum: 09-08-2012
Fam. Kuiper 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij hebben van 22 juli t/m 8 aug. op de camping gestaan. Voor velen kan het een leuke camping zijn, maar niet echt voor ons. Wij vinden het erg jammer, dat de camping eerst is uitgebreid met plaatsen, maar niet de faciliteiten. Dus als haringen in de ton in het zwembad, dat erg leuk was, maar veel te vol, tussen 12.00 en 17.00 vond ik het niet verantwoord mijn kinderen (7 en 11) alleen te laten zwemmen. Koude douches, slechte horeca. De animatie zou tot 22.00 uur duren, maar was te luid en vaak liep het uit. Zaterdag tot 1.00 uur muziek te horen en de spokentocht is helemaal verschrikkelijk tot 1.00 uur. Als je hier van houdt, is het een leuke camping, wij hoeven niet alle avonden vermaakt te worden. Wij voelen ons gebruikt, het staat leuk aangegeven, een meer, rivier en leuk zwembad, in werkelijkheid viel dit erg tegen. Je kunt ver achter de camping de rivier in, maar die is tot je enkels en je kunt er niet zitten. Het meer is echt alleen om te vissen, en het zwembad erg vol.
Mening nr: 57297
Datum: 08-08-2012
Fam. Annet 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Dit is een camping, waar je naar toe kunt gaan met kinderen op de basisschool. Daar is genoeg voor te doen, maar voor oudere is dit niks. De camping is overgenomen en ze hebben in allerijl op een achterterrein mobilhome's geplaatst, maar hebben de campinggasten hierbij over het hoofd gezien. We hebben hier 8 dagen gestaan en het was meer dan voldoende. De eerste vier dagen geen warm water, dus zelf aan de slag met waterkokers om afwaswater te maken. Na enige opmerkingen hierover konden we douchen in het sportcomplex aan de overkant van de camping...Het sanitair laat te wensen over, het is niet erg als er verf afbladdert, maar het kan er wel schoon zijn en dat is het dus niet. Ik heb eens staan kijken, hoe de dames schoonmaken en er gaat 1 lapje over deuren, toiletten en wasbakken....Het zwembad is niet meer toereikend voor de hoeveelheid campinggasten in het hoogseizoen. Het algehele dieptepunt was de aanleg van een nutteloze grindbak bij het zwembad. 's Morgens om kwart voor negen met je cirkelzaag kleine paaltjes doorzagen...doe dit laat op de middag....nee, er klopt niet veel van deze camping. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Mening nr: 56890
Datum: 28-07-2012
Fam. peetroons 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn van 8 tot 22 juli op de camping geweest, we zijn goed ontvangen geweest en hadden een mooie grote plaats. Het sanitair werd onderhouden en 3 x per dag gekuist, maar er waren heel veel problemen met het water, dan weer koud water dan weer verstopping enz., is idd aan vernieuwing toe. Wel een teleurstelling, dat de grazy river nog in aanbouw was, en dat hij de dag, dat we moesten vertrekken, open ging, wat voor de kids erg was. Ook aan het zwembad veel problemen met de pomp, zodat de glijbanen soms moesten gesloten worden. Tussen 2 zwembaden konden de kinderen gewoon een houten plank openen waar je in kon gaan voor de pompen, heel gevaarlijk, zou op slot moeten zijn. Geen redder aanwezig, maar zou in Frankrijk niet verplicht zijn, zeiden ze daar. Ze hebben al veel gedaan op de camping, maar er is nog veel werk, zoals stenen rond het zwembad, nu gewoon beton, je mag er niet met sleffers op, maar na paar keer rond te gaan liggen uw voeten open. Het animatieteam was super, de bediening op terras kan soms heel lang duren, de barman mag beetje vriendelijker zijn en zeker tegen de kinderen, want om op campingkids te werken laat dit veel te wensen over. Snackbar was goed, alleen weer lange wachttijden waar ze niet veel aan konden doen, omdat de keuken en materiaal verouderd waren en ze het met de middelen, die ze hadden, moesten doen (zou in najaar vernieuwd worden). Wifi 1 uur voor 2 euro, maar werkte de helft van de tijd niet. Winkeltje hoog noodzakelijke dingen, alle dagen vers brood. Op wandel afstand leuk dorpje met supermarktje. Iedereen doet zijn best daar, maar er moet nog veel gebeuren. Buiten dit alles hebben we een goeg verlof gehad, kids hebben fun gehad en wij rust. Riviertje stelt niet veel voor en idd eindje stappen. Toch even vermelden, dat iedereen (buiten barman) heel vriendelijk was en probeerde om alles snel op te lossen als er problemen waren.
