Sluiten

Camping L'Ile des Papes in Villeneuve Les Avignon

Camping L'Ile des Papes

Geniet van een welverdiende vakantie op 4-sterrencamping L’Île des Papes vlak bij Avignon. Bezoek de historische pausenstad en ontdek de Provençaalse levenskunst op deze topbestemming op de grens van de Gard en de Vaucluse, tussen de Camargue en de Lubéron.

Reserveer een comfortabele huuraccommodatie of een authentieke kampeerplaats en geniet van de talloze activiteiten op uw Sandaya-camping: aquapark voor klein en groot, multisportterrein, speelweiden, gratis kinderclubs … En dat in een subliem natuurkader op de oevers van de Rhône!

Zwemmen in de Rhône is niet toegestaan i.v.m. de aanwezigheid van de stuwdam.

+ Campinggids
Plaats mening
Meningen Foto & Video
Top van de pagina
Top van de pagina

Meningen over Camping L'Ile des Papes

Camping L'Ile des Papes
Laatste mening

Algemene beoordeling

ligging

Kwaliteit restaurant

Camping 2e week september bezocht. Camping ligt op schiereiland in de Rhône. Goede ligging t.o.v. bezoek aan Avignon, op de fiets ongeveer 30 minuten. Prachtige zwembaden. Kwaliteit restaurant zeer matig, niet voor herhaling vatbaar. Plaatsen vooraan op camping afgesloten, iedereen moet achteraan (bij de zwembaden) zijn plaats uitzoeken.
Mevr. Nel - Amsterdam  14-09-2014
Plaats mening
Mening nr: 62919
Datum: 14-09-2014
Mevr. Nel - Amsterdam 
september - oktober 2014
Senioren
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7| Hygiëne sanitair: 7| Ontvangst: 7| Accomodatie/plaats: 8| Leiding van camping: 7| Omgeving: 7| Prijs/Kwaliteit: 7|

Algemene beoordeling

ligging

Kwaliteit restaurant

Camping 2e week september bezocht. Camping ligt op schiereiland in de Rhône. Goede ligging t.o.v. bezoek aan Avignon, op de fiets ongeveer 30 minuten. Prachtige zwembaden. Kwaliteit restaurant zeer matig, niet voor herhaling vatbaar. Plaatsen vooraan op camping afgesloten, iedereen moet achteraan (bij de zwembaden) zijn plaats uitzoeken.
Mening nr: 54900
Datum: 24-08-2011
Fam. slagers 
®  
juli - augustus 2011
Algemene indruk: 10| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

In eerste instantie hadden we gereserveerd op een camping van dezelfde campingorganisatie (campeole) in Doussard (meer van Annecy). Aangezien het daar slecht weer was hebben we een dag voor vertrek naar het boekingsbureau gebeld (NL-talig) en de camping omgeboekt baar deze lokatie. Alles verliep erg gecoordineerd en soepel. De camping heeft twee mooie zwembaden en een zeer groot en fraai nieuw spartelbadje voor de allerkleinsten (dit was nog niet helemaal geren toen wij er waren. Verder zijn er redelijk veel huuraccomodaties op de camping. De ook taltijke kampeerplekken zijn gelokaliseerd op een mooie plek op de camping nabij de zwembaden, BBQ-plek, minigolf (gratis), volleybal veld en voetbalarena. Verder wordt er veel voor jonge en oudere kinderen georganiseerd op de camping. Wel is dit allemaal franstalig en onze kinderen (13 en 15 jaar) hebben hier niet aan meegedaan. Wel zijn er voldiende plekken waar de jongeren elkaar kunnen ontmoeten. Het centraal gelegen multi-functionele gebouw met camping-winkel, annimatie, petanq-baan en tafeltennistafels is erg fraai. Het grootste voordeel van kamperen op deze plek is dit diverse gebieden binnen handbereik zijn. Wij zijn vbijvoorbeeld naar de middellandse zee geweest, een kanotocht op de Ardech, mooie tochten door de Luberon, Mont Ventoux, de Cevennen en mooie steden zoals Nimes, Uzes, Arles en natuurlijk Avignon, waar ieder jaar in juli in het teken staat van de culturele maand. Het Sanitair is superschoon. Wij hebben hier een prima vakantie gehad.
Mening nr: 53226
Datum: 29-06-2011
Dhr. Berndsen 
april - juni 2011
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Ruim opgezette camping in voor oudere prachtige omgeving, met veel cultuur en bezienswaardigheden. Vriendelijke bediening prachtig zwembad en een mooi reastaurant. Het sanitair heeft werkelijk warm water, en toiletpapier, normaal wordt je vergast met lauw water. 1 minpuntje: als je wilt vertrekken naar Nederland, dan is om negen uur pas de poort open.
Mening nr: 51896
Datum: 05-09-2010
Mevr. ingrid eding-konings 
®  
juli - augustus 2010
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Ik was er 1 avond en nacht met zoon van 14 en man voor tussenstop naar Lunel. Camping heeft 2 zwembaden, die best groot zijn en ligbedden erom heen. Sanitair is eenvoudig met wc-papier, maar behoort niet tot 4 sterren. Wel schoon verder. Weinig schaduw over het algemeen op de camping. kostte met tent en auto 35 euro per dag. Ligging heel rustig en aardig bij de Rhone. Veel vakantiehuisjes daar. Weinig Nederlanders gezien. We waren er 20 juli. Veel Fransen daar. Electriciteit inbegrepen bij 35 euro, maar is 4 euro per dag. Erg duur. Ligt dichtbij goede wegen en bereik naar Avignon is ongeveer 10-15 minuten. Ik zag geen leuk restaurant daar. Kleine supermarkt aanwezig.
Mening nr: 40543
Datum: 01-08-2008
Dhr. Guido van Lieshout 
juli - augustus 2008
Algemene indruk: 8| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Geweldige camping; wij hebben er een week met een tent gestaan op een zeer ruime plek. Er mag wat meer begroeing zijn voor schaduw, maar dit heeft nog even tijd nodig. Verder niets dan lof. Vooral ook vriendelijk personeel. In juli het grootste straattheaterfestival ter wereld; professioneel vermaak en vooral ook leuk. Villeneuve is een mooi oud dorp waar je prima kunt vertoeven. Ik kom hier nog wel eens terug.
Mening nr: 36752
Datum: 23-08-2007
Dhr. Paul Boerefijn 
juli - augustus 2005
Algemene indruk: 9| Kwaliteit Sanitair: 9|

