Sluiten

Camping Les Cerisiers in Compeyre

Camping Les Cerisiers

Net onder het middeleeuwse dorpje Compeyre en de eerste camping op de weg van de Gorges du Tarn, op 8 km van Millau, biedt camping Les Cerisiers rust en ontspanning. Midden in het geweldige gebied van de Grands Causses, heeft deze twee sterren camping zijn eigen privé strandje aan de Tarn.

Camping Les Cerisiers strekt zich uit over 2 hectares bebost terrein en de 80 staanplaatsen liggen aangenaam in de schaduw.

Camping Les Cerisiers ★★
RD 907, Pailhas
12520 - Compeyre
Frankrijk
Departement: Aveyron
Tel: +33 565598796
Afstand vanaf Utrecht: 1103 km,
waarvan 1069 km snelweg.
GPS coördinaten: 44.16735 / 3.12052
(44° 10' 2.5'' N    3° 7' 13.9'' O)
Aantal plaatsen: 80  / Hoogte: 375 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Rivier Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Camping Les Cerisiers
Laatste mening

Algemene beoordeling

Prachtige omgeving

Geen

In juli 2017 een tiental dagen doorgebracht op deze gezellige camping, enkele jaren ook al een weekje doorgebracht op deze camping, omgeving is heel mooi, sanitair zeer verzorgd zoals de rest van de camping. Manu en zijn compagnon zijn zeer correct en behulpzaam . Millau ligt op 10 minuutjes voor boodschappen te doen. Kortom èèn van de betere campings aan de tarn! We gaan er zeker nog onze vakantie doorbrengen.
Fam. Familie De Strooper - Tongeren Belgie  04-10-2017
Plaats mening
Mening nr: 67294
Datum: 04-10-2017
Fam. Familie De Strooper - Tongeren Belgie 
juli - augustus 2017
Gezin met tieners
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 9| Faciliteiten: 8| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 9| Leiding van camping: 9| Animatie/Activiteiten: 9| Omgeving: 10| Prijs/Kwaliteit: 9|

Algemene beoordeling

Prachtige omgeving

Geen

In juli 2017 een tiental dagen doorgebracht op deze gezellige camping, enkele jaren ook al een weekje doorgebracht op deze camping, omgeving is heel mooi, sanitair zeer verzorgd zoals de rest van de camping. Manu en zijn compagnon zijn zeer correct en behulpzaam . Millau ligt op 10 minuutjes voor boodschappen te doen. Kortom èèn van de betere campings aan de tarn! We gaan er zeker nog onze vakantie doorbrengen.
Mening nr: 65752
Datum: 27-08-2016
Dhr. Johan (webmaster) - - 
®  
juli - augustus 2016
Anders

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 64325
Datum: 24-08-2015
Fam. van den Dool - vlissingen 
juli - augustus 2015
Gezin met tieners
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9| Hygiëne sanitair: 9| Ontvangst: 9| Faciliteiten: 9| Accomodatie/plaats: 9| Comfort: 8| Leiding van camping: 9| Omgeving: 9| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

aardige en correcte leiding die ook spontaan overgaan in het engels, als frans toch wat moeilijk is

