Sluiten

Camping Municipal l'Isle aux Moulins in Jargeau

Camping Municipal l'Isle aux Moulins

Camping municipal L'Isle Aux Moulins ligt in de Loiret, vlakbij het historische stadscentrum van Jargeau, in een omgeving met diverse wandelroutes en waar men alles vindt voor een geslaagde vakantie.

Camping Municipal l'Isle aux Moulins ★★
Rue du 44ème Régiment d’Infanterie
45150 - Jargeau
Frankrijk
Departement: Loiret
Tel: +33 238597004
Afstand vanaf Utrecht: 619 km,
waarvan 596 km snelweg.
GPS coördinaten: 47.86930 / 2.11397
(47° 52' 9.5'' N    2° 6' 50.3'' O)
Aantal plaatsen: 134  / Hoogte: 100 m
Kaart en Route Website van de camping.

Faciliteiten

Wifi beschikbaar Rivier Municipal camping Wasmachine beschikbaar Huisdieren toegestaan
True
Verhuur van accommodatie Huisdieren in verhuuraccommodatie toegestaan BBQ toegestaan
Deze camping is aangesloten bij:
klik op logo voor info
ACSI CampingCard
Camping Municipal l'Isle aux Moulins
Laatste mening

Algemene beoordeling

Ruim plek Warm water en mooi toiletgebouw

Nvt

We zouden op camping OLIVET een overnachting doen maar helaas die was vol . Via de navigatie hier terecht gekomen . Prima voor een overnachting , morgen weer verder .
Fam. Den Otter - Hoornaar  17-07-2018
Plaats mening
Mening nr: 67871
Datum: 17-07-2018
Fam. Den Otter - Hoornaar 
juli - augustus 2018
(Echt)paar
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Accomodatie/plaats: 8| Leiding van camping: 8| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

Ruim plek Warm water en mooi toiletgebouw

Nvt

We zouden op camping OLIVET een overnachting doen maar helaas die was vol . Via de navigatie hier terecht gekomen . Prima voor een overnachting , morgen weer verder .
Mening nr: 57859
Datum: 24-08-2012
Fam. Marcel en Saskia 
juli - augustus 2012
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Prima plek voor een paar dagen met voldoende schaduw door hoge bomen. Op loopafstand van de camping een leuk strandje aan de Loire. Daar vlakbij ook een prima restaurantje (Rest. bar La Plage) en het dorp is verder een bezoek waard. Helaas teveel doortrekcamping (plek verdient meer), waardoor kinderen schaars zijn, en dus je eigen kind, als je langer blijft, het weleens zonder nieuwe vriendjes moet stellen. Dat is, mede doordat er geen speeltoestellen zijn, jammer. Wel een oud basketballveld. Het nieuwe sanitair daargelaten (ligt vooral in gebied van vaste huurders) is de rest gedateerd, of echt gaar. Beheerder is verder nogal bureaucratisch: rekende hogere prijs dan op het bord stond bij de ingang. Daar wat van gezegd kwam hij op de proppen met de brief van de Mairie - compleet met stempels die hij aanwees, waarin de prijzen van 2012 vermeld stonden. Week er niet vanaf. Bij eerder vertrek ook geen geld retour. Hier dus beter achteraf betalen.
Mening nr: 55492
Datum: 03-10-2011
Dhr. Martin Peters 
september - oktober 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben hier op weg van Nederland naar de Dordogne een nacht gestaan en vinden dit een prima camping. Uitstekend sanitair en ook een prettige ontvangst. Aan te bevelen, zeker als overnachtingscamping.
Mening nr: 49151
Datum: 17-05-2010
Fam. Lia & Rob Lobel 
april - juni 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

We hadden de meningen van onze voorgangers ook gelezen maar ik moet zeggen dat er veranderingen zijn. Het sanitair heeft een nieuw gebouw dicht bij de ingang en receptie erbij gekregen. Dit is zeer ruim opgezet en wordt heel goed schoongemaakt. Modern en licht gebouw. Doucheruimte groot. Tweede sanitair gebouw op helft van camping welliswaar wat ouder maar functioneert naar behoren. Temperatuur van water ook het afwaswater voldoende hoog. Laatste sanitair gebouw is een bouwval en heeft duidelijk een totale sloop en herbouw nodig. Plaatsen voldoende van omvang, elektriciteit 10 amp is ruim voldoende en er zijn voldoende aansluitingen. Alles bij elkaar genomen een camping die wel een aanbeveling verdiend.
Mening nr: 48035
Datum: 15-09-2009
Mevr. henny 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Prima overnachtingscamping met oud maar goed onderhouden en schoon sanitair. Direkt gelegen a.d. Loire en 20 km. van Orleans. Hier geen trein/ of verkeerslawaai. Minpuntje was dat we verplicht werden een stroomaansl. van 10 amp. af te nemen en daarvoor 4,50 p. nacht moesten betalen. Het bedrag per nacht kwam daardoor voor forfait 2 personen op 19 euro.
Mening nr: 20395
Datum: 01-08-2005
Mevr. christa 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 5|

Algemene beoordeling

Eenvoudige camping aan rivier met vriendelijke beheerders. We kwamen 's avonds laat aan, maar de man had alle tijd. We mochten zelf een plek uitzoeken waar we gingen staan. Toen bleek dat onze electriciteitskabel te kort was haalde hij van zichzelf een verlengkabel die we mochten lenen. Het 's avonds bestelde brood kon 's ochtends opgehaald worden. Goedkope camping: 4 volwassenen, caravan + auto , electriciteit, douches (sterk verouderd maar wel schoon) én brood: € 15,35. Kortom een overnachtingscamping om te onthouden.

Campingtips in de buurt