Sluiten

Clio Chic Camping L'Art de Vivre in Chateauneuf du Pape

Clio Chic Camping L'Art de Vivre

ClioChic Camping l'Art de Vivre ligt in Chateauneuf du Pape en beschikt over een zwembad. Delen is hier simpelweg een “ art de vivre ”. In Avignon bezoekt men het paleis van de paus, de bekende brug en het festival ! Orange spreidt zijn oude theater ten toon, Aix verleidt u met smalle straatjes en winkeltjes… De Pont du Gard mag u ook zeker niet missen

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Clio Chic Camping L'Art de Vivre

Clio Chic Camping L'Art de Vivre
Laatste mening

Algemene beoordeling

mooi gelegen

ben afgezet.

Ik moet mijn mening van vorig jaar ernstig bijstellen.....Had als enige betaald voor een (veilig) internet. Ze bieden een half uur gratis internet aan en wat denk je, ik was de enige die er niet op kwam. Klagen (was ook nog ziek) hielp niet, pas na 3 dagen gebeurde er wat. Had een Roulotte gehuurd voor een vriendenprijs.
Fam. Dijkgraaf - Haarlem  17-06-2016
Plaats mening
Mening nr: 65072
Datum: 17-06-2016
Fam. Dijkgraaf - Haarlem 
april - juni 2016
Alleen

Algemene beoordeling

mooi gelegen

ben afgezet.

Ik moet mijn mening van vorig jaar ernstig bijstellen.....Had als enige betaald voor een (veilig) internet. Ze bieden een half uur gratis internet aan en wat denk je, ik was de enige die er niet op kwam. Klagen (was ook nog ziek) hielp niet, pas na 3 dagen gebeurde er wat. Had een Roulotte gehuurd voor een vriendenprijs.
Mening nr: 64762
Datum: 20-01-2016
Dhr. Dijkgraaf - Haarlem 
september - oktober 2015
Alleen
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 9| Faciliteiten: 8| Comfort: 8| Leiding van camping: 9| Omgeving: 8| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

sfeer

geen

Ik kijk alweer uit naar een volgend bezoek aan l'Art de Vivre. Gezelligheid, rust en een prachtige omgeving maken deze camping, die op een eiland in een zijtak van de Rhône is gelegen tot een aanrader. De camping ligt is een bos (geen last van de mistral) en is ruim van opzet. Bovendien zijn er een aantal speels geplaatste mobilhomes te huur. Er is een zwembad, een restaurant en een gezellige buiten bar en 'nachts is het er doodstil, geen verkeerslawaai. Eigenaar Mano (die prima Engels spreekt) is constant bezig zijn camping te verbeteren. Zijn laatste project is het uitbreiden en verbeteren van het toch al goede sanitair. In de omgeving is genoeg te dien, Chateauneuf du Pape is een leuk plaatsje en je kan er uiteraard de beroemde wijnen proeven. Avignon, de beroemde berg Ventoux en de Pont du Gare zijn dichtbij. Bovendien zijn er ruime wandel- en fietsmogelijkheden. Je kan bij de receptie een mountain bike huren en er zijn ook kaarten van de omgeving. In het dorp is een kleine doch erg goede épicerie en in het nabijgelegen Sorgues bevinden zich een Lidl en een grote Intermarché. Ik heb in Frankrijk op veel leuke campings gestaan, maar deze vind ik echt heel bijzonder!
Mening nr: 63149
Datum: 25-12-2014
Dhr. Wim - Haarlem 
september - oktober 2014
Alleen

Algemene beoordeling

sfeer

geen

Prima camping. Ben in het naseizoen hier voor de tweede keer geweest en de relaxte sfeer en gezelligheid zorgen ervoor dar dit niet de laatste keer is. Sanitair is in orde en er is een leuke bar en een lekker restaurant. Ook toen dit gesloten was werden er nog pizza's en soms wat anders geserveerd. De eigenaars zijn bijzonder sympathiek en spreken hun talen. Ik verbleef er zowel in een tent als in een huisje en dat laatste beviel me prima, goed sanitair en matras. Groot voordeel van de camping is het bos, nauwelijks last van de mistral. Chateauneuf du Pape is een mooi dorpje met erg vriendelijke mensen en er zijn in de buurt prima wandelmogelijkheden, echt een aanrader!
Mening nr: 60090
Datum: 16-08-2013
Fam. van den Bergh 
juli - augustus 2013
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Jaren geleden constateerden we dat de camping die we regelmatig voor 1 of meerdere dagen bezochten was gesloten. Jammer,we kwamen er graag. Juli 2012 hoorden we dat de camping weer was geopend. Voor ons was dat reden om dit jaar een kijkje te gaan nemen en een aantal dagen op de camping te verblijven. We hebben er uiteindelijk slechts 1 nacht doorgebracht en dat was eigenlijk al te veel. Wat een teleurstelling was deze camping. Hier komen we nooit meer terug. 1. Wij houden er niet van dat auto's met grote snelheid over de camping rijden en dat hier niet tegen wordt opgetreden. 2. Bij het zwembad hebben we geen ligbedden en parasols kunnen ontdekken. Iets wat je zou mogen verwachten bij het gehanteerde tarief. 3. Bij de 'vaiselle' is slechts 1 spoelbak met een tappunt voor warm water, hetgeen impliceert dat je steeds aan medegebruikers moet vragen of je er even bij mag om warm water te tappen. Zeer hinderlijk als er meerdere gebruikers zijn. 4. Wifi is aanwezig, helaas niet beveiligd. Derhalve is gebruik af te raden. Zo zijn er nog vele onvolkomenheden op deze camping. Nogmaals jammer.
Mening nr: 54757
Datum: 20-08-2011
Fam. etoile 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Deze camping hebben we afgelopen zomer bezocht, het eerste seizoen van de nieuwe eigenaren. wij kenden hen al van hun camping in Cucuron en ook op deze camping zetten ze weer een goedmoedige sfeer weg. De camping is in opbouw en er zijn nog veel ontwikkelplannen maar het is nu al een volwaardige camping. beperkte verhuuraccomodaties die mooi op het terrein zijn opgenomen ( mobielhome met hout afgetimmerd). Hoge bomen en ook voldoende zon. Aan de ene kant een beek met otters en zilverreigers, rivierkreeften en vis aan de andere kant een meertje met vooral veel kikkers die s'avonds avondconcerten verzorgen. Dorpje op loopafstand. Mooi zwembad en een goed restaurant. Tafeltennistafel waar onze 3kids zich inde avond vermaakten met kinderen van alle leeftijden en nationaliteiten. Mooi weer en die ene onweersbui waaide al gauw weer weg. Orange, Nimes, Mont Ventoux alles binnen handbereik en ook een dagje zee is goed te doen ( 1 1/2 uur).