Sluiten

Vakantiepark Les Rives du Luberon in Cheval Blanc

Vakantiepark Les Rives du Luberon

Vakantiepark Les Rives du Luberon ligt in de Provence, een streek van tradities, van smaken en geuren! men kan in het hart van deze zonnige streek duiken, die het ritme van het gezang van de cicaden volgt, waar hooggelegen dorpen opgaan in de velden met lavendel en olijfbomen.

Van de Alpilles tot aan Luberon kan men zich laten betoveren door haar typische kleurrijke markten, haar wijngaarden en haar azuurblauwe lucht… Uitzonderlijke landschappen die Cézanne onophoudelijk schilderde !

Vakantiepark Les Rives du Luberon ★★★★
Chemin de la Grande Bastide
84460 - Cheval Blanc
Frankrijk
Departement: Vaucluse
Tel: +33 490783687
Afstand vanaf Utrecht: 1139 km,
waarvan 1118 km snelweg.
GPS coördinaten: 43.77747 / 5.08678
(43° 46' 38.9'' N    5° 5' 12.4'' O)
Aantal plaatsen: 104  / Hoogte: 89 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Meer Rivier Buitenzwembad Wasmachine beschikbaar Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Vakantiepark Les Rives du Luberon
Laatste mening

Algemene beoordeling

We hebben in het voorseizoen (juni 2006) hier een mobil home gehuurd. Zeer rustige camping, met groot zwembad. Mooie omgeving (Luberon). Mobil home, keurig netjes, niets op aan te merken.
Dhr. Jan Bogers  24-08-2006
Plaats mening
Mening nr: 30425
Datum: 24-08-2006
Dhr. Jan Bogers 
april - juni 2006
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

We hebben in het voorseizoen (juni 2006) hier een mobil home gehuurd. Zeer rustige camping, met groot zwembad. Mooie omgeving (Luberon). Mobil home, keurig netjes, niets op aan te merken.
Mening nr: 19591
Datum: 20-07-2005
Dhr. Eric Berendsen 
april - juni 2002
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Prima camping. Wij (m/v 2 kids van toen 4 en 0)hadden een mobile home gehuurd. Was prima in orde. Prettig was ook het rieten dak voor de caravan voor de nodige schaduw. Plekken van mobile homes zijn zeer groot. Zwembad sober maar voldoende. Voldoende mogelijkheden voor uitstapjes. En ohja, schrik niet van de enorme herrie van Les Cigalles (de bomen zitten vol met deze beesten (lijken op krekels)). Het went snel.
Mening nr: 19041
Datum: 28-06-2005
Dhr. P.Zegstroo 
april - juni 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Nadat we in deze rubriek een slechte recentie gelezen hadden gingen wij met kromme tenen opweg. Maar alles viel ontzettend mee. Bij aankomst deed de receptie alle mogelijke moeite om zich in het engels verstaanbaar te maken. Het ontvangst was hartelijk en de toegewezen caravan kraakhelder. De plekken zijn heel groot en er is altijd een schaduw te vinden. Het zwembad is ruim maar zonder schaduw. Grote winkels zijn in Calvalion, zowel Aldi en Lidl als SuperU en Leclerc. De camping ligt zeer centraal voor diverse uitstappen ten noorden of ten zuiden van de Luberon. Er is 's morgen om 8 uur vers brood. Voor hen die met familie met een eigen caravan willen samen op de camping willen doorbrengen. PASOP, DE CAMPING HEEFT GEEN LOSSE CAMPING PLAATSEN!!! Voor caravan of tenthuurders een aanrader.
Mening nr: 16241
Datum: 19-10-2004
Mevr. klaase 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

Prima. Ruim opgezet, plekken met zon en schaduw van ongeveer 200m2. Kleinschalig. Leuke avondactiviteieten. centraal gelegen. Goed onderhouden. Nadelen: peuterbad niet afgescheiden van diepe bad. Geen strandje of zandbak. In rivier kan je niet zwemmen. Alleen franstalig. Wij waren hier met 4 kinderen van 9, 8, 6 en anderhalf jaar oud. Ze hebben zich allemaal prima vermaakt en wij ook.
Mening nr: 15226
Datum: 28-08-2004
Dhr. Paul 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 4| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Via de toegangsweg samen met een steen- en zandhandel komt u op het terrein van Les Genêts. De diverse gaten in de paden worden niet opgevuld en het vuil wordt op één plaats verzameld en indien dit overvol is afgevoerd. Afspraken over aankomst en vertrektijden zijn richttijden. De door ons aangetroffen mobilhome was enorm vies en er waren veel defecten waaronder een losstaande wc-pot, loshangende deurtjes en besteklade, over het volle koffiefilter en de door stof beschrijfbare schappen nog maar niet te spreken. Ondanks de hoge borg en schoonmaakkosten wordt dit schoonmaken ook na aandrang niet uitgevoerd en is dit zelf uit te voeren zowel aan het begin als aan het einde van je vakantie. Door de aanvraag van een schaduwrijke plek was deze zeer goed, ruim en voorzien van een grote boom zodat zowel een zonnige plek als een plek in de schaduw mogelijk was. Helaas geen winkel op de camping. Een mooie omgeving, buiten de camping, en een leuk meer in Cadenet op het trerein van camping Val de Durance.

Campingtips in de buurt