Mening nr: 56743
Datum: 20-07-2012
Fam. kc 
®  
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Begin juli 2 dagen op deze camping gestaan op doorreis naar het zuiden. Deze camping aangedaan ivm het zwembad voor de kids en de andere voorzieningen voor de kinderen. Camping idd in eigendom van Iris en Vacansoleil. Veel stacaravans en huurtenten erbij gekomen, welke wel op aparte gedeelten van de camping staan en hier heb je als tent- of caravaneigenaar 'geen last' van mbt uitzicht en ingesloten gevoel.. er waren nog veel staanplaatsen vrij en toch kregen wij een plek recht voor het sanitair wat we jammer vonden. Vervolgens waren de glijbanen eerst defect en baalden we ervan, omdat het geen goedkope camping is tenslotte. Uiteindelijk werkte alles naar behoren en hebben we lekker lang in en rond het zwembad gehangen. Ik zat de tour te kijken aan de bar en ik hoorde een Franse campinggast wat bestellen aan de bar en dit moest hij in het Engels doen, omdat de barman geen Frans sprak.... Op heel de camping werd NL en ENG gesproken, dit gaf me niet echt een Frankrijk gevoel. Het riviertje ligt op een stukje lopen buiten de camping en stelt niet veel voor. Sanitair redelijk, wat gedateerd maar schoon. De crazy river was helaas ook nog in aanbouw. Al met al voor deze prijs was het een kleine teleurstelling. De camping moet het echt hebben van het zwembad met de glijbanen, voor kinderen in de jongere basisschoolleeftijd. Het skatepark ziet er ook wat verloren uit helaas.
Mening nr: 55643
Datum: 11-11-2011
Mevr. Tineke (webmaster) 
®  

Algemene beoordeling

Deze camping is in oktober 2011 overgenomen door Iris Parc / Vacansoleil.
Mening nr: 54666
Datum: 17-08-2011
Mevr. s.de Bode 
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Eind juli-begin augustus geweest met kinderen van 1 tot 13 jaar. We hebben ons prima vermaakt. Met name de glijbanen in het zwembad zijn erg leuk. En omdat de camping niet zo vol stond hoefden we nooit te wachten. Wc en douches zien er karig uit maar wel schoon en douches goed op temperatuur. De camping heeft wel meer onderhoud nodig dan er nu aan gedaan wordt. Met name de bomen overheersen sommige plekken en sta je volledig in de schaduw. Gelukkig is er plek zat. De skate-baan is wel erg leuk voor de kids met name als ze een stepje oid meehebben. Mijn jongens misten wel een voetbalveldje.De prijs vd camping is wel fors maar ja je hebt er ook wel een mooi zwembad voor terug wat je met niet zoveel mensen hoeft te delen. En voor de last minute reizigers zoals wij vanwege het weer is er ruim plek.
Mening nr: 51084
Datum: 16-08-2010
Fam. Peters 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij hebben eind juli 9 dagen op deze camping gestaan, er was bij aankomst nog een heel vrij veld, waar we vrijwel de hele tijd alleen met onze 3 vrienden-families gestaan hebben, plaats genoeg op de camping , je mag zelf kiezen.Vriendelijke ontvangst door een belgische mevrouw. Eigenaar is ook Belgisch. Een heel mooi zwembad met 4 mooie glijbanen. Sanitair redelijk schoon, maar altijd voldoende en goed warm water. In het dorp een kleine goed gesorteerde supermarkt en een tabac met nederlandse krant. Verder 2 kebab-pizzazaken. we wilden gaan eten op zondagavond in het hotel-restaurant in het dorp, maar deze was gesloten. Voor grotere supermarkten moet je 10 km, door de heuvels rijden. Je kunt overdag wat te drinken of een ijsje bestellen op de camping. We vinden de camping erg prijzig, 43 euro p. nacht met 2 kinderen.