-

Wederom een prima vakantie gehad op deze camping, was 3 jaar geleden ook hier, het verschil met toen: een geheel gerenoveerd toiletgebouw. met nog steeds warm douche en afwas water (ook tijdens de spits uren), ook onze (nu) tiener kinderen hebben zich prima vermaakt, ook dit jaar weer een soort van animatie voor jong en oud... de ene keer een clown voor de jeugd en de andere keer een grote gezamelijke BBQ of een 'aligo' avond voor iedereen, ook zat een kanotocht (diverse afstanden) dit jaar voor het eerst in hun pakket,ook het bord aan de receptie/bar met dagelijkse te ondernemen dingen in de omgeving is erg handig, zowel in het Frans als in het engels.. Manu (de eigenaar) kan zeker in de toekomst nog op onze komst rekenen, (dit jaar voor het eerst voor de 2e keer naar een zomercamping bestemming geweest)
Mening nr: 57976
Datum: 29-08-2012
Fam. van den Dool 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Wij hebben met veel plezier op deze gezellige familiecamping gestaan.. geen overdreven animatie, soms werd er wat georganiseerd (petanquetoernooi, paella-avond,canyoing enz). Gewoon alle nationalliteiten door elkaar. Waarom een 6 voor het sanitair: de douches en WC's zijn gedateerd en krap (douche is wel prima warm) en er zouden er best meer mogen zijn.. worden wel 2x per dag schoongemaakt. De prachtige omgeving leent zich voor allerhande aktiviteiten, van een dagje kanoen tot wandelen. Ook heerlijk kunnen zwemmen in de rivier en de prijs per nacht was €26.50 voor 4 personen met caravan en electrisch.
Mening nr: 55897
Datum: 24-01-2012
Mevr. VAN LOOCK FLORIDA 
september - oktober 2011
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij gaan reeds verscheidene jaren naar deze camping, wel altijd buiten het seizoen. Daar wij 2 honden hebben, die graag in het water spelen, is dit een heel aangename camping zowel voor de dieren als voor ons. De baas is heel correct en vriendelijk en het sanitair ligt er altijd heel netjes bij en alle plaatsen hebben schaduw. Een echte droom in voorjaar of najaar. Wij gaan beslist nog veel jaren terug. Fam. Van Kolen uit Belgie
Mening nr: 52355
Datum: 31-10-2010
Dhr. Kor Siertsema 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Het verbaast ons dat er nog geen (recente) meningen geplaatst zijn over camping Les Cerisiers! Wij hebben er de afgelopen zomer namelijk met veel plezier gekampeerd en we spraken medekampeerders die er net zo over dachten! Een eenvoudige twee-sterren-camping waar geen toeters en bellen zijn, maar waar 'gewoon' gekampeerd wordt op ruime plaatsen. De beheerders doen hun best om het iedereen naar de zin te maken. Zo wordt er met enige regelmaat iets georganiseerd, bijvoorbeeld een Via Ferrata met de eigenaar zelf! 's Morgens kan het bestelde brood worden afgehaald in het kleine winkeltje waar buiten soms een kopje koffie klaar staat en altijd een (Frans) krantje ligt. De langs de camping stromende Tarn is zeer geschikt om op te kanoën of om in te zwemmen. Voor de kinderen is er een bescheiden speeltuintje en voor de oudere jeugd een ruimte met twee tafeltennistafels. Helemaal niets bijzonders maar genoeg als de jeugd weinig eisen stelt en ze zichzelf kunnen vermaken met zwemmen en duiken in de Tarn. Ook organiseren ze zelf met regelmaat een kampvuurtje op het kiezelstrand. Het sanitair is schoon, maar beslist niet nieuw. De verschillende toiletten en douches zijn betegeld in vele kleuren van de regenboog, waar wij juist de charme juist van inzien. Rond een uur of elf 's avonds gaat de verlichting op het terrein uit, maar een half uurtje daarvoor is de rust al over het terrein neergedaald. Over de omgeving alleen maar superlatieven. De Gorges du Tarn zijn met recht één van de mooiste kloofdalen van Frankrijk, maar wél veel rustiger dan de drukte van de Ardeche of de Verdon! Daar komt bij dat de camping dicht bij de grote uitvalswegen ligt. Wij gaan zeker nog een keer terug!
Mening nr: 39534
Datum: 08-07-2008
Mevr. Jansen 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Franse camping, Zeer net sanitair (2005) Werd elke dag gedesinfecteerd. leuke beheerders. Bij aankomst werden wij enthousiast ontvangen en met een plattegrond onder zijn arm werden wij de camping over geleid om de plekjes te laten zien. Of er echt afgebakende plekken zijn dat weet ik niet. het was er heerlijk rustig. gelegen aan rivier. De plekken zijn groot zat. Vlak bij Millau. Hebt wel de auto nodig om overal naar toe te gaan. Is echt gelegen tussen de kersenbomen, vanaf de weg niet zichtbaar.

Campingtips in de buurt