Sluiten

Camping Les Oliviers in Eygalières

Camping Les Oliviers

Camping Les Oliviers een kleine camping gelegen in het Parc Naturel Régional des Alpilles bij het plaatsje Eygalières, waar men talloze sportieve en culturele activiteiten mogelijk heeft.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
 • Camping Les Oliviers
  • 114 Avenue Jean Jaures
   13810 - Eygalières
   Frankrijk
   Departement: Bouches du Rhône

   Tel: +33 490959186 /
  • Aantal plaatsen: 30  / Hoogte: 112 m
   Afstand vanaf Utrecht:1139 km,
   waarvan 1104 km snelweg.
   GPS coördinaten: 43.75951 / 4.95134
   (43° 45' 34.2'' N    4° 57' 4.8'' O)

  Faciliteiten:

  • Wifi beschikbaar
  • Huisdieren toegestaan
   True
  • Verhuur van accommodatie
Top van de pagina

Foto's & Video's

Top van de pagina

Meningen over Camping Les Oliviers

Camping Les Oliviers
Laatste mening

Algemene beoordeling

dicht bij dorp

nauw straatje met aan beide zijden tenten / caravans

We hebben 1 nacht op Les Oliviers gekampeerd.Je zit tegen de andere caravan aan te kijken of tegen een schutting. Naast de camping was men aan het bouwen en op de straat was men met een drilboor bezig. We zijn toen snel verhuisd naar le Pesquie.
Mevr. lia - goes  09-05-2014
Plaats mening
Mening nr: 61041
Datum: 09-05-2014
Mevr. lia - goes 
®  
april - juni 2014
Senioren
Algemene indruk: 7| Hygiëne sanitair: 8|

Algemene beoordeling

dicht bij dorp

nauw straatje met aan beide zijden tenten / caravans

We hebben 1 nacht op Les Oliviers gekampeerd.Je zit tegen de andere caravan aan te kijken of tegen een schutting. Naast de camping was men aan het bouwen en op de straat was men met een drilboor bezig. We zijn toen snel verhuisd naar le Pesquie.
Mening nr: 60458
Datum: 11-09-2013
Mevr. Wilna 
®  
juli - augustus 2013
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Heel leuke kleine camping midden in schattig klein ( wel erg toeristisch ) dorp. Sanitair is prima maar eenvoudig. Beheerders alleen s'ochtends en s'avonds een uurtje aanwezig ( i.i.g.eind aug) Het dorp heeft genoeg eetgelegenheden en een klein supermarktje. Omgeving is prachtig.
Mening nr: 59760
Datum: 06-08-2013
Fam. van gurp 
september - oktober 2010
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

eenvoudige rustigecamping sanitaire wordt goed onderhouden vriendelijke ontvangst en gunstige ligging voor het maken van dagtochten wij hebben deze camping diverse malen bezocht
Mening nr: 57823
Datum: 23-08-2012
Mevr. gery slikboer-swaneveld 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

we zijn laaiend enthousiast over deze fantastische camping: rustzoekers en sportievelingen kunnen hun hart ophalen: het gezellige dorp ligt om de hoek, elke dag vers stokbrood, warm en goedkoop, iedere week een leuke markt, veel leuke restaurantjes en terrassen, muziekuitvoeringen, prachtige omgeving, kortom, de moeite waard. en dat alles voor en miniprijs!
Mening nr: 42654
Datum: 30-08-2008
Dhr. Ruisma 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Rustige camping. Door de lage prijs is de camping ook in trek bij de grotere Franse gezinnen, met veel kinderen. De plaatsen zijn niet groot, dus veel mensen op een beperkte ruimte!?! Dit geldt ook voor de 2 douches. Vaak filevorming, maar geen stress. Doordat de camping aan 4 zijden is ommuurd, kan de temperatuur behoorlijk oplopen. Al met al, toch een leuke camping voor een korte periode. In het dorpje kom je wel de decatentie van Belgie tegen, helaas.
Mening nr: 32826
Datum: 15-04-2007
Mevr. Jeannette Hebinck 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hele goedkope camping midden in 1 van de 100 mooiste dorpjes van Frankrijk. De camping mag dan rustig en erg eenvoudig zijn, als je 1 maal buiten de hekken komt wordt je verwelkomt door een heerlijke Franse sfeer. Wij zijn er geweest met 3 kleine kinderen die zich daar geen minuut hebben verveeld. Spelen met Franse leeftijdsgenootjes, pizza halen in het dorp. Ruines bekijken. Naar het strand 35 km verderop. Naar het gemeente zwembad voor nog geen 2 euro een stadje verderop. Een luxe zwembad met ligbedden, drankje op je tafeltje, Het prachtige Avignon, het sprookjesachtige Beau en Provence, de bergen... enz enz. Wij hebben een heerijke vakantie gehad. Zo heerlijk dat we er 2 jaar achtereen zijn geweest!
Mening nr: 27170
Datum: 12-07-2006
Dhr. Harrie de Hullu 
april - juni 2006
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Heerlijk rustige camping in Eygalieres, een klein dorpje in de Alpiles. De camping ligt in een soort achtertuin tussen de olijfbomen. Veel groen, wordt goed verzorgd. Beperkt sanitair, maar wel heel goed schoongehouden. Op de camping overal watertappunten en afwasbakken. In de directe omgeving van de camping zijn veel wandelmogelijkheden. Zo loopt er een G.R. door het dorp, vrij dicht langs de camping. In het dorp zijn restaurants, bakkers en enkele andere winkels. Voor de supermarkt moet je verder weg. Jammer dat je vanaf de camping weinig uitzicht hebt.
Mening nr: 21846
Datum: 14-08-2005
Dhr. Erwin 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 5| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Camping viel toch wat tegen na de meningen van mijn twee voorgangers te hebben gelezen: er is niet veel te zien... dan bedoel ik qua uitzicht. Het is als wonen in een vinex rijtjeshuis. Pluspunt was het dorpje wat beslist de moeite waard is om s'avonds door te lopen en blijf dan niet alleen steken bij het 'dorpspleintje' met zijn ongeveer 3 restaurants, maar loop eens het straatje de heuvel op om even buiten het dorpje te genieten van een wel heeeeeeeeeeeel mooi uitzicht!!!
Mening nr: 18223
Datum: 02-05-2005
Dhr. Toine Nuyten 
april - juni 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Eenvoudige rustige en kleine camping in een grote achtertuin/boomgaard in het dorp. Links en rechts van het pad zijn de plaatsen onder de niet erg hoge struiken en olijfbomen. Sanitair erg eenvoudig, maar voldoende en schoon. leuk om een dag of 3 a 4 te blijven omhet dorp en de mooie omgeving te verkennen.
Mening nr: 9628
Datum: 08-02-2004
Mevr. Lau en Hanneke van den Bos 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Werkelijkl een fantastische camping voor iedereen die van rust houdt. Een kleine camping in een oude olijvenboomgaard. Erg eenvoudig maar b.v. het sanitair is schoon. Geen camping voor mensen met kinderen want voor kinderen is er niet veel te beleven. Het dorpje is eenvoudig, er is geen supermarkt en ook geen bank maar het geeft je het gevoel in de wereld van van Gogh te stappen. Tip: Ga 's avonds koffie of een wijntje drinken op het terras van de 'dorpsherberg' daar zitten in die fijne Franse sfeer is gewoon goed.