Algemene beoordeling

Een gigantisch grote, ruim opgezette camping. Grote staanplaasten op zand/grind bodem, waar weinig op groeit. De staanplaatsen zijn weinig beschut. Er zijn wel hele goede voorzieningen, waaronder bijzonder mooi sanitair. Toch is het ongezellig en niet meer dan halfgevuld in het hoogseizoen. Waardoor dat komt? Het is té wijds, té veel ruimte, weinig animatie en je kunt niets in de rivier de Rhone, niet zwemmen, niet varen, alleen vissen. Vanaf de staanplaasten langs de rivier is de Rhone nauwelijks te zien. Avignon is zeer goed bereikbaar, het is zó'n mooie stad. Tijdens ons verblijf hebben we een paar loeihete dagen gehad, we hebben geleefd onder de schaduw van één enkele boom. En in het zwemmbad. Heerlijke dagen. Daarna kregen we wind. Na twee dagen zijn we het al zat, maar het weerbericht waarschuwt nu pas voor de mistral die opkomt. Kan het nog erger? Het Rhonedal staat er bekend om, stofstormen, allles, werkelijk álles onder het grijze stof, tot de bedden aan toe. We houden het voor gezien, we zijn eerder vertrokken. Ik zou zo weer teruggaan, maar dan moet de mistral wegblijven. Een heerlijke ruime camping voor rustzoekers, niet voor kinderen. Vriendjes en vriendinnetjes bivakeren op een onmogelijke afstand.
Mening nr: 16965
Datum: 08-01-2005
Mevr. .. 
juli - augustus 2004
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 10|

Algemene beoordeling

Ik heb 6 jaar op deze camping gestaan, zo goed beviel het me.
Mening nr: 8038
Datum: 17-10-2003
Mevr. Kwast 
juli - augustus 2003
Algemene indruk: 7| Kwaliteit Sanitair: 7|

Algemene beoordeling

Aardige camping, die veel gebruikt wordt als overnachtingscamping. WIj hebben er zomer 2003 gestaan in de bloedhitte (41 graden!). Er is bijna geen beschutte plek te vinden. De plaatsen zijn erg stoffig want bijna nergens is gras te vinden. Het zwembad is goed, lekkere ligstoelen en oplettende badmeesters. In het restaurant kun je lekker eten. In het hoogseizoen is er elke avond animatie. Openluchtdisco, dus je stuitert je tent uit. De plaatsen zijn ongeveer 100 m2. De ene wat gunstiger dan de ander. De camping ligt aan een rivier. Heerlijk om te vissen, maar 's avonds wordt je opgegeten door de muggen. In de nabije omgeving is veel te bezichtigen. Mooie franse stadjes in de buurt en veel kloosters en kastelen. Voor kleine kinderen is er niet veel te doen. Het sanitair wordt prima verzorgd.