Mening nr: 50640
Datum: 09-08-2010
Fam. Baeckelmans 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ook dit jaar hebben we 2 weken op Chateau De Galaure gestaan op verzoek van de kinderen. Het was weer een leuke vakantie. Meteen vertrouwd gevoel bij aankomst. Verscheidene mensen terug gezien die we hier vorig jaar hadden leren kennen. Het was dit jaar wel aanzienlijk drukker dan vorig jaar maar dan nog is het hier rustig. Sanitair werd netjes proper gemaakt 's morgens. Verder hebben we niet veel toe te voegen aan ons verslag van vorig jaar.
Mening nr: 50440
Datum: 06-08-2010
Fam. J.H. Winkler 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Zonder de vorige schrijver tegen te willen spreken toch een paar kanttekeningen. Ik schat dat zelfs in het hoogseizoen nog geen kwart van de plekken is bezet. Een washok van de drie is permanent overbodig en dus dicht. Het bomendek is op veel plaatsen wel erg dicht aan het groeien, er moet nodig gesnoeid worden. Zo groeit ook de brandnetel uit de heggen en bestaat de ondergrond meer uit ongemaaid onkruid dan uit gras. Water is alleen te tappen en te lozen bij het sanitairhok. Het oudste, mooiste deel van de camping wordt grotendeels permanent bezet door seizoensarbeiders, het is wel wat afgescheiden en je hebt er geen last van. Om 19.30 gaan zwembad en kantine dicht. Er wordt niets georganiseerd. Het is snel donker door het dikke bladerdek en de meeste mensen gaan vroeg slapen. Internet is er niet, een al dan niet Nederlandse krant ook niet. Het dorp is klein en saai maar heeft een prima kleine supermarkt. De omgeving is mooi maar er is zonder veel te rijden niet erg veel te beleven. Het is ooit, ook getuige de foto's, een bloeiende camping geweest maar is duidelijk in verval. Er wordt niet veel meer aan gedaan. Voor wat ze (niet) bieden vind ik het tarief aan de stevige kant. Dat gezegd, het (ook Nederlands sprekende) Belgische echtpaar dat de camping beheert is zeer vriendelijk, het zwembad is niets op aan te merken, de douches zijn warm en de plekken zijn ruim. De een zal het aanspreken, de andere niet. Zelf ben ik niet zo van de grote gezelligheid maar ik vond dit toch wel iets te rustig. Ik ben er de laatste week van juli geweest en dat was voor mij wel genoeg.
Mening nr: 50279
Datum: 03-08-2010
Dhr. J.H.J. Loman 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

In eerste instantie wilden wij de camping gebruiken als doortrekcamping maar door autopech hebben we hier 2 weken gestaan. Voor ons als volwassenen van 26 jaar niet een locatie waar je zo 1, 2 3 aan zult denken. Toch was dit een campingervaring om niet te vergeten. De eigenaren zijn zeer gastvrij en prettig in omgang. Zeer ruime-, gras plekken. Naar keuze uit te zoeken waar u wilt staan in de schaduw of zon. Het sanitair is schoon en voorzien van warme douchen met heerlijke douchekoppen, prima. Geen 4-sterren sanitair maar ruim voldoende en schoon. Juist dat is het enige wat wij verwachten. 3 zwembaden aanwezig met glijbanen. Elke ochtend tussen 08.00 en 08.45 komt de bakker op de camping, heel ideaal. Onze ervaring met Chateau de Galaure is door het goede contact (hulp van de eigenaar in bemiddeling met de autogarage) en heerlijke rust goed bevallen. Een aanrader voor mensen die met een jong gezin of oudere volwassen een heerlijke rustige vakantie willen hebben in een prachtig gebied van Frankrijk de Drome. Mijn beoordeling een 8,0
Mening nr: 49163
Datum: 19-05-2010
Mevr. Suus 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Hallo Allemaal, Wij hebben ook een aantal jaren (2007-2008-2009) op de camping gestaan. Maar nooit langer dan 3 dagen. We waren altijd op doorreis dan. Wat wij gehoord hebben is dat de camping niet sluit. Vincent is inderdaad in onderhandeling geweest met VacanSoleil (vandaar dat hij ook in de reisgids staat) Maar hij moest zorgen voor animatie, een restaurant en allemaal van dat soort dingen. Op 't laatst heeft Vincent zich toch bedacht. Hij had geen zin om zich de wet voor te laten schrijven door touroperators. Hij heeft overal van af gezien en runt de camping op z'n eigen manier. Gewoon lekker simpel en rustig...
