Sluiten

Camping La Muse in Mostuejouls

Camping La Muse

Camping La Muse ligt op een prachtige locatie aan de rand van het gezellige dorp Le Rozier bij de schitterende Gorges du Tarn en de Gorges de la Jointe.. Door zijn ideale ligging aan de voet van Gorges du Tarn, geschikt voor alle vormen van waterrecreatie, zoals onder meer kanoën

Er zijn volop mogelijkheden tot wandelen, evenals activiteiten die meer in hoogte gaan, zoals klimmen en via-ferrata.

Camping La Muse
Laatste mening

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Dhr. Johan (webmaster) - -  28-08-2016
Plaats mening

Meningen over Camping La Muse

Cijfers van kampeerders *

1 meningen
Algemene indruk
Kwaliteit v/h sanitair
Laagste
0
0
Hoogste
0
0
Gemiddeld
0.0
0.0
* over de jaren 2017 en later.
Mening nr: 65766
Datum: 28-08-2016
Dhr. Johan (webmaster) - - 
®  
juli - augustus 2016
Anders

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 47480
Datum: 26-08-2009
Dhr. Leo van Buren 
®  
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Zeer eenvoudige camping onderaan de weg. Een eigen strand aan de Tarn, direct onder de brug naar Le Rozier. Wij hebben hier in 2004 gestaan en omdat de andere campings in de buurt vol waren (of erg duur) zijn we hier weer teruggekeerd. Het sanitair is eenvoudig maar wordt zeer regelmatig per dag schoongemaakt. Het bladerdak van de bomen is zeer dicht (in het eerste gedeelte, maar bij hoge temperaturen is dat best prettig. Het tarief is niet hoog (nu ? 15,00 per dag) incl. 6 amp. stroom, en dat is gerelateerd aan het gebodene in een goede verhouding.
Mening nr: 22486
Datum: 19-08-2005
Mevr. Martje 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 6|

Algemene beoordeling

Ons tweedaagse verblijf op deze camping was uit nood geboren; zouden eigenlijk op cp. Saint-Pal*** staan, maar dit bleek een waar drama (ga daar zeker niet naartoe!!). Camping La Muse heeft alleen de hoogst noodzakelijke voorzieningen en daar is de prijs ook naar (€ 14,50 voor 2 pers. incl elektra). Het sanitair was niet om over naar huis te schrijven; werd niet vaak schoongemaakt en het stonk er dan ook continue naar urine. Het campingterrein is best mooi; onder hoge, dichtbebladerde bomen. Er was een leuk zand(!)strandje aan de Tarn. Vanaf de camping kun je lopend naar Le Rozier, wat best een gezellig dorpje is. Kortom; een goedkope camping waar het minimale aanwezig is. Voor ons zeker niet geschikt voor een langer verblijf, omdat wij toch wel de luxe opzoeken, maar voor de meer "back to basic kampeerder" best leuk.