Sluiten

Camping Domaine La Garenne in Saint Avit

Camping Domaine La Garenne

Camping Domaine La Garenne ligt 60 km vanaf Lyon, vlakbij de Vercors en de Ardèche. De camping met 122 standplaatsen ligt in een prachtig groene omgeving waar een mooi landschap en rust gegarandeerd zijn.

Camping Domaine La Garenne ligt op 3 km afstand van het dorp Chateauneuf de Galaure en op 20 km van Romans sur Isère. Deze camping ligt in het hart van de Drôme des Collines, een streek rijk aan erfgoed en activiteiten.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina
Top van de pagina

Meningen over Camping Domaine La Garenne

Camping Domaine La Garenne
Laatste mening

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Dhr. Johan (webmaster) - -  28-08-2018
Plaats mening
Mening nr: 68325
Datum: 28-08-2018
Dhr. Johan (webmaster) - - 
®  
juli - augustus 2018
Anders

Algemene beoordeling

Foto's van de camping: klik hier voor foto's
Mening nr: 67077
Datum: 26-08-2017
Fam. CDekker - Oosterblokker 
juli - augustus 2017
Gezin met (jonge) kind(eren)
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8| Hygiëne sanitair: 8| Ontvangst: 8| Faciliteiten: 7| Accomodatie/plaats: 8| Comfort: 8| Animatie/Activiteiten: 7| Omgeving: 7| Prijs/Kwaliteit: 8|

Algemene beoordeling

ruime plaatsen, recente huuraccommodaties, mooi zwembad (middelste verwarmd)

geen, behalve misschien het 'klimmetje' naar boven omdat wij helemaal bovenaan stonden. Minder gesch

Wij hadden een tithome gehuurd (plaats 52) die zo goed als nieuw was, goed onderhouden en erg schoon. Gebruik gemaakt van het nieuwe sanitairgebouw, werd ook goed schoongemaakt. Mooi zwembad met voldoende ligstoelen en het middelste bad was lekker verwarmd. Toen wij er waren (half augustus), waren er denk ik iets meer Fransen dan Nederlanders maar wel voldoende kinderen om mee te spelen (basisschoolleeftijd). De kinderen hebben meegedaan met de "kermis" spelletjes in de avond, alsmede pony gereden (betaald) en kinderdisco gedaan. Was voor hen voldoende animatie. Wij hebben nog buggy gereden (betaald) wat zeker aan te bevelen is. Op zo'n 3 kilometer afstand een supermarkt (was op zich voldoende) en verder gelegen waren de grote supermarkten en een Action (Romans-sur-Isere). Avonden waren ook lekker rustig. Bij je plaats mag je niet bbq-en maar beneden staat een gasbbq die je gratis mag gebruiken met daarom heen tafels: gezellig om te doen. tip: als je een tithome huurt is het verstandig om je eigen campingstoelen mee te nemen aangezien de stoelen die je op de foto ziet niet erg comfortabel zijn als je er 2 weken op moet zitten.
Mening nr: 55366
Datum: 18-09-2011
Dhr. Fam stokker 
september - oktober 2011
Algemene indruk: 6| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Eens met alle bezoekers. Superrust, mooie fietsomgeving. Na twee weken in sept 2011 volgend jaar graag weer terug, maar toch maar niet. We hadden een mooie nieuwe mobiel home. Maar de start was al een beetje vreemd: 1. Borgsom 1.000 euro, had ik even niet op zak. Vervolgens alle nummers van de cr card moeten geven. Anders geen plaats, het was 18.30, en hij liet me geen keus. Geeft een verontrust gevoel. 2. Voor een dag betaalde je ca 65 euro maar een week (7 dagen) was 310. Na een week besloten we nog 6 dagen er aan te plakken. De beheerder, vriendelijke uitstraling maar wantrouiwige en knieperige inborst, had bij het afrekenen voor de tweede week een strenge rekenmethode: voor zes dagen wordt het "6 x 65 euro" dat wordt 390 euro. "Maar ik doe u een voordeel" de week kost 310, dus doen we of u ipv 6 dagen 7. hebt gestaan: kosten 310, voila. 3. Op zaterdagmorgen 8.30 de sleutel afgegeven, nadat we het huisje hadden schoongemaakt. Ik wilde met de inlevering van mijn sleutel, mijjn creditcard gegevens retour. Hij loopt naar me toe en zegt: "deux minutes, controle van de mobile home. Na ca 20 minuten komt hij terug springt uit zijn auto met een grote koekenpan in de hand. Hij gebaart me naar zijn kantoor. De pan was mooi schoon, uiteraard, maar aan de onderkant zaten wat bruine vlekken en lichte krassen, van het braden en bakken. Ik had de keus, de pan nu schoonmaken aan de onderkant, of kopen en via de creditnummers ? 35, af boeken. Schoonmaken was geen optie zonder poetsmiddelen, we wilden weg, en inmiddels was het een 1/2 uur verder. Ik heb contant beaald. Eenmaal in de auto, gebeld met nederland en de Cr card laten blokkeren. Het vertrouwen na de koekepan was weg. Nog nooit meegemaakt na 30 jaar Frankrijk. Met de rekentrucs en de absurde borgsom, komen we niet meer terug. Hij bewijst niet de stelling: Frankrijk is een mooi land maar er moeten geen fransen wonen. De Franse beheerder is een bizarre uitzondering, waarschijnlijk met zijn 14 nieuwe Mob Homes en het nieuwe zwembad, op zwart zaad. Volgend jaar weer naar Camping 4 Saisons in Grane. Vertrouwen, mooie huisjes, en aardige beheerders.
Mening nr: 52898
Datum: 02-05-2011
Fam. Wagemans 
april - juni 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Franse familiecamping. Klein maar goed zwembad. Wees op sommige plaatsen voorbereid op grote hoogteverschillen op de camping, kan lastig zijn met grotere caravan, maar er zijn voldoende plaatsen beneden, maar daar is niet al veel schaduw. Omgeving aardig, heuvelachtig, Hauterives met de gekke postbode! Palais Ideal.
Mening nr: 49916
Datum: 26-07-2010
Fam. dalstra 
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Wij zijn net een paar dagen terug van een week vakantie op deze camping na eerst een week in de Vogezen te zijn geweest. Heerlijke week gehad met prachtig weer! Hele ruime plaatsen met zon en schaduw. Wij stonden onderaan met een prachtig uitzicht over het dal. Wel wat meer wind dan de hogere plaatsen tussen de bomen. Bovendien werd het sanitairblok hier ook gebruikt door de jeugdkampen, zodat dit wat viezer werd dan de sanitairblokken boven, die waren goed schoon. Het zwembad is niet groot maar omdat het ook niet druk was op de camping was dit geen enkel probleem. Onze kinderen (8, 11 en 14) vonden het jammer dat er maar zo weinig nederlandse kinderen waren, maar hebben zich met de jeugd die er wel was prima vermaakt. Mooie omgeving met 2 avonturenparken in de buurt en het Palais Ideal. Grote supermarkt in St. Donat. De bakker komt langs de tent tussen 8.30 en 9.00 uur en 1 x in de week komt er een fruitventer langs. Personeel en eigenaar waren heel vriendelijk en behulpzaam.
Mening nr: 47008
Datum: 18-08-2009
Fam. R.Ottink 
juli - augustus 2009
Algemene indruk: 8|