Mening nr: 48662
Datum: 09-01-2010
Fam. Braam 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

In een woord GEWELDIG. Wat een rust. Wij, gezin met 4 kinderen van 0 tot 9, waren hier augustus 2009 midden in het hoog seizoen. Van de ruim 200 plekken waren er op het 'drukst' 74 plekken bezet. Er wordt door de eigenaar niks georganiseerd. Bakker komt elke ochtend en als je die mist, dan loop je in een 10 minuten naar het dorpje. Wel zo gezellig, gelijk een bakkie doen bij het cafe. Zwembad met glijbanen, dikke pret. Voor ons was deze camping heerlijk. Een aanrader.
Mening nr: 45468
Datum: 27-07-2009
Fam. Baeckelmans 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Aangename, rustige camping met zeer ruime plekken. Het was inderdaad rustig op de camping. Het meerendeel van de mensen gebruiken de camping als tussenstop tijdens hun rit naar het zuiden en blijven 1-3 nachten. Ik schat dat de 200 plekken nog niet voor een kwart gebruikt worden. Als je dat verkiest kan je helemaal afgelegen gaan staan. De meeste plaatsen zijn voorzien van voldoende schaduw. We hebben hier van 11 juli tot 25 juli gestaan met onze kids van 3 en 11. Het zwembad en de glijbanen vonden ze super. Vriendjes maken was niet moeilijk gezien het aantal aanwezige Nederlandse of Vlaamse kinderen die aanwezig zijn. Helaas biedt de camping niets extra voor hen. Er zijn wel tafeltennistafels, een basketbalveldje en voetbalveld, een skateramp en een bos om in te spelen maar er wordt niets georganizeerd door de uitbaters. 's Morgens komt de bakker met vers brood, stokbrood, croissants en appelflappen langs en op zondag komt de groentenboer langs (hij doet plek per plek aan). Het sanitair is basic. De waterdruk en temperatuur zijn meer dan in orde, daar kan je niet over klagen. Maar het schoonmaken werd beperkt tot de vloer en de toiletten. De wanden werden vaak (meestal) overgeslagen wat resulteerde in spinnenwebben en ander vuil aan de deuren en wanden. We hebben hier een leuke tijd gehad en toffe mensen leren kennen. We komen hier zeker nogmaals naartoe. De prijs is vrij hoog (42 euro per nacht voor plaats, caravan, 2 volwassenen, 2 kids en stroom) gezien de faciliteiten maar je krijgt er langs de andere kant heel veel rust en ruimte voor in de plaats. Het lijkt me niet dat Vincent in de nabije toekomst ophoudt met het uitbaten van de camping. We zouden dit ten zeerste betreuren gezien we hier zeker nog wel eens terug naartoe willen komen.
Mening nr: 45214
Datum: 19-07-2009
Fam. Gerard 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Begin juli hebben we hier twee nachten gestaan op doorreis naar Spanje. De camping was leeg, plek genoeg dus! Wat wij gek vonden is het feit dat deze camping in de Vacansoleil brochure staat maar dat wij geen tenten of caravans van Vacansoleil hebben zien staan. Zwembad is mooi en met glijbanen. Het lijkt echter een beetje vergane glorie. Ondanks dat hebben we daar toch een paar leuke dagen gehad. Wij vonden het echter te rustig om hier voor een langere periode te verblijven. We hebben wel het idee dat men bezig is om de camping op te knappen. De staanplaats was wel duur: EUR 43,-- per nacht voor een camping met weinig faciliteiten.
Mening nr: 43993
Datum: 18-02-2009
Mevr. mette 
juli - augustus 2006

Algemene beoordeling

Nieuwe eigenaar voor Chateau de Galaure. Op caravan beurs in Hardenberg gehoord dat deze camping is overgenomen door Iriscamp. Zag hem ook in de folder van Vacansoleil. Was altijd een leuke camping met mooi zwembad later wat verwaarloosd dus nieuwe kans.