Algemene beoordeling

Wij hebben hier van 18-07-2009 t/m 01-08-2009 een chalet gehuurd.Deze was ruim en netjes. Schoon, alleen de kast met de pannen bevatte enig spinrag,waardoor wij het idee hadden dat dit huisje al enige tijd niet bewoond was geweest. Wij waren in deze periode de enige bewoners van de chalets; om ons heen stonden nog een stuk of 4 chalets maar die waren gedurende de 2 weken dat wij er waren leeg! Erg rustig dus! Het is een terrassencamping, dus het is vanaf de receptie en het zwembad wel weer een flinke tippel om bij je huisje te komen. Voor zo ver wij konden bekijken waren de plaatsen voor eigen tent/caravan erg ruim. Wij hadden eigen sanitair, weet niet hoe het sanitair van de camping is. Zwembad niet heel groot, maar onze kinderen van 8 en 10 hebben zich er prima vermaakt. Omgeving niet echt geweldig, was allemaal erg droog en dor. Boodschappen kun je doen in St.Donat, 14km, goed aan te rijden,mega supermarkt. Bakker komt redelijk laat, tegen negenen.Rijdt over de camping en toetert als ie er aan komt.Wij stuurden de kids er op uit om brood te gaan halen want als we moesten wachten tot hij langs kwam, was het al zowat 10.15uur. Prima camping, erg rustig toen wij er waren.
Mening nr: 40781
Datum: 04-08-2008
Fam. Verbakel 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Van 19-07 tot 02-08 in een huurtent gekampeerd. Prima bevallen. Rustige camping met vnl fransen en nederlanders. Fijne eigenaar, schoon sanitair, mooie sportvelden. Zeer ruime, schaduwrijke plekken en keurig verzorgde camping. Onze kinderen van 13,12 en 8 hebben zich prima vermaakt. Voldoende sport- en spelmogelijkheden. Enig minpuntje is dat de omgeving weinig biedt. Verder een fijne camping.
Mening nr: 40552
Datum: 01-08-2008
Fam. Rina 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

RUST! Als je het weggetje naar de camping oprijdt, komt het meteen heel verzorgd over. Het is een camping met chalets, stacaravans en toerplaatsen en veel hoogteverschil. Als je meer naar boven staat, worden de kuitspieren tijdens het lopen goed getraind.... Er zijn diverse kleinere sanitairgebouwtjes, die prima worden schoongehouden en waar het aangenaam douchen is. Toiletten ook prima schoon. Van activiteiten van groepen kinderen merk je inderdaad niets; het kampeergedeelte voor hen ligt echt apart. Voor vroege vogels komt de bakker misschien wat laat (tussen 8.30 en 9.00 uur).... Rond de receptie is WIFI-hotspot. Vriendelijke eigenaars. De omgeving heeft niet echt veel te bieden, maar om te onthaasten is het hier perfect.
Mening nr: 38414
Datum: 27-01-2008
Fam. E. Reijnders 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

In 2007 drie weken op deze camping gestaan, op wel een zeer riante plaats. De camping lijkt nog in ontwikkeling, op het buiten terrijn worden nog sta plaatsten ontwikkeld . Naast de goed verzorgde camping biedt de camping ook onderdak aan groeps kampen. Dit in een eigen stuk bos waar je op de camping geen enkele last van ondervind. Het programma voor kinderen viel ons wel wat tegen. De omgeving is heel mooi en uitgestekt. Wie veel wil zien en of doen zal ook geregeld een stuk moeten rijden. Met grote kinderen bied deze camping niet veel. De disco is naar onse mening te veel gericht op het eigen (franse) publiek. Voor wie van rust houd een top camping maar het is afwachten of dat ook in de toekomst zo zal blijven. Erik
Mening nr: 34888
Datum: 03-08-2007
Fam. fam uit Maastricht 
juli - augustus 2007
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Wij hebben hier eind juli 2007 een week gekampeerd en vonden het een heerlijke camping!! Er was een heerlijk zwembad, een zeer relaxte eigenaar en twee keer per week kon je beneden eten aan lange tafels (wel zelf eten meenemen) waarna er disco was. We hadden een enorme grote plek en iedere ochtend kwam de bakker rond 9.00 de camping op getoeterd. Al bij al een aanrader voor mensen die van rust en gezelligheid houden. Voor kinderen is er een beperke animatie die helemaal oke is!
Mening nr: 31631
Datum: 18-10-2006
Dhr. blauwhof 
juli - augustus 2006
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Wij waren in juli 2006 op de camping. Was nagenoeg uitgestorven. Animatie alleen voor de kleintjes en voor kinderen ouder dan 12 weinig te beleven. Ruime plekken, net sanitair, vriendelijke eigenaar maar voor boodschappen moet je minimaal 10 km weg. St. Donath. De folder doet meer verwachten. Voor rustzoekers perfect. Voor pubers geen mogelijkheden. Minpuntjes zijn de zeer harde muziek bij de receptie als daar 's avonds een kinderdisco is en de gewoonte van de vaste kampeerders om hun honden los te laten lopen op de camping.
Mening nr: 24097
Datum: 15-09-2005
Mevr. M. Mourits 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Hebben in juli 2005 deze camping bezocht. Zeer vriendelijke eigenaar. Bij aankomst mochten we zelf een plaats uitzoeken. Ruime plaatsen met veel zand en dennennaalden. Voor meer gras was je aangewezen op lagere plaatsen maar daar was veel zon en krekels. Sanitair was prima in orde en werd meerdere malen per dag langs gelopen. Douches waren niet altijd even warm. Het zwembad is prima voor een verfrissende duik. 2 x per week een discoavond maar rond 24.00 is het stil. Voor de kleineren is er wat animatie maar niet overdreven. Voor wat oudere kinderen (+12) niet veel te doen op deze camping. Over het algemeen een rustige camping met vnl fransen wat hollanders, belgen. In de omgeving is genoeg te zien en te doen. We hebben hier een goed verblijf gehad.
Mening nr: 16681
Datum: 10-12-2004
Dhr. van assen 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Zogenaamde groene camping met zeer vriendelijke campingbaas en het schoonste sanitair wat ik in Frankrijk ben tegengekomen. Zwembad, speeltuin voor de kinderen, animatie, zeer ruime plekken en voor het personeel is geen moeite teveel. Aanrader!!
Mening nr: 16462
Datum: 10-11-2004
Dhr. max 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Zeer leuke vakantie gehad. De mening van mevrouw Koosje kunnen we volledig onderschrijven. De plekken zijn groot tot zeer groot. Klein zwemdbad en er is een (zij minimale) animatie. Mooie omgeving, zeer veel groen en mooie kleine dorpjes. Maar ook iets verder (Valance) is de moeite waard om te bezichtigen. De camping is rustig gelegen. Of het meenemen van de fietsen een aanrader is moet ieder voor zich bepalen. Volgens ons is dit iets voor de echte die-hards. Tot ongeveer 12 jaar kunnen kinderen zich prima vermaken! Het personeel is vriendelijk en spreekt ook goed engels.
Mening nr: 9566
Datum: 03-02-2004
Mevr. Koosje 
juli - augustus 1999
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 8|

Algemene beoordeling

Dit was een van de mooiste kampeerplekken die ik gehad heb. Ik herinner me een heel mooie omgeving, volop zon, heel veel ruimte. Heel natuurlijk spelmateriaal, bramen plukken, zowel schaduw al zonplekken. Een fijne ruimte om te tafeltennissen of spelletjes te doen. Het zwembad was met de warmte meer dan welkom. Kleine dorpjes in de buurt in Romaanse stijl zoals St. Donat. Het paleid in Hauterives is zeer de moeite waard. Het natuurpark de Vercors ligt op 50 kilometer. Ook Pont en Royens is de moeite. Fietsen mee is handig, we fietsten met kinderen in dit